Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Denizlispor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hakem kuddusi müftüoğlunun yönettiği denizli Atatürk stadında oynanan maç 0-0 eşitlikle bitti..

gese yara aldı...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
baba olay bu 10 mac yapsak anca bırınde yenılırdık onda da servet oynarsa. adamlar servetten kurtuldu takım oldu bız gerıden alala tekrar donse ya denızlıye bu bızım denızlı macı gelmeden heheheh
Mesaj tarihi:
Lan ben bu ligi anlamadım.
Bjk-gs fb yi yendi.
Diğer takımlarla berabere kalarak aradaki puan farkının yine açılmasını sağladı.

İşte fenere çok kaliteli top oynayanlara cevap.
Lig kalitesiz...[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
demek kı fener bu !!derbilere!! ayrıcalıklı bakmıo her takıma aynı sekılde bakıo bjk ve gs varını yogunu sadece fb ye karsı kunlanıo ve tabıkı olayın kadıkoyu unutuluyo.. yazık yazık hatrladınız dı mı arkadaslar hade bakam
Mesaj tarihi:
blackchaos lig nasıl kalitesiz diyebildin hayret....esas lig yeni oturuyor bence..her takıma her an bişey olabilir...(dikkat her takım FenerBahçem muaf) gese bu sene hakem hatalarıyla şampiyonluğa taşınacak ama umarım fener şampiyon olur...olamazsak seneye çok kötü olucak...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
said:
Mandooo, 17 Aralık 2004 22:50 tarihinde demiş ki:
her takıma her an bişey olabilir...(dikkat her takım FenerBahçem muaf)

dimi. fenerbahcene olan avrupada oluyor...

fatih altaylı çok doğru söyledi.
fener bi haftada iki avrupa takımını yenemez.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:
Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 17 Aralık 2004 23:12 tarihinde demiş ki:
kalitesiz lig: tek takım vardır paso yener.
kaliteli lig: her an herkesi yenebilir.
peki bi takım paso yeniliosa o lig nasıldır hehe
Mesaj tarihi:
Bence lig çok kalitesiz.Güzel kadro kimin güzel kadrosu var? Anadolu takımlarında adam yok yahu.Denizli ile berabere kaldı neden Gs da güzel oynamıyorki.
Siz zannediyorsunuzki fener çok şahane oynuyor.
Abi madem oynuyor yenseydi Gs-bjk-manc-lyonu.
Güzel oynayan takım derbi kaybetmez kardeşim.
Beşiktaş şampiyon olduğu sene kaybettimi?
Bence o zamanda lig kalitesizdi.En yakın takipçi 11 puan gerimizdeydi.
Beşiktaşa çelme takabilecke güçte takım yoktu.[signature][hline]tuana...

[Bu mesaj fizban tarafından 17 Aralık 2004 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
iyide genelde o senenin şampiyonu derbileri kaybetmez...
bence fener gerçekten iyi oynuyor...tamam bi iki kişi sırıtıyo olabilir...ama ara transfer de iyi bişiler yapabilirler bizimkiler...aurelio yetiyo hiç değilse bize...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Mesaj tarihi:
zaten ben diyorum sürekli daum gönderilsin fatih terim alınsın diye...biliyorum çoğunuz aptalca bulucak ama fatih terim bize gelirse adam uçar bence...avrupa tecrübesi yerinde adamın hiç deilse...ekonomik destekle kadrosunu kurar uçurur...ama anlamıyolar illa yabancı...türk teknik adamlar daima iyidir...milli ruhla çıkarlar avrupa sahalarına :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Mesaj tarihi:
Hadı onları gectın de bı Malatya bı Gencler gercekten ıyı kadrosu olan takımlar fakat taraftar eksıklıgını cok buyuk hıssedıolar we tabıı kı butçe sorunu[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
  • Yeni Oluştur...