Exodous Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Harbi bu ne ya? Açılan her on topicten dokuzu satılık plex alınık plex. Ulan elimizi eteğimizi çektik buralardan ortamı bozdunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bu sebeple, hepsini alım satım olarak tek bir başlıkta birleştirip, ilk topicte aktif plex satanların isimleri olsun, PM le ulaşsın almak isteyenler adamlara, ordaki listedeki isimlere göre. fiyatını bızığını özelden alsınlar bizde ugrasmayalım Aynısı lütfen satılık char lara falanda yapılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 keywords: paticik eve RMT vuk lau pandemic legion plex russians Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 çöplük gibi şu haliyle cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ilk topikten itibaren bütün sayfa eve plex ticareti sitesi gibi, ben bu oyuna burda okdugum hikayelerle başlamıştım ya. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Darejedi'ı göreve çağırıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Zamaninda konu ile ilgili baslik acmistim neredeyse 8-9 ay onceden bugunlerin gelecegini gorup fikrimi beyan ettim gerek satici gerek alicilar bidi bidi yapti yok oyle hersey birbirine girer vs diye ben de rafa kaldirdim o uygulamayi. Ama talep var ise o yonde bir calismayi tekrar yapabilirim tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 abi satan adam tabiki istemeyecek öyle bişey. zaten legal değil yaptıkları bari bu kadar ulu orta olmasın topicler. ne bileyim yada gitsinler pazar alanına tecavüz etsinler. bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bitane sticky topik açıp orda toplansın hepsi, en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 benimde bir plex satış topic i oldugu için söylemiyorum bu söyleyecegimi yanlış anlaşılmasın ama o topicler haricindede yeni bir expansion gelmedigi sürece veya null sec haberleri olmadıgı sürece ( ki bunların cogunuda anlamıyorum low secte bulundugum icin uzun bi süredir) başka bir aktif başlık göremiyorum. bence daha aktif devam edebilcek konularda bulunabilmeli etkinlik planları veya fit paylasımları falan fena olmaz bence. eskiden bi konu acılmıstı eski oyuncuların basından geçen olayları falan yazıyorlardı o tarzdaki konularda cok yardimci oluyor bence en azından ben çok egleniyordum okurken. dediginiz gibi umarım bu alım-satim topicleri azalır tabi yerini daha aktif ve yararlı topiclere bırakarak. iyi oyunlar herkeze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ben de bu konuya katılıyorum. Aktif topic falan olsaydı alım satımlar bu kadar göze batmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 millet sadece farm yapıp plex satmaya çalıştığı için yok aktif topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 abi satan adam ozaman gitsin kendisine başka yer bulsun ya. Iyı güzel de biz biribirimizi trolleyip hikaye paylaşmak istiyoruz... Satım işini başka yerde yapsınlar madem. Yani aktif 70 topicten 30 u plex. tek başlıkta toplansın. Aktif konu yok diyorsunuz iyi güzel hoş da, kardeş bende sizin bin tane plex şeysinizi görmek zorunda dğilim. Adı sütünde satım forumu değil bu eve online forumu. satım başlığı açıksın tüccarlar farmerlar orda toplansın ben de eve i gerçekten oynayan arkadşalarımla konusabileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 plex satanlar belli zaten, sabit baslikta isimleri ve aktif fiyatlari ve mevcut olan adet belli olsun. almak isteyen basliga girer isimlere ulasir, fiyat uygun olanlara öm ile ulasir, elinde plex olan da cevabini verir ve alis-verisi gerceklestirirler. yeni bir satici var ise darejedi ye bir öm gonderir, isimi ve fiyati ve adeti hakkinda. ilhami de musait olunca basliga ekler. eger birinin birinden bir sikayeti olursa ve ispat gösterebiliyorsa satici kara listeye alinir. bu kadar basit B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Onu diyorum işte bende hem takibi de kolay olur böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 O zaman ticaret bölümüne başlık açar buraya da linkini atabileceği sabit bir başlık olsun öyle daha kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 PLEX satış ilanı yasak olsun, bir topikte sadece alım için ilan verilebilsin, teklifler öm olarak gitsin. uyuşturcu satmak yasak kullanmak serbest misali fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 öyle yasaklama olmaz. oyundan tanıdığım bir çok oyuncu plex ini paticik forumun eveonline bölümünden alıyor. ISK alımına kadar burdan yapılıyor. Bir düzene getirdi zaten darejedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Almak yasak olmıcak zaten, dışardan baktıgın zaman illegal bir işlem yok, satış ilanı olmıcak hiç, almak isteyen bana şu kadar plex lazım öm atın dicek, fiyat belirtmen yasak olucak. Hemde satmak isteyen adam siteyi kullanarak reklam yapıp olayı iyicene ticari hale getirip forumuda alet etmicek. Hemde hiç bir satıcı birbiri ile karşı karşıya gelmemiş olur, fiyat açısından da kapalı ihale gibi işte düşük veren alır eğer birden fazla teklif olursa, zaten aynı anda 1-2 satıcının oldugu nadir oluyor genelde biri bitirince plexleri başka biri ortaya çıkıyor. Referans problemi olur mu diyen için, zaten ilk etapta alıcı satıcıdan oyun içinden referans sorabilir. Onun dışında bu işi düzenli olarak yapan biri için en ideal sistem, bir paravan corp açıp plexi satıcağı kişininde bir alt açıp o corpa sokup hangardan plexi çekmesidir, akabinde o altcharı 1-3 ay o corpta tutar. Corpun adıda referans olur işte bir şekilde. Gayrimeşru da altın kural telefonda fiyat ve pazarlık yapılmaz. Gerçi artık torbcılar telefon da kullanmıyorlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Şu yeni sistemle resmen forumun moderatörü dahil işin içine girip tamamen ticari bir foruma dönüştürülüyor, mod resmen aracı oldu şimdi, oldu olucak bir eklenti yapın 5dk da bir modifiye edebileilim fiyatlarımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 E iyide Eve basliginda acilan her plex/karakter olayinda ben zaten olayin icinde oluyorum ki. Cogu kisi once bana soruyor zaten ve fark ettin mi bilmem cogu saticidan hatta belki de hepsinde plex almisimdir yeter ki referans olsun diye. Yeni sistemde benim tek yaptigim hepsini bir baslikta toplamak. Onun disinda birisi soru sordugunda gerekli yonlendirmeyi yapabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Abi tek başlık olsun ona karşı değilim ama sadece alım başlıgı olsun ben olayın olabildiğince underground kalmasını istiyorum, sen yine referans ol biri plex almak istediği zaman gelsin sana danışsın. Bildiğin gibi yap ama birileri satış yapmak için senin peşinden koşmasın yani sanada yazık, işin olur gücün olur adam seni mi arıcak ilanını fiyatını kırmak için yada yeni ilan vermek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Sen ugrasir misin misal 1-2 gun icinde plexe ihtiyacin var istiyorum yazdin ama satani var mi belli degil oylece birisi doner diye beklemektense en azindan kim satici kimin bilgileri guncel vs bilir gerekirse bir arkadasindan odunc alir ve sen saticilara donersin boylece sana bir donus olacagina emin olursun. Ben Subata kadar buradayim sonra bir sure askerdeyim o esnada da birisi bakar illaki buluruz birisini :) Maksat burada Eve hayatini kolaylastirmak. Hea su da yapilabilir google dokumani acarim sadece belli kisilere edit yetkisi verip oradan da surekli guncel tutulmasi saglanabilir ama ya herkes birbirinin fiyati ile oynarsa :) Var mi google docs ta sutun/satira ozel yetki verebilme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Tamam tek başlık olsun o zaman alım satım herşey ordan yürüsün ama karakterlerde oldugu gibi fiyat vermek yasak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Fiyat kisminda sana katiliyorum onda bir degisiklik yapilabilir. Zaten bu isin icinde olan az cok bilir fiyatlar 14-17TL arasinda degisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar