Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve online bölümü mü plex pazarı mı?

Exodous

Öne çıkan mesajlar

bu sebeple, hepsini alım satım olarak tek bir başlıkta birleştirip, ilk topicte aktif plex satanların isimleri olsun, PM le ulaşsın almak isteyenler adamlara, ordaki listedeki isimlere göre.
fiyatını bızığını özelden alsınlar bizde ugrasmayalım

Aynısı lütfen satılık char lara falanda yapılsın
Sosyal ağlarda paylaş

benimde bir plex satış topic i oldugu için söylemiyorum bu söyleyecegimi yanlış anlaşılmasın ama o topicler haricindede yeni bir expansion gelmedigi sürece veya null sec haberleri olmadıgı sürece ( ki bunların cogunuda anlamıyorum low secte bulundugum icin uzun bi süredir) başka bir aktif başlık göremiyorum. bence daha aktif devam edebilcek konularda bulunabilmeli etkinlik planları veya fit paylasımları falan fena olmaz bence. eskiden bi konu acılmıstı eski oyuncuların basından geçen olayları falan yazıyorlardı o tarzdaki konularda cok yardimci oluyor bence en azından ben çok egleniyordum okurken. dediginiz gibi umarım bu alım-satim topicleri azalır tabi yerini daha aktif ve yararlı topiclere bırakarak. iyi oyunlar herkeze.
Sosyal ağlarda paylaş

abi satan adam ozaman gitsin kendisine başka yer bulsun ya.
Iyı güzel de biz biribirimizi trolleyip hikaye paylaşmak istiyoruz...
Satım işini başka yerde yapsınlar madem.

Yani aktif 70 topicten 30 u plex. tek başlıkta toplansın. Aktif konu yok diyorsunuz iyi güzel hoş da, kardeş bende sizin bin tane plex şeysinizi görmek zorunda dğilim. Adı sütünde satım forumu değil bu eve online forumu. satım başlığı açıksın tüccarlar farmerlar orda toplansın ben de eve i gerçekten oynayan arkadşalarımla konusabileyim.
Sosyal ağlarda paylaş

plex satanlar belli zaten, sabit baslikta isimleri ve aktif fiyatlari ve mevcut olan adet belli olsun.

almak isteyen basliga girer isimlere ulasir, fiyat uygun olanlara öm ile ulasir, elinde plex olan da cevabini verir ve alis-verisi gerceklestirirler.

yeni bir satici var ise darejedi ye bir öm gonderir, isimi ve fiyati ve adeti hakkinda. ilhami de musait olunca basliga ekler.

eger birinin birinden bir sikayeti olursa ve ispat gösterebiliyorsa satici kara listeye alinir.

bu kadar basit B)-
Sosyal ağlarda paylaş

Almak yasak olmıcak zaten, dışardan baktıgın zaman illegal bir işlem yok, satış ilanı olmıcak hiç, almak isteyen bana şu kadar plex lazım öm atın dicek, fiyat belirtmen yasak olucak. Hemde satmak isteyen adam siteyi kullanarak reklam yapıp olayı iyicene ticari hale getirip forumuda alet etmicek.

Hemde hiç bir satıcı birbiri ile karşı karşıya gelmemiş olur, fiyat açısından da kapalı ihale gibi işte düşük veren alır eğer birden fazla teklif olursa, zaten aynı anda 1-2 satıcının oldugu nadir oluyor genelde biri bitirince plexleri başka biri ortaya çıkıyor.

Referans problemi olur mu diyen için, zaten ilk etapta alıcı satıcıdan oyun içinden referans sorabilir. Onun dışında bu işi düzenli olarak yapan biri için en ideal sistem, bir paravan corp açıp plexi satıcağı kişininde bir alt açıp o corpa sokup hangardan plexi çekmesidir, akabinde o altcharı 1-3 ay o corpta tutar. Corpun adıda referans olur işte bir şekilde.

Gayrimeşru da altın kural telefonda fiyat ve pazarlık yapılmaz. Gerçi artık torbcılar telefon da kullanmıyorlar ya.
Sosyal ağlarda paylaş

E iyide Eve basliginda acilan her plex/karakter olayinda ben zaten olayin icinde oluyorum ki. Cogu kisi once bana soruyor zaten ve fark ettin mi bilmem cogu saticidan hatta belki de hepsinde plex almisimdir yeter ki referans olsun diye. Yeni sistemde benim tek yaptigim hepsini bir baslikta toplamak. Onun disinda birisi soru sordugunda gerekli yonlendirmeyi yapabilmek.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tek başlık olsun ona karşı değilim ama sadece alım başlıgı olsun ben olayın olabildiğince underground kalmasını istiyorum, sen yine referans ol biri plex almak istediği zaman gelsin sana danışsın.

Bildiğin gibi yap ama birileri satış yapmak için senin peşinden koşmasın yani sanada yazık, işin olur gücün olur adam seni mi arıcak ilanını fiyatını kırmak için yada yeni ilan vermek için.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen ugrasir misin misal 1-2 gun icinde plexe ihtiyacin var istiyorum yazdin ama satani var mi belli degil oylece birisi doner diye beklemektense en azindan kim satici kimin bilgileri guncel vs bilir gerekirse bir arkadasindan odunc alir ve sen saticilara donersin boylece sana bir donus olacagina emin olursun.

Ben Subata kadar buradayim sonra bir sure askerdeyim o esnada da birisi bakar illaki buluruz birisini :) Maksat burada Eve hayatini kolaylastirmak. Hea su da yapilabilir google dokumani acarim sadece belli kisilere edit yetkisi verip oradan da surekli guncel tutulmasi saglanabilir ama ya herkes birbirinin fiyati ile oynarsa :) Var mi google docs ta sutun/satira ozel yetki verebilme?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...