Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yıldırım Demirören

nbl_silencer

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş'lılar bu adam için ne düşünüyor çok merak ediyorum gerçekten.

Bana parası olan, hafif krocan, Serdar Bilgili'nin klube kazanç olarak değiştirdiği oturma düzenini burasının sahibi çarşı'dır diye bozan, ne zaman televizyona çıksa "işte futbolcu gibi konuştu" diye düşündüğüm patronumuz.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro
Alemin En İyi Takvimi

Sosyal ağlarda paylaş

Guvenligin hatası yuzunden bizim stat kapatılıyor.Yonetim sadece suspus .Bir celenk , olen cocuk icin gondermediler.Dusuncesiz ne oldugu belirsiz.Yani işi bilmiyolar kısaca .Secmece futbolcu aldılar gereksiz adam cok var.Teknik direktorden baslayıp futbolculara hatta ve hatta basta yonetim olmak uzere bence degismeli.
Benim turkiye de en sevdigim baskan Özhan Canaydın.Kişiliği durustlugu olsun bir numara.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

serdar bilgilinin taraftardan aldığı yeri taraftara geri verdi sadece çarşıya değil.

bunun yanında kulübe serdar bilgili döneminde yapılanların 100 de 1i zarar vermedi. bir çakıcı olayı zor temizlenir

sağlam beşiktaşlı olsa da başkanlıkta baya bir tecrübesiz. bunun yanında sezona serdar bilgilinin kaçıp giderek transfer sezonu açıldığında koltuğuna yeni oturmasını sağlayarak girdi doğal olarak td seçimi transfler konusunda hatalar yapıldı.

ama yine de iyidir. benim adayım fikret ormandı ama yıldırım demirörene de güveniyorum
Sosyal ağlarda paylaş

demirören iyi bi başkan ama bilgili taklidi yapmaya çalışıyo..
dediğin özellikler kısmen doğru..

kendisi senden benden koyu bi beşiktaşlı bazen başkan olmakla taraftar olma arasında ki farkı anlayamıyo...

iyi bi başkan ama bilgiliören değilde demirören olursa..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Sosyal ağlarda paylaş

Serdar Bilgili iyi yönetici değil.
Beşiktaş ne çekiyorsa şu anda içindeki karışıklıklardan çekiyor.Bunların sahibide Serdar Bilgili dir.
Ben onun getirdiği klube üye yaptığı Fenerli adamları tanıyorum yahu.

Ayrıca 3-5 kuruş daha fazla olsun diye Kapalı yı kaldırdı.Bu saçma birşeydi.Orada büyük bir baskı vardı yıllarca orada o kapalı kaldı bu değerleri hiçe saymak saçma bir davranıştı.
Ayrıca ne olursa olsun tüm Beşiktaş taraftarlarının gözünde bittiğin an çıkıp Gs lılardan özürdilemesi idi....[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

bütün atasözü ve özdeyişler sektörünü öldürdün. kıssadan hisse çıkar diye benzeterek anla diye bizim holiganımız ne anlar fairplayden, demirören orda ''bjk taraftarı her yaptığında haklıdır sizin '^+!+!^+'!!! ''dese o zaman kral olurdu diye düşünür bu adamlar demek için.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, bir klüp yönetmek ile futbol takımı başarısı apayrı şeylerdir.

Klüp yönetmek içinde bir çok farklı alanı barındırır. Branşların başarı için (ki futbol da bu branşlardan biridir) örgütlenme yapısından tutun bunlar ile ilgili kaynak yönetimene varıcaya kadar nasıl bir işletme çalışıyorsa o şekilde çalışır.

Peki biz taraftarlar neyi görürüz sadece tuttuğumuz takımın skorsal başarısını.

Alt yapının oluşturulması, stadın düzenli yenilenmesi, aylık çim bakım masraflarının takibinden tutun koltukların düzenli bakımına, saha içi ve dışı personelin çalışma koşullarının düzenlenmesinden tüm bütçe kalemlerinin kontrolü ve bu bütçeye etki edecek kaynakların nasıl oluşturulacağına kadar yada vb gibi bir çok daha burada saymadığımız yönetimin ilgilenmesi gerekli konular vardır.

Hele hele Türkiye gibi sadece kongre üyelerinin cebinden çıkacak paralar ile kaynak bulmaya çalışan klüplerin yönetimi çok daha zordur.

Yurtdışındaki gibi bir taraftar yapısı ve buna bağlı olarak bir yönetim gelişmemiştir. Hala daha bizde taraftarlık sadece takımın maçına gitmek veya sadece o takıma küfür edenlere cevap vermek algılanmaktadır. Takımın orjinal ürünlerini ne kadar sıklıkla alıpta en azında az da olsa takımımıza katkı sağladığımızı düşünelim en basitinden bırakın kongre üyesi olmayı.

Stad içerisinde yada stad dışında birilierini eleştirirken o eleştirdiğimiz kişilerin siz sıcak yataklarınızda uyurken gece yarılarına kadar toplantılar da bir çözüm üretmeye çalıştığını, sadece futbol branşında değil tüm klübün geleceği ile kararlar için çaba sarf ettiğini gözardı etmeyelim lütfen.

Yönetici olarak görev üstlenen kişilerin de aynı sizler bizler gibi taraftar olduğunu ve renklerini sevdiği klübe bağlı olduğunu da unutmayalım.

Bugün spor'da başarı elde etmenin yaptığınız altyapı yatırımından geçtiğini, bunun da büyük bir kaynak gerektirdiğini unutmayalım.

Her kongre üyesinin ve klüp yöneticisinin , takım yönetiminde dolaylı yada dolaysız görev alan benim gibi kongre üyelerinin de bir ailesi olduğunu ve amacının sevdiği renkler için karşılıksız çalışmak olduğunu unutmayalım. Bizler bir şeyler için eşimiz, çocuğumuz ve işimiz ile ilgili zamanlardan fedakarlık edip gerektiğinde bir gün içinde Ankara-İstanbul-Bursa-İstanbul arasında seyahat edip sadece klübun yararı için çabaladığımız da unutmayalım, en azından bu çabamız için saygı gösterilmesini, küfür yememeyi hakediyoruz diye düşünüyorum.

Hele hele eşimin ve çocuğumun benim yüzümden yediği küfürleri kesinlikle kabullenemiyorum.

Eğer yönetimin yaptıklarını onaylamıyorsanız sizde girersiniz kongre üyeliğine, çalışırsınız komitelerde ve takım yönetimin de daha iyiyi bulmak için sevdiğiniz ve tuttuğunuz takım için çaba sarfedersiniz.

Tribinde oturup sadece maç seyretmek güzledir, skora bakıp şunu şöyle yapalım demek de kolaydır.

Eleştirmek ayrıdır, suçlamak ayrı hele hele haksızlık etmek ayrıdır.

Serdar Bilgili tanışma fırsatı bulduğum, Ali Sami Yen VIP Tribününde ağırlama şansı yakaladığım değerli bir insandır. "Bir takımın stadı onun namusudur" diyerek Türk futbol tarihine güzel bir kavram eklemiştir bende bu konuda ona katılıyorum.

Beşiktaş yönetimi için kurduğu yönetsel yapılandırma bugün özel sektörde faaliyet gösteren bir çok firmada yoktur. Bugün Beşiktaş'taki örgüt yapısı bir çok alanda diğer klüplerden iyidir. Bunun da en büyük nedeni Serdar Bilgilinin getirdiği işlteme yönetimi mantığıdır.

Spor alanında sokrsal başarısızlık ile klübün iyi yönetimi farklıdır. Bugün bir Şampiyonlar ligi şampiyonu çıkacaktır maçların sonucunda bu demek değildirki geri kalanlar iyi takım değil.

Keşke elimiz de bir sihirli değnek olsaydı, ama malsef yok. Oturup başkalarını suçlamak yerine biz kendi adımıza ne yaptık onu düşünelim.

Sevdiğimiz renkler için sadece futbol maçlara gitmekle kalmayalım, klübün her branşında onu destekleyeylim, vaktimiz ve maddi gücümüz ölçüsünde elimziden gelen her desteği verelim ki, işte ondan sonra bu iyi yönetilmiyor deme hakkımız olsun.

Saygılarımla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fordcus, 18 Aralık 2004 12:01 tarihinde demiş ki:
küfürü atasözü olarak mı görülüyor senin monitörden :) yöneticiliği kötü olabilir ama orda yaptığında centilmenlik vardı bence.

Ya offf gereksiz ayrıntıları takılıyor kelime oyunu yapıyorsun.
Centilmenlik sence vardı.Ama mağdur olan taraf böyle düşünmüyor.Centilmenlikte taraflardan hiçbiri mağdur olmaz.
Gs taraftarı stadı yıktı.Küfür etti özür dileyen Beşiktaş başkanı oldu.Bumudur centilmenlik.
Sizin başkanızın centilmenliğini görelim o zaman.[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...