Somon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 işletmeyi sadece diplomam olsun diye okumuyolar mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 abi işletme makine mühendisi sorunlarınızı eğitim konusunda tartışsanız ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 totemic said: adam ustasıyla gelecekmiş bir de paşamızın ayağına bak bak bak. sanırsın cumhuriyet başsavcısı. lel valla her önüne gelen yok şuraya getirebilirmisin aracı yok buraya getirebilirmisin aracı diyor o sebepten Bi gün adamın yanına gidicem diye böbrekten olmiim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Selam, Triger ne durumda :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 paramecium said: Selam, Triger ne durumda :) Saygılar. heheh o triger değildi abi v kayışı valla sapasağlam şu anda arabanın herhangi bir sıkıntısı yok zaten triger v kayışı devirdaim pompası egr valfi 10k bakımı hepsi yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 uzun yol gemi mühendisinden satılık araba olunca çok şey ifade ediyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 frmtr a aç aga sen bu topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Selam, Abi triger(timing belt) var ama Continental'in özel seri bir kayışıymış. 300bin km ömürden bahsediliyor :P Güzelmiş! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Şu satışı 1 yıl sonra yapsaydın yarın araç benimdi. Temiz alete benziyor, hayırlı müşteriler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 pazarlık sünnettir diyip beni benden aldın şu anda. param olsaydı yemin ediyorum evimi arabamı satar basardım bu arabaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Fransuxa said: pazarlık sünnettir diyip beni benden aldın şu anda. param olsaydı yemin ediyorum evimi arabamı satar basardım bu arabaya. mest ettim seni değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 SeaGle said: Şu satışı 1 yıl sonra yapsaydın yarın araç benimdi. Temiz alete benziyor, hayırlı müşteriler. Kısmet be :D Belkide 1 yıl sonra bu araç senin olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ups Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 reampage said: fişlenmiş bir araçtır takip ediliyordur kesin. asfgsagfafaf abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 yok mu arayan soran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Esh said: işletme hayatın her alanında işe yarıyo abi. makine muhendisi anca nalburdan doğru somun civata almaya yarıyo sdfsdfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 kavurma said: yok mu arayan soran valla bir iki kişi soruyor ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 35'e alırım, trink. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 hasarlısını vermiyorlar o paraya be ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 upss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Selam, Bir Golf'ün bu kadar beklemesi hayra alamet değil :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 valla bende anlamadım kısmetimi kapalı daha onca zaman oldu 3 kişi aradı beni hayır benim anlamadığım ilanda mı bi sıkıntı var ? Sizin gözünüze çarpan okuyunca rahatsız eden bişey varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Yakinlarda bakindim baya ben de anneme hediye diye. Yanlis anlama cok guzel araba, ama 2010-2011 modellerin 80-100k km de 43-46 arasi bulunabiliyor. Senin arac akranlarina gore sene ve kilometreden kaybediyor. golf rahat satilan araba da, potansiyel alicinin da cok secenegi var iste, rekabet cok olunca fiyat kendi kendini belirliyor. insallah istedigin gibi satarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 KHaRoN said: Yakinlarda bakindim baya ben de anneme hediye diye. Yanlis anlama cok guzel araba, ama 2010-2011 modellerin 80-100k km de 43-46 arasi bulunabiliyor. Senin arac akranlarina gore sene ve kilometreden kaybediyor. golf rahat satilan araba da, potansiyel alicinin da cok secenegi var iste, rekabet cok olunca fiyat kendi kendini belirliyor. insallah istedigin gibi satarsin. ya zaten benim arabam 2010 model 90k km de 46.000 en son biraz daha indirim yapacam Bakanlar çok var ama bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Selam, Bence ne kadar kısa sürede elden çıkarabilirsen o kadar iyi. Ben sattığım araçlarda hep piyasadaki ederinin 1-1,5k TL altına ilan koymuşumdur ve 3-4 içinde de satmışımdır. Yaptığım indirimi de aldığım araç sahplerinden kopartabildiğim için sıkıntı olmadı :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar