Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Two Swords-Salvatore

batu

Öne çıkan mesajlar

üawerrgh

yeter bitsin şu seri
tadı kaçı artık
önnerine geleni über bi şeklde kesen arklaer topkuluğu
"girdap gibi dönen palalar"
hadi ya?
dirzzt bir ejderhayla karşılaşır,ejderhayı dövmeez,dövemesse nollur?
drizzt avcıya dönüşüür
aa yine döevemdi
o zamn drizzt artık avcınınjda ötisi bişi olur
kurtuluşu yok yani keser
cattie brie zaten istifin bozmaz hiç bi underdarka inip geldi hatun bir svaş makinesine döndü
attığını vuruyor ne heycan ne bişi
o oku yiyen öliyozaten
wulgfgar desen ayrı bi hayvan"teempuuuuuus" diip daldımı kurtuluşun yoktur
attar çekicini kesnkikle ölürsün
o cücemizde zaten hep kenkleri ve kızı içink endini feda ettinden saldırılarını +19 alır,keser

ya kardeşim ne okunucak kaldı ya üf

kitabun özeti:dirzzt ve kenkleri önelerine gelen her kötü insanı keser,wulfgar saçmalr,dirzzti kıskanır,bruenor kendine feda eder,birinin öldüğü sanılır ama ölmez.
o kadar.[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler
için dostlarım bu gece benim için
için için

Sosyal ağlarda paylaş

www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0786933607/qid=1099037535/sr=2-1/ref=pd_ka_b_2_1/103-2854107-2695019

burdaki yorumlara bakabilirsin :) ortalama not idare eder gibi bişi çıkıyor. 5 yıldız verende var 1 yıldız verende. fark etmez zaten her halükarda alıcam bende :)

ayrıca bundan sonra gelecek olan kitap yarı shade artemis (realms of shadow kitabı) ve jarlaxle ın maceralarını anlatacak, salvatore artemisin ömrünü şöle bi 300 sene uzatabilir bu shade olayı ile rahatça onada bi 20 kitap çıkar. alırız hepsini.
signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair

[Bu mesaj Norak tarafından 29 Ekim 2004 11:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla evet drizzt serisi artık kendini tekrarlıyor sadece yeni bir şey var mı diye okuyorum yeni kitapları[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

Ben demistim abi zamaninda
Salvatore baya sIkildi drizzt den
cunku bir cok asiri bir karakter ve cok asiri bir grup butunen.
her daim full meal modeli geziyor
Bir yandan piercing biryandan slashing bir yandan o bir yandan bu
hic acigi yok anasini sattimin grubunun
Onuda gecelim wulfgar in cekic geri geliyor
hadi bu olabilir
Catie nin oklar nie geri kilifina geliyorki?>
undestructable vs olsun catie hep onu toplasin vs daha iyi olur.
kilifina gelme olayi dogrudan kasis.
Neymis bu cuceler
Heriflerin yaptigi enchant in hadi hesabi yok.
Salvatore u salsak herif Rod of Morodin vs cikarir Mitrill hall dan veya su Zulken miydi neydi. ana cuce ulkesinden

Artemis e daha fena kayiyor abimiz.[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler 1 yaşında
Sosyal ağlarda paylaş

Yarı shade artemismiş

yahu okumayın, bu adamın yazdığı hiçbirşey okunmaz, yeni kitaplara alsam mı diye bi bakıyorum, sonra iğrenip dönüyorum. Çok dandikleşti bu seri gerçekten el sürülmez.[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside

**no paranoia@ montezaus
Sosyal ağlarda paylaş

Drizzt olayinin bir sona baglanmasi bencede gerekli, artik sıkıcı olmaya başladı. Ne yazık ki Salvatore'de diğer tum fantazi yazarlari gibi sure sonra kendini tekrar etmeye basliyor. Fakat yinede Salvatore'ye yoneltilen elestirilere katilmiyorum. Salvatore'den ne istediginize bagli. Eger olaya dandik bir kitap istiyorum, nedenleri cok dusunmeyeyim ve rahat okunsun diyorsaniz bence en iyisini yapan Salvatore. Eger farkli birseyler isteniyorsa fazla uzaga gitmeye gerek yok, Orhan Pamuk deneyin :)
Sosyal ağlarda paylaş

ilk üç kitap kafi..
gayet güzel hikaye bence. Maceralarını merak edip okudugum 3 kitabı bırakamadım ki kitap okumayı hiç sevmem.
Drizzit hayatta çok şanslı bi varlık oldugu icin palalarını girdap gibi savuracak hale gelene kadar yaşamış. Yoksa işi 1000 kere bitiyordu. Rage oldugunda zaten dovusme potansiyeli daha cok artıyor bu gayet normal. Drizzit in dusunceleri ve bunlara ramen yaşadıkları bence çok güzel... Adamın yaşadıkları üzerine davranışlarından ödün vermeyişi..

Bence güzel kitaplar okuyun[signature][hline]I'm runnin hot I'm never cold
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
eradicator, 17 Kasım 2004 14:29 tarihinde demiş ki:
ilk üç kitap kafi..
gayet güzel hikaye bence. Maceralarını merak edip okudugum 3 kitabı bırakamadım ki kitap okumayı hiç sevmem.
Drizzit hayatta çok şanslı bi varlık oldugu icin palalarını girdap gibi savuracak hale gelene kadar yaşamış. Yoksa işi 1000 kere bitiyordu. Rage oldugunda zaten dovusme potansiyeli daha cok artıyor bu gayet normal. Drizzit in dusunceleri ve bunlara ramen yaşadıkları bence çok güzel... Adamın yaşadıkları üzerine davranışlarından ödün vermeyişi..

Bence güzel kitaplar okuyun

harbi oda var.
Herif Rage aliyor Dex e ve con ada +dan aliyor masallah puanlari..
Barbarlar rage e girincede dex le cons duser Str artar...
Lol bundan otesi yok bre.[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler 1 yaşında
Sosyal ağlarda paylaş

yeni kitaplar o kadar güzel olmasa da eski kitapların anısına çıkan bütün kitaplarını alıyorum ,aldırıyorum

en azından ejderha mızrağına fark atar

*!bok atıp kaçar*[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 yılında değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Sosyal ağlarda paylaş

Salvatore okumaktan vazzzzgeçtim. En son Star Wars serisi için kitap yazdı ve Han solonun kankası Efsane Wookee Chewbeka nın kafasına Gezegenin uydusunu düşürüp oldürdü OHAAA YANİ. o zamandan beri okumaktan vaz geçtim. en gıcık olduğumda Han Solonun arkını arkada bırakıp kaçması idi (uyuz oldum uyuz).
*Hatur Hutur Kaşınır *
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...