batu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Kitabı uzun sürdir bekliyordum ve çıktığını öğrendim, Drizzt serisinin sonu olacağını tahmin ediyorum. Okuyan varmı? kargonun gelmesi en az 2 hafta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 üawerrgh yeter bitsin şu seri tadı kaçı artık önnerine geleni über bi şeklde kesen arklaer topkuluğu "girdap gibi dönen palalar" hadi ya? dirzzt bir ejderhayla karşılaşır,ejderhayı dövmeez,dövemesse nollur? drizzt avcıya dönüşüür aa yine döevemdi o zamn drizzt artık avcınınjda ötisi bişi olur kurtuluşu yok yani keser cattie brie zaten istifin bozmaz hiç bi underdarka inip geldi hatun bir svaş makinesine döndü attığını vuruyor ne heycan ne bişi o oku yiyen öliyozaten wulgfgar desen ayrı bi hayvan"teempuuuuuus" diip daldımı kurtuluşun yoktur attar çekicini kesnkikle ölürsün o cücemizde zaten hep kenkleri ve kızı içink endini feda ettinden saldırılarını +19 alır,keser ya kardeşim ne okunucak kaldı ya üf kitabun özeti:dirzzt ve kenkleri önelerine gelen her kötü insanı keser,wulfgar saçmalr,dirzzti kıskanır,bruenor kendine feda eder,birinin öldüğü sanılır ama ölmez. o kadar.[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu gece benim için için için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 yorumlara bayildim yalniz :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Scorpion Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0786933607/qid=1099037535/sr=2-1/ref=pd_ka_b_2_1/103-2854107-2695019 burdaki yorumlara bakabilirsin :) ortalama not idare eder gibi bişi çıkıyor. 5 yıldız verende var 1 yıldız verende. fark etmez zaten her halükarda alıcam bende :) ayrıca bundan sonra gelecek olan kitap yarı shade artemis (realms of shadow kitabı) ve jarlaxle ın maceralarını anlatacak, salvatore artemisin ömrünü şöle bi 300 sene uzatabilir bu shade olayı ile rahatça onada bi 20 kitap çıkar. alırız hepsini. signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair [Bu mesaj Norak tarafından 29 Ekim 2004 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 valla evet drizzt serisi artık kendini tekrarlıyor sadece yeni bir şey var mı diye okuyorum yeni kitapları[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 yarı shade artemis? hah, bi bu eksikti. allahtan severim artemisi... shadeleri daha çok severim ama:) bakalım daha neler hödölenicek... dogmeat öldüm:D[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ben severim powerplay ı hastayım Drizzt'e[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Saldim salvatoru cayira yazdi geldi bir drizzittin daha, oy ne mutlu ona buna suna sana bana[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 valla son seri en iyi 2. seri gibi drizzt efsanelerinde bu yüzden kilit kitap tabi[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ben demistim abi zamaninda Salvatore baya sIkildi drizzt den cunku bir cok asiri bir karakter ve cok asiri bir grup butunen. her daim full meal modeli geziyor Bir yandan piercing biryandan slashing bir yandan o bir yandan bu hic acigi yok anasini sattimin grubunun Onuda gecelim wulfgar in cekic geri geliyor hadi bu olabilir Catie nin oklar nie geri kilifina geliyorki?> undestructable vs olsun catie hep onu toplasin vs daha iyi olur. kilifina gelme olayi dogrudan kasis. Neymis bu cuceler Heriflerin yaptigi enchant in hadi hesabi yok. Salvatore u salsak herif Rod of Morodin vs cikarir Mitrill hall dan veya su Zulken miydi neydi. ana cuce ulkesinden Artemis e daha fena kayiyor abimiz.[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler 1 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Yarı shade artemismiş yahu okumayın, bu adamın yazdığı hiçbirşey okunmaz, yeni kitaplara alsam mı diye bi bakıyorum, sonra iğrenip dönüyorum. Çok dandikleşti bu seri gerçekten el sürülmez.[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Drizzt olayından bayanlar Dissolution a yönelebilir.Gene dark elf , gene menzo ama bu sefer daha hoş.[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Drizzt olayinin bir sona baglanmasi bencede gerekli, artik sıkıcı olmaya başladı. Ne yazık ki Salvatore'de diğer tum fantazi yazarlari gibi sure sonra kendini tekrar etmeye basliyor. Fakat yinede Salvatore'ye yoneltilen elestirilere katilmiyorum. Salvatore'den ne istediginize bagli. Eger olaya dandik bir kitap istiyorum, nedenleri cok dusunmeyeyim ve rahat okunsun diyorsaniz bence en iyisini yapan Salvatore. Eger farkli birseyler isteniyorsa fazla uzaga gitmeye gerek yok, Orhan Pamuk deneyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ilk üç kitap kafi.. gayet güzel hikaye bence. Maceralarını merak edip okudugum 3 kitabı bırakamadım ki kitap okumayı hiç sevmem. Drizzit hayatta çok şanslı bi varlık oldugu icin palalarını girdap gibi savuracak hale gelene kadar yaşamış. Yoksa işi 1000 kere bitiyordu. Rage oldugunda zaten dovusme potansiyeli daha cok artıyor bu gayet normal. Drizzit in dusunceleri ve bunlara ramen yaşadıkları bence çok güzel... Adamın yaşadıkları üzerine davranışlarından ödün vermeyişi.. Bence güzel kitaplar okuyun[signature][hline]I'm runnin hot I'm never cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: eradicator, 17 Kasım 2004 14:29 tarihinde demiş ki: ilk üç kitap kafi.. gayet güzel hikaye bence. Maceralarını merak edip okudugum 3 kitabı bırakamadım ki kitap okumayı hiç sevmem. Drizzit hayatta çok şanslı bi varlık oldugu icin palalarını girdap gibi savuracak hale gelene kadar yaşamış. Yoksa işi 1000 kere bitiyordu. Rage oldugunda zaten dovusme potansiyeli daha cok artıyor bu gayet normal. Drizzit in dusunceleri ve bunlara ramen yaşadıkları bence çok güzel... Adamın yaşadıkları üzerine davranışlarından ödün vermeyişi.. Bence güzel kitaplar okuyun harbi oda var. Herif Rage aliyor Dex e ve con ada +dan aliyor masallah puanlari.. Barbarlar rage e girincede dex le cons duser Str artar... Lol bundan otesi yok bre.[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler 1 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 şuan elimde tutuyorum*mutluluk gözyaşları*..hardcover kapağını adamlar manyak yapmış ya.Başlamaya kıyamıyorum devamı yok cunku .([signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 şşşeerrrefsizz :-P[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bitirdim..vasat.drizzt'in son ktiabı boyle olmamalıydı..son kitap olmaz buyuk ihtimalle hatta.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 anayurt-sürgün-buçukluğun mücevheri-karanlığın kuşatması... serinin en sevdiğim 4 kitabı Drizzt reis bea... [signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 bonus sağolsun getirrti bana da okuduk güzle fena değil hunters blade trilogy güzel olmuş[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 yeni kitaplar o kadar güzel olmasa da eski kitapların anısına çıkan bütün kitaplarını alıyorum ,aldırıyorum en azından ejderha mızrağına fark atar *!bok atıp kaçar*[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Bu mesaj 30 Şubat 2005 yılında değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Salvatore okumaktan vazzzzgeçtim. En son Star Wars serisi için kitap yazdı ve Han solonun kankası Efsane Wookee Chewbeka nın kafasına Gezegenin uydusunu düşürüp oldürdü OHAAA YANİ. o zamandan beri okumaktan vaz geçtim. en gıcık olduğumda Han Solonun arkını arkada bırakıp kaçması idi (uyuz oldum uyuz). *Hatur Hutur Kaşınır * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 en so ndediğin nerdeyse 3-4 yıl oluyo chewbaccanın öldüğü iyi oldu çünk üeu da hiç bi işe yaramıyodu ve filmlerdeki etkinliğini yitiriyodu[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar