MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 arkadaşlar acil bir bilgi almam gerek. yüksek lisans tecili ne kadar süreyle? uzaktan öğretim yüksek lisansı yapıyorum benim bildiğim sadece 3 dönem için ertelenmişti (ocak sonu bitiyor). google'dan 3 sene gibi bir şey okudum aklım çıktı. bu gerçekten böyle mi yaşayıp bilen biri var mı? yarın şubeye gidecektim şubatta askere gideyim diye, eğer öyleyse sadece tecil bozma 1 ay sürüyor diyorlar. bu durumda bu hafta son olduğu için başvuramıyorum askere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Yoklamayı yaptıktan sonra bile tehcil edebiliyorsun. diye bir dedikodu vardı... ben güvenemedim. Çünkü bazılarıda Aman yoklama yaparsan geridönüş yok dediler filan... ondan yoklama kaçağı olmak daha iyi kaçıp tehcil et mek için git şubeye direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 yok kafam karıştı. eğer 3 dönem tecil edildiyse şubat 2014 gibi bitiyor olmalı. eğer tecil google'da okuduğum gibi 3 seneyse 2015 eylül falan olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Sorduğun soruya gelirse okumaya devam ettiğin sürece devam ediyor tecil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Okuduğun sürece tecil/tecil yenileme var lisansüstü için 35,5 yaşına kadar.o verilen 3 yıldır 3 donemde lisansüstü bitmez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 durum şu ki bildiğiniz ocakta lisansüstü bitiyor. tezsiz uzaktan öğretim zaten. şu anda 2015 e kadar tecilli midir diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Tecile giderken durum kağıdı vermediler mi ? Benim 2017 kasım tecil var mesela 2013 te başladım. Erken bitirme durumun var mı ? Min öğretim süresi boyunca tecilin var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 tecili okul yaptı ben ilgilenmedim bile.. minimum öğrenim süresi 3 dönem. şubat 2013 ediyor bitişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Bilemedim o zaman benim de tecili okul yaptı ama mail atmışlardı o durum bilgisi kağıdını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 MrLevie said: durum şu ki bildiğiniz ocakta lisansüstü bitiyor. tezsiz uzaktan öğretim zaten. şu anda 2015 e kadar tecilli midir diyorsunuz? o durum başka bi olay ... eğer eğitimin bitiosa tecil de bitiyor tabiki ;) 2015 filan değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 88tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 yazar, başlıgı caps acık yazarak totosunun askerlikle nasıl tutustugunu belirtmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 spompas said: yazar, başlıgı caps acık yazarak totosunun askerlikle nasıl tutustugunu belirtmiş. tutuşmasının sebebi gitmek istemesi ve gidememe ihtimalia sdafds ulan millet gitmemek için uğraşır, ben gitmek isteyip gidemeyeceğim galiba=/ sonra PEDER WARS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 git abi git. değişik güzel bir şey askerlik. git de gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 git git sonrası çok ferah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 gitme suc askere gitme demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar