barbu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ben oyuna ara vereli baya oldu. kac kisi jedi oldu. jeni sistem cikali. merak ediyom. oyuna dondugumde bi ben kalmiyim da jedi olmayan. ozellikle infinity dekiler yazssin ne de olsa ben ordaydim. ama digerleri alinmasin he. herkes yassin iste anket olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 soru yanlış olmuş bence. "kimler jedi olmadı" olmalıydı :b[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 niye kimler jedi olmadi diye sormalimisim ki. millet istemiyo mu. eger daha yeni sitem cikali 4 ay olmadi dersen free leri olan baya insan var di. neden dedin anlamadim???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 yeni sistemle jedi olmak için çalışmaya başlayıp jedi olmuş birini henüz duymadım. bu aralar epey seyrek oyuna girdiğimi de eklemeyi unutmiyim bu arada:)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 yeni sistemde jedi olan bi cok turk war benim bildigim frf de en az 4-5 kisi war hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 free unlock'ı olmayanlardan bahsediyorum. tamamen yeni sistemle jedi olanlardan yani.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 free unlocki olmayanlar phase atlamadilarsa iki hafta icinde son branchlerini unlock edicekler, grindleri bittiyse old man'le guzel bi kahve ictikten sonra mellichaeyle saklambac oynamaya gidecekler gibi.. ben mesela gidemiyorum, ne bitmek bilmez grindmis be, 10 yas attim su son iki ayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: barbu, 14 Aralık 2004 19:53 tarihinde demiş ki: niye kimler jedi olmadi diye sormalimisim ki. millet istemiyo mu. eger daha yeni sitem cikali 4 ay olmadi dersen free leri olan baya insan var di. neden dedin anlamadim???? Çünkü, Sıfır bir karakter 1 gunde master brawler olur. 1 Günde gereken questleri yapar. 2 günde qlowy olur yani. 1-2 günde oldmandi sith'di desen 4 gün. 18 haftada sonra da Jedi. Sistem belli. Eskiden insanlar Silent'i ararken bir meslek proflayip sonra o prof'ta biraz kaliyordu oyalaniyordu. bazen tek bir profta 2 ay zaman geciriyordu. Jedi olma süresi daha uzundu yani. Şimdi dediğim gibi hesap belli. Ama asıl sorun Jedi olmak diilki. Jedi'lik skillerini kasmak. kutular 200, 400, 800, 1.600 bin Jxp diye gidiyor. Yani bir kolonu doldurmak 3 milyon jedi xp. masterlamak 12 milyon jedi XP. Başlangicta creature basina 500-600 jxp aliyorsunuz. Yani ls'de 0040 olmak için bile yaklaşık 6000 creature oldurmeniz gerekiyor. Bu arada BH'lar tarafindan avlanmayacaksiniz, Clone olmayacaksaniz falan. Bir cok insan Jedi olup sonra bu dediklerimi gorunce slot karakterleri ile oynamayi tercih etmeye basladi:))[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/BH-Pistoleer/Chef-BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 jedi olmanin zor olacagini biliyodum ama bu sayilarla bi kez daha anladim. harbi zor. ama eminim cogu kisi defalarca klonlanip xp kaybetse bile bundan vazgecmez, ne kadar gectim derse de.[signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master(dim) ayrildim:(((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Eylul, 15 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: kutular 200, 400, 800, 1.600 bin Jxp diye gidiyor. Yani bir kolonu doldurmak 3 milyon jedi xp. masterlamak 12 milyon jedi XP. master kutusu için gereken 3.2 milyon jedi xp'yi unutmuşsun. yani bir branşı masterlamak toplam 15.2 milyon jxp ister :)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ben dark jedi knight oldum ama oyundan soğudum , oakdar çok varitor öldürdümki sayısını hatırlayamıyorum.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Sufi, 15 Aralık 2004 20:04 tarihinde demiş ki: said: Eylul, 15 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: kutular 200, 400, 800, 1.600 bin Jxp diye gidiyor. Yani bir kolonu doldurmak 3 milyon jedi xp. masterlamak 12 milyon jedi XP. master kutusu için gereken 3.2 milyon jedi xp'yi unutmuşsun. yani bir branşı masterlamak toplam 15.2 milyon jxp ister :) Ağlamak istiyorum sayın seyirciler:((((((((((((((((((( Ya ben normal prof gibi düşündüğüm için ona dikkat bile etmemiştim.... Offfff offffff... Yolumuz uzun.... seneye master oluruz inşallah:))) Yok en iyisi ben paşa paşa ahçılık yapayım, hayvan yapıp satayım, tissueler üreteyim... Zengin olayım biraz:)))) [signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/BH-Pistoleer/Chef-BE [Bu mesaj Eylul tarafından 16 Aralık 2004 10:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Darksun, 16 Aralık 2004 07:30 tarihinde demiş ki: Ben dark jedi knight oldum ama oyundan soğudum , oakdar çok varitor öldürdümki sayısını hatırlayamıyorum. Darksun, Jedi Knight triallari icin tam olarak kac SP puani harcamak gerekiyor[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/BH-Pistoleer/Chef-BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ya burda sordum kimler jedi oldu diye ama sormaz olaydim. ben oynamak istiyorm yaaa. ağlicam... girmicem lan ben bu foruma bi daha:) valla ruyalarimda mokk kesiyorum. ulan ne oyunmus be. saglia zararli. bari dersleri filan duzeltiyimde izni kopartirim belki pederden. bu arada karakterleri ne zmana kadar sakliyolar. girdigimde silinmis bulursam sok gecirmiyim de.bilen var mi? genel olarak?[signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master(dim) ayrildim:(((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 silmiyorlar walla ama sifresini deishtiriyorlar acountun bi sure sonra ben 6-7 ay sonra dondum hersey yerli yerindeydi evler disinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 eee nasi gircez sonra geldigimizde. sifreyi deistiriyolar dedin.?[signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master(dim) ayrildim:(((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 infinity de bi adam 2 ayda light jedi knight oldu sonra surrledi 1 hafta sonra dark jedi knight oldu.. ama gerçek hayatı yok gibi 24 saat online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 sende durumlar ne my young padawan?[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Hardcore oyuncular için 3 ile 4 hafta arası knight oluyor diyorlar. Bende söle düz bi hesaplama yaptim kendim için ; 10 günde 300 300 gelen combat xp denen meletten tam 14 milyon kastım(Dikkat: granade ile degil). MLS de 15 milyon xp istiyor ve 300 300 gelmiyor daha fazla geliyor demekki ben bu isi bir haftada bitiririm diyorum 2 haftada diger kutular harcasa 3 haftanın ortasında yada sonunda knightim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 o hesap çarşiya uymaz.[signature][hline]KEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 cem_jedi bile oldu ehue[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: faki, 19 Aralık 2004 01:08 tarihinde demiş ki: Hardcore oyuncular için 3 ile 4 hafta arası knight oluyor diyorlar. Bende söle düz bi hesaplama yaptim kendim için ; 10 günde 300 300 gelen combat xp denen meletten tam 14 milyon kastım(Dikkat: granade ile degil). MLS de 15 milyon xp istiyor ve 300 300 gelmiyor daha fazla geliyor demekki ben bu isi bir haftada bitiririm diyorum 2 haftada diger kutular harcasa 3 haftanın ortasında yada sonunda knightim... yalnız başlarda 1 quankeri öldürmek 8-10dk gibi bi zaman aldığı için combat xp ile karşılaştırmak yanlış bence... zaten belirli bi derece skill atladıktan sonra artık daha büyük şeyler kesmen gerekiyo.. ama xx44 olduktan sonra geri kalan senin sabrına bağlı... pve de 2-3k area hit vuruluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar