Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 iyide olay savunmak yada savunmamak değil ki. Tartışılan fikirlerin içieriğinden çok, temelleriyle ilgileniyorum. Temel sağlam değil, üstüne çıktığın katlar altın dahi olsa, tepesini istediğin kadar inandıklarınlada dolrdusan, demode, yada öyle olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 osman gazi'de, fatih sultan mehmet'te, atatürk'te, muhammed'de, allah'da eleştirilebilir. dünyada eleştirilemeyecek tek bir nokta bile yok. ancak on kasım günü, insanların duyguları yoğunken sırf ilgi çekmek için atatürk'ü eleştirmek doğru olmayabilir. tabii ki bu demek değildir ki atatürk'ü eleştiren birisinin annesine zencili fanteziler kurabilirsiniz. anlık gaza gelip haklıyken haksız duruma düşmek demek oluyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Napolyonn said: osman gazi'de, fatih sultan mehmet'te, atatürk'te, muhammed'de, allah'da eleştirilebilir. dünyada eleştirilemeyecek tek bir nokta bile yok. ancak on kasım günü, insanların duyguları yoğunken sırf ilgi çekmek için atatürk'ü eleştirmek doğru olmayabilir. tabii ki bu demek değildir ki atatürk'ü eleştiren birisinin annesine zencili fanteziler kurabilirsiniz. anlık gaza gelip haklıyken haksız duruma düşmek demek oluyor bu. nası bi şizosun sen ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 nası lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Napolyonn said: osman gazi'de, fatih sultan mehmet'te, atatürk'te, muhammed'de, allah'da eleştirilebilir. dünyada eleştirilemeyecek tek bir nokta bile yok. ancak on kasım günü, insanların duyguları yoğunken sırf ilgi çekmek için atatürk'ü eleştirmek doğru olmayabilir. tabii ki bu demek değildir ki atatürk'ü eleştiren birisinin annesine zencili fanteziler kurabilirsiniz. anlık gaza gelip haklıyken haksız duruma düşmek demek oluyor bu. hayır kışkırtılmak oluyor bu, böyle durumlarda kışkırtılana değil, kışkırtana ceza verilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 fatih'te mini etekli kadına tecavüz edildiğinde kadına ceza verilmeli değil mi? gerçekten çok hakkaniyetli, iyi insansın catze. veya camını açık bırakmasaydı, hırsızı kışkırtmış. dine küfretti, o zaman öldürelim çünkü kışkırttı. öldürene ceza... yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 napolyona geç şimdi modeme bi res at ama önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 bir şeyi ondan tamamen alakasız birşeyle örnekleyince doğru olmuyor maalesef o, boş konuşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 yok catze o pek doğru diil. da sinirler gergin zaten ülke gerim gerim gerik gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 bir bacak görmekle o kadınla rızası olmadan onunla ilişkiye girmek yani tecavüz hakkının doğduğunu iddia edip bu dediğinle bir tutuyorssan senin allah milyon kere belanı versin hayvan pislik herif seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Somon said: napolyona geç şimdi modeme bi res at ama önce napolyon olduğumu ima ediyorsan değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 yoska bıyık tecavüzü meşru mu gördü? omgomgomg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Liebe said: bir bacak görmekle o kadınla rızası olmadan onunla ilişkiye girmek yani tecavüz hakkının doğduğunu iddia edip bu dediğinle bir tutuyorssan senin allah milyon kere belanı versin hayvan pislik herif seni onu diyorum işte, eğer atatürk'ü eleştirdiğim için, veya velev ki troll'üm bu anneme hakaret edilmesini meşru kılar mı? kılmaz diyorum. sen de bana hakaret ediyorsun ne dediğimi anlamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mekanı cennettir, keşke bir 20 yıl daha yaşayabilseydi. Çok daha farklı bir ülkemiz olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Biyik said: Liebe said: bir bacak görmekle o kadınla rızası olmadan onunla ilişkiye girmek yani tecavüz hakkının doğduğunu iddia edip bu dediğinle bir tutuyorssan senin allah milyon kere belanı versin hayvan pislik herif seni onu diyorum işte, eğer atatürk'ü eleştirdiğim için, veya velev ki troll'üm bu anneme hakaret edilmesini meşru kılar mı? kılmaz diyorum. sen de bana hakaret ediyorsun ne dediğimi anlamadan. sana edilen bir hakareti bu şekilde mi savunuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 hakarete karşı niye kendini savunsun adam iyice aptallaştınız ya,etmeyin kimseye hakaret doğru düzgün yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 kışkırtana ceza verilsin demiş biri. ben de onunla dalga geçip o zaman tecavüz edene değil edilene ceza verelim dedim. bunun nesini anlamıyorsunuz? bana hakaret eden adam ceza almamalıymış hiç bir şekilde ben almalıymışım. ben de bu mantıkla dünya buna döner diye örnek veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 tecavuzu meşru görmüşün bunlar hep erkek egemen toplum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 yanlış yazmışım son mesajımda fin sayesinde farkettim. annene birinin hakarette bulunmasına karşı ortaya koyman gereken cümeleler bunlar mıydı demek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 yoo ben Biyik'ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Trias said: Mekanı cennettir, keşke bir 20 yıl daha yaşayabilseydi. Çok daha farklı bir ülkemiz olurdu. şunu çok seviyroum ya bende yapıorm sıksık ilk mesaja bile bakmayıp kafadan başlıktan cevapla yapıştır birdaha dönmemek üzere kaybol ehehehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Flassh said: Biyik said: Lectre said: kötü bir çocukluk geçirdim de eyvallah de geç. inan anlarız. yoo, çok mutlu bir çocukluk geçirdim. amca kucağında? bu yazdığını, böyle dalgaya alarak kurtaramazsın. vicdanın körelmiş senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ayıp ya tecavüz edilen haketmiştir dedi adam resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 iyrençlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Napolyonn said: yoo ben Biyik'ım. hayır ben Napolyonn'um Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar