Lectre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ya tamam bıyık. ulan dinle az diye bir şey anlatmaya çalışıyorum. sadece seni anladığım için. başka bir şeyden dolayı değil. hani düşündüm bak dedim tamam haksız değil çok, neden böyle yapıyor diye. başka yapacak bir şeyim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 genlerle alakalı abi kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Biyik said: Lectre said: kötü bir çocukluk geçirdim de eyvallah de geç. inan anlarız. yoo, çok mutlu bir çocukluk geçirdim. amca kucağında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 e yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 sorunun kökenine inmeye calısıyorum sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 bunun sorry'lik bir yanı yok. çocuk tacizi, tecavüzü yapan adamlardan zerre farkın yok gözümde artık. böyle densizlik, hadsizlik görmedim. ayıp be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 dedi haftalardır sağa sola salya akıtarak laf atmaya calısan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Atatürk ve dini karşılaştırmak için nasıl bir yaşam formu olmak lazım, evriminkayıp zinciri olsa desem Allah affetmez yazık tükettiğin oksijene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 o başka bu başka. ne yazdığını bir oku da öyle gel. hala kendini savunmaya çalışıyorsun utanmadan. ben kime çocukken tacize uğramıştır gibi bir imada bulundum? yazıklar olsun, vicdansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 bak yine çok açık veriyorsun. flassh gelip yaracı olan gocunur yazacak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mağdur çocuk okuyan herkes üzüldü. Edit: lanet olası sayfa başı Bıyık isimli mağdur üzdü okuyanları kehkeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 topic gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 azıcık adam olsan gider atatürk egoistti, atatürk diktatördü diye başlık açar orada tartışırsın, girmeyiz bizde, 10 kasım topici diye giriyoruz bu herifin boktan mesajlarını, milleti trollemesini görüyoruz, illa birisi küfür edip banlansın diye bekliyorsunuz uyardınız gene devam ediyor herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 forumlarda mal mal trolluk yapmaya calısanların çocukken ağır bi travma geçirdiklerini düşünüyorum belki ? kişisel alma, eleştiremem mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 bu adama da hala cevap yazanların aklına drogba tükürsün ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Flassh said: Biyik said: Lectre said: kötü bir çocukluk geçirdim de eyvallah de geç. inan anlarız. yoo, çok mutlu bir çocukluk geçirdim. amca kucağında? sen şunu yazmış adamsın. çocuk tacizini meşru kılan, iğrenç, mide bulandırıcı, erkek egemen toplumun en hastalıklı, irinli tarafını yansıtan bi söylem. hala bir şeyler geveliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 birader senin de ecdadını silkeleyeyim, bi kendine gelir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 neyse öyle işte. allahtan 1.97 boy ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ha pardon altmetin olarak yaşasın pedofili demişim üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Catze said: birader senin de ecdadını silkeleyeyim, bi kendine gelir belki catze şu postundan dolayu banlanırsa bende terkediyorum forumu. duygu sömürüsüne, demogojiye gerek yok. konuya dönelim artık ne dersiniz hadd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ne çirkin insanlarmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 fotoğraf çekemiyoruz diye yapıyorsan ağlarım ama :< analog slrım vardı benim satmak zorunda kaldım :< bu arada fotoya baktımda önümden lise arkadaşım geçmiş görmemişim, ne günlere geldik ya iğrendim kendimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Bıyık ta var bi sıkıntı hani ne troller gördük, bu bildiğin travma yaşamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Lectre said: neyse öyle işte. allahtan 1.97 boy ^^ hala gidemedim ya yaş oldu kaç, utanıyorum yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Her neyse değmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar