Remus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Liebe said: BEYLER GOLDBARENDAN HABR ALAMIYORUM En son acil olarak evlendi diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 k1nJo said: o parmaklara dolma parmak diyenler herhalde iskeletlerle fantazi kuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 küfretsem şimdi olmaz. ayıbolur yani. bi pilav yanına bir türlü yapmaktan aciz insanlar olamazsınız di mi? ayrıca sahiden her gün yemeksepetinden yiyormuş gibi davranmayın. ayıp. çok matah bişi diil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ben sebze yemeği yapamıyorum valla. yapamıyorum değil aslında otursan yaparsın da ohooo kim uğraşacak diyor insan genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 aslında çok kolay sebze yemeği yapmak da işte yapmak için önce bi şu kıçımı kaldırıp markete gidip alışveriş yapayım adam gibi yemek yiyeyim fastfood yerine moduna girmek lazım. ama flamın yaptığı gibi flame lik bi durum yok, ben annemden güzel yemek yapabilirken benim birlikte büyüdüğüm arkadaş yumurta kırmaktan aciz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar