smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 hakkat yav 90 lar denince A takımı falan vardı . allah rahmet eylesin ne diyek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 A takımının o stüdyo ortamı imbaydı ya. O varil fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 adam gırtlak kanserinden ölmüş dikkat eden varmıydı konuşmasıda falan bir cız bir ton vardı, iyi adam vesselam toprağı bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 15 senedir gırtlak kanseriydi zaten. Hatta hastalığını bilmiyorken bi programına bağlanan doktor seyircisi uyarmış deniyordu, sesinizde bi problem var bir kontrol ettirin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 "Tatar Ramazan" said: Arkasından konuşmuş olmayalım ama milleti birbirine kırdırıp reyting reyting yapan bir adamdı açıkcası, işlediği konular da çok sığdı. Baslarda iyi programlar yaparken, yukarida Tatar in dedigi gibi reyting derdine dustu. A Takiminin sona ermesiyle beraber, yine gazetecilik tarafi agir basan islere dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Cumhurbaşkanı, başbakan konuşmuş öldüğü için vay be Savaş Ay ın bu kadar değer gördüğüne şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Ben çocukken çok izlerdim. Üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar