Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 bi de google dan kasmasam da, heli ve jet movement guide söyleseniz ya acıcık. tips & tricks ve hangi düğmeler fln misal jette nasıl hızlı dönülür, helikopter niye paso kafasını aşağı atar vs
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 jetin default keybindları baya kötü onları değiştirmek lazım da ben jette pek tecrübeli değilim, ama jette dönerken hız kesersen daha hızlı dönersin, jeti sağa sola yatırmadan da dönebilirsin ama en hızlı manevra sağa sola yatırıp geri çekerek dönmek. Helinin kafasını aşşa yatmasının sebebi real de olduğu gibi helinin havada kalmasını sağlayan kuvvet üstteki ana pervanesinden aşşaya üflediği havadır sen öne eğip yukarı tuşuna basıp gücü artırırsan ileri gider sağa sola gitmek içinde (dönmek demiyorum) mesala sola gidicen mouse u sola çekip gene yukarı tuşuna basıcan, aimini döndürmek için mouse u kullanıyorsun gene infantryde oynadığın gibi. Tamamen tecrübe edinmelisin ya anlatmakla olmaz. Ve her helinin kendi içinde bile movement tepkileri farklı bir attack helli çok hantalken scout helli çok hızlı tepki verir mesala hareketlerine. Sonra bi tip daha veriyim mesala attack helide stinger yedin mi sağdan ve soldan toparlıyamazsın çünkü yana yatırır, o yüzden baktın flare in cd de los olcak yerde yok illa yiycen; rocketin geldiği yöne arkanı dön böylece kontrolü kaybetmezsin.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 teşekkür :) akşama deneyeyim madem bunları biraz biraz.
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 son bişey diyim heliyle ilgili begginer için. newbieların yaptığı en büyük 2 hata; 1 sürekli w ya basılı tutmak (default key) yükselme tuşu yani 2. de mesala sağa gidicen heliyi çok fazla ve uzun süre yatırırsan gitmek istediğinden çok fazla gidersin atıyorum sağa 50m gitmen lazım fazla yatırıp yükselme tuşuna da fazla yüklenirsen çok hızlanır toparlıyamazsın gitmek istediğin mesafeye göre manevra yapmayı öğrenmelisin ya da mesala o 50 m yi çok hızlı gitmen gerekiyor iyice sağa yatır ama 1 snye içinde hemen sola yatır ki yavaşlayıp o 50m de dur. O yüzden diyorum ya stressiz bir ortamda bu smooth hareketleri yapmayı öğren ve uzun mesafe gitmediğin sürece w ya basılı tutuma yani.
liberal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Edriel said: Conquestlerde zaten yüksek killer %9520 vehicle ile oluyor karşıda adam akıllı c4 kullanan yoksa sende vasatın üstü oynuyorsan yardırıyorsun. Rocketler kolay dodgelanıyor fix. Dworgian said: oyunu kesinlikle 1 heal, 1 ammo, 1 engineer 1 Medic 2 Engineer oynamak lazım en az. xeşxe sürekli böyle squadım olsa fix Edriel said: Oyunda herşeyde bir expertlik kazandim sayilir ama şu jetlere bende bi yetemedim kimisi ciddi iyi kullaniyor. Ama scout helide ciddi iyiyim şunun benzerini 60+ kille yaptim da şansa işte karşida kabzimanlar olucak bide bu map stinger avoide cok müsait. http://www.youtube.com/watch?v=TeRaOadQmuc Floodzone'da normal. "Kazma değilse rakip" kafana RPG-Stinger yemeden dolaşabileceğin harita yok Floodzone'dan başka. Zavod'da iş yapabilir. Paracel'de Antiair sende değilse, adam kullanmasını biliyorsa ve objective oynuyorsan C-D-B'ye yaklaşamıyorsun zaten.
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 aynı şeyi söyledin, bide yüksek kill yapan large coquestlerde çok büyük oranda vehicle la yapıyor killerin büyük oranı vehicle demiyorum yüksek yapan vehicle ile yapıyor
Bright Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Minigun master race, cannonlara alismayin cok kotuler.
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Final Stand herkes için mi aktif olacak şimdi? Facebookta öyle bir şey paylaşmış Battlefield. Premium alırken o maplerede para vermemiş miydik biz?
Bright Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Premium'a Early Access vardi iste, o bitecek.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 yeni silahlar açıldıkça support daha bir eğlenceli gelmeye başladı :D bir de not; hc seviyorum ben normal serverda adamı vur vur ölmüyor arkadaş
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Elemanın kullandığı mouse padi bilen var mı?
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Bright said: Recoil kontrolu farklicana BF'in: recoil kontrol olayını bana cevaben mi yazdın acep
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 SweetFX uygulayin oyuna bir de. Default renk paleti cok kotu BF4'un.
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Gıda boyasına banılmış gibi olmuş. SweetFXi sevmiyorum, herşey şekerden yapılmış gibi gözüküyor yada oyuncak gibi duruyor.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 video açılmıo da, install edince direk on off yapılan bişey mi yoksa script ayar fln kastırıyor muyuz?
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Bendeki Scroll Lock'a basinca acilip kapaniyor.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Bright said: SweetFX uygulayin oyuna bir de. Default renk paleti cok kotu BF4'un. Bf4ten çok Farcrya benzemiş, gerçekçiliği azalmış bence
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Cok soluk orjinal renkleri yapmayin yau
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 güzel olmuş ya. hakkaten çok soluk abi renkler.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 cepten baktım da, program kurmaya değecek kadar büyük bir fark yok yahu ikisi arasında (sweetfx on/off)
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Çok soluk değil sweet fazla ve unrealistic derece de canlı yapmış nerdeyse hiç bi yerde gölü havayı bu derece masmavi göremessin yani. Bende beğenmedim orjinal hali hiç rahatsız etmedi yeterince canlı
Öne çıkan mesajlar