Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tanklar BF3teki kadar op değil. Kafası çalışan 1 2 engineerla çok rahat alınıyorlar, birde tankların cephanesi göreceli olarak sınırlı. Hele saldırı helikopterleri baya nerf yemiş, eskisi kadar op değiller.
Mesaj tarihi:
helikoper kullanmayı yalamış yutmuş adamların abv.

araba gibi yolda gidio ya yerden 1 metre yukarıda. taraya taraya. işine gelince de hop kaçıo itoluit

bi de şu artillery nedir arkadaş. sniperım cici cici, porç diye ölüyorum, teeeeee uzaklardan bir yerden artillery mi roket bişi mi o gelmiş bulmuş fln
Mesaj tarihi:
şu tarz sürüşle 64 kişilik bir serverda hayatta kalman mümkün değil.

anca böyle boş serverda gezinir binaların içinde. onu bende yapıyorum sdfds

helikopter çok zevkli ama çok fazla hedef. tek başına AA bile oyunu piç edebiliyor. bunun engineerı tankı ıvırı zıvırı. apaçi ile yine uzun uzun hayatta kalan adamlar var. full upgradeli iki kişi domine edebiliyor. onlarda saklana saklana base e döne döne çekilecek dert değil sdfs.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

helikoper kullanmayı yalamış yutmuş adamların abv.

araba gibi yolda gidio ya yerden 1 metre yukarıda. taraya taraya. işine gelince de hop kaçıo itoluit

bi de şu artillery nedir arkadaş. sniperım cici cici, porç diye ölüyorum, teeeeee uzaklardan bir yerden artillery mi roket bişi mi o gelmiş bulmuş fln
TS yükle yada skypeda ekle beni oynayalım beraber akşam. Dün akşam bir kaç DMR açayım diye oynuyordum Lockerda.
Mesaj tarihi:
skype ve ts kurayım ben (daha kurmadım yeni bilgisayara hiç bişey aslkdjasl office bile yok. sadece steam origin ubisoft lol)

bu arada heli ve uçak kullanmayı öğretmelik yer lazım bana boş beleş. hiç beceremiyorum.
Mesaj tarihi:
Uçak için Air Superiority, zor yoldan öğrenmek en iyisi. Ben öyle yaptım. Ama heli için boş server öneririm. Heli Superiority maplari var ama adamlar feci üzüyor, havada uzun süre kalamıyorsun.
Mesaj tarihi:
Red said:

şu tarz sürüşle 64 kişilik bir serverda hayatta kalman mümkün değil.

anca böyle boş serverda gezinir binaların içinde. onu bende yapıyorum sdfds

helikopter çok zevkli ama çok fazla hedef. tek başına AA bile oyunu piç edebiliyor. bunun engineerı tankı ıvırı zıvırı. apaçi ile yine uzun uzun hayatta kalan adamlar var. full upgradeli iki kişi domine edebiliyor. onlarda saklana saklana base e döne döne çekilecek dert değil sdfs.

Cok yanlis tespitler, gercekle uzaktan yakindan alakasi yok.

Su videodaki kadar alcaktan ucmuyor olsan da cover'a girmen gerektiginde ve etrafta yuksek bina olmadiginda uctugun yuksekliklerde ucmus adam.

AA yedigi main gun ve Active Radar nerflerinden sonra cok buyuk bir sorun yaratmiyor haritanin ortasina gelmedigi surece. Bunun haricinde gelisini gordugun AR fuzelerini bile rahatca dodgelayabilir veya CM'leyebilirsin (2 helikopter icin de gecerli bu).

SRAW sadece AH icin sorun ama zaten hoverlarken baktigin tek sey genelde Air Radar ve SRAW'lar oluyor.

Top-down strafe atan pro jetler sorun, onun harici geri kalanla zaten Scout minigunlariyla kafa kafaya gidebiliyorsun. AH'tayken de burnunu ceviriyorsun ve 2'li olarak guzel tepki verebilirseniz jeti indirebilirsiniz. Tek kisi AH ucururken jetler bayiyor.

AH oynarken kacanlar bu arada genel olarak yanlis oynayanlar. Yuksek cover varsa kullanilir ama onun haricinde genel olarak hoverlayip TV/roket spam seklinde. Cover fazlaligi varsa (Siege of Shangai) tarzi, oralarda rahat genis geziliyor zaten.

Ha helikopterler BF3'teki gibi OP diil ozellikle mermi limitlerinden dolayi ama karada unite birakmazlar duzgun oynandiklarinda.
Mesaj tarihi:
dün ben bi clan serverına girdim. herif 1 tankla 100+ kill aldı. 2 kere ölmüştü sadece, inat ettim rpg ile yanına sızıp 1 kere de ben öldürdüm içim soğudu asdlsajdaslj

ve tankta tek adam. öyle 2 kişiler biri repairlio fln değil
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...