Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Dworgian said: black friday ile 30eur a aldık bakalım premium. akşam turboya basıp indireyim işalla amin gelgelgelgelgelgelgel
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Attaboy224/stats/998167578/pc/ Did i ever tell you the definition of insanity?
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 sen oyunu hiç oynamamışsın ki ya ahah 11k mortar kill ne abi lolz
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 oha hiç mi sıkılmadın. yeni mortar sisteminde eskisi gibi spam da yapamıosun.
2 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ayrıntıya bakın abi 14K kill var ahahaha ... daha yeni başlamış UCAV a ondada 4K kill var yuhahah
karatan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 BalisticGel said: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Attaboy224/stats/998167578/pc/ Did i ever tell you the definition of insanity? mal ya
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 son battle reportu 2 ay önce. ban mı acaba
liberal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Interstellar'ı izleyenler buyursun. http://www.youtube.com/watch?v=XuWFPke128A
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 adamlar negzel oyun yapmış ama oyun niye tamamen "meheh tank aldım" a dönmüş ya.
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Tanklar BF3teki kadar op değil. Kafası çalışan 1 2 engineerla çok rahat alınıyorlar, birde tankların cephanesi göreceli olarak sınırlı. Hele saldırı helikopterleri baya nerf yemiş, eskisi kadar op değiller.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 helikoper kullanmayı yalamış yutmuş adamların abv. araba gibi yolda gidio ya yerden 1 metre yukarıda. taraya taraya. işine gelince de hop kaçıo itoluit bi de şu artillery nedir arkadaş. sniperım cici cici, porç diye ölüyorum, teeeeee uzaklardan bir yerden artillery mi roket bişi mi o gelmiş bulmuş fln
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 liberal said: Interstellar'ı izleyenler buyursun. http://www.youtube.com/watch?v=XuWFPke128A sabah sabah sümkürdüm sdfds
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 premium 1 sene daha uzatılmış. Yeni dlc'ler ve eklentiler gelecekmiş. hardline'nın çıkışı bf4'ü bitirmeyecek anlaşılan.
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 şu tarz sürüşle 64 kişilik bir serverda hayatta kalman mümkün değil. anca böyle boş serverda gezinir binaların içinde. onu bende yapıyorum sdfds helikopter çok zevkli ama çok fazla hedef. tek başına AA bile oyunu piç edebiliyor. bunun engineerı tankı ıvırı zıvırı. apaçi ile yine uzun uzun hayatta kalan adamlar var. full upgradeli iki kişi domine edebiliyor. onlarda saklana saklana base e döne döne çekilecek dert değil sdfs.
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Dworgian said: helikoper kullanmayı yalamış yutmuş adamların abv. araba gibi yolda gidio ya yerden 1 metre yukarıda. taraya taraya. işine gelince de hop kaçıo itoluit bi de şu artillery nedir arkadaş. sniperım cici cici, porç diye ölüyorum, teeeeee uzaklardan bir yerden artillery mi roket bişi mi o gelmiş bulmuş flnTS yükle yada skypeda ekle beni oynayalım beraber akşam. Dün akşam bir kaç DMR açayım diye oynuyordum Lockerda.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 skype ve ts kurayım ben (daha kurmadım yeni bilgisayara hiç bişey aslkdjasl office bile yok. sadece steam origin ubisoft lol) bu arada heli ve uçak kullanmayı öğretmelik yer lazım bana boş beleş. hiç beceremiyorum.
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Uçak için Air Superiority, zor yoldan öğrenmek en iyisi. Ben öyle yaptım. Ama heli için boş server öneririm. Heli Superiority maplari var ama adamlar feci üzüyor, havada uzun süre kalamıyorsun.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ben çok bozuluyorum hava aracını süper kullananlara. o yüzden stingerlı engineer alıyorum baktım çok böcek var havada vızıldayan klasjdlsaj
mahoolmez Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ben de helikopter görünce sraw alıp koşuyorum. kullanamıyorum napim :(
Bright Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Red said: şu tarz sürüşle 64 kişilik bir serverda hayatta kalman mümkün değil. anca böyle boş serverda gezinir binaların içinde. onu bende yapıyorum sdfds helikopter çok zevkli ama çok fazla hedef. tek başına AA bile oyunu piç edebiliyor. bunun engineerı tankı ıvırı zıvırı. apaçi ile yine uzun uzun hayatta kalan adamlar var. full upgradeli iki kişi domine edebiliyor. onlarda saklana saklana base e döne döne çekilecek dert değil sdfs. Cok yanlis tespitler, gercekle uzaktan yakindan alakasi yok. Su videodaki kadar alcaktan ucmuyor olsan da cover'a girmen gerektiginde ve etrafta yuksek bina olmadiginda uctugun yuksekliklerde ucmus adam. AA yedigi main gun ve Active Radar nerflerinden sonra cok buyuk bir sorun yaratmiyor haritanin ortasina gelmedigi surece. Bunun haricinde gelisini gordugun AR fuzelerini bile rahatca dodgelayabilir veya CM'leyebilirsin (2 helikopter icin de gecerli bu). SRAW sadece AH icin sorun ama zaten hoverlarken baktigin tek sey genelde Air Radar ve SRAW'lar oluyor. Top-down strafe atan pro jetler sorun, onun harici geri kalanla zaten Scout minigunlariyla kafa kafaya gidebiliyorsun. AH'tayken de burnunu ceviriyorsun ve 2'li olarak guzel tepki verebilirseniz jeti indirebilirsiniz. Tek kisi AH ucururken jetler bayiyor. AH oynarken kacanlar bu arada genel olarak yanlis oynayanlar. Yuksek cover varsa kullanilir ama onun haricinde genel olarak hoverlayip TV/roket spam seklinde. Cover fazlaligi varsa (Siege of Shangai) tarzi, oralarda rahat genis geziliyor zaten. Ha helikopterler BF3'teki gibi OP diil ozellikle mermi limitlerinden dolayi ama karada unite birakmazlar duzgun oynandiklarinda.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 dün ben bi clan serverına girdim. herif 1 tankla 100+ kill aldı. 2 kere ölmüştü sadece, inat ettim rpg ile yanına sızıp 1 kere de ben öldürdüm içim soğudu asdlsajdaslj ve tankta tek adam. öyle 2 kişiler biri repairlio fln değil
Öne çıkan mesajlar