df Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 sosyal olmak istediğinde zaten evinden çıkar. ban koymaz =)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Chemical said: oyunlardaki "YA TEAMWORK YA HİÇ" dayatması hiç keyifli değil yalnız, lan sosyal olmak istediğimde zaten, evden dışarı çıkıyorum, insan görmek istemediğimde oynuyorum oyun genelde asdf. 1-2 arkadaşla oynayınca kesiyordu bişeyler yapabiliyodun da, şimdi git gide artıyo gereken arkadaş miktarı resmen. Geberin introvertler diye. single player oyunlar ------->
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ben seviyorum ya tek tek takılmayı hiç teamspeak falan açmadan, randoms squad'a gireyim, adamları healliyim tanımadığım, ammo versin bana falan yetiyor lol. Da kesmiyo bf4'de sanki bu kafa, ruhunu tanıcan gunner'ının.
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 mani said: softcore mu oynuyorsunuz nedir bu gözyaşları. hardcore'da çatır çatır tanklar da patlıyor veya tanklar infantryi öldürüyor. oynamak istiyorsanız hardcore oynayacaksınız. Attack Chopper nasıl basede yatıyor ayrıca. Kaç kişilik, nasıl cins serverlara giriyorsunuz ben anlamadım. Boş kalan attack chopper görmedim daha basede. Scout Heli desen zaten çok iyi olmuş. Cannon aldığın gibi akıyorsun. Kesinlikle oyundaki en etkili araç. Cap yaparken veya defend ederken flagi ortamı temizlemek, tankları korumak derken oyunun gidişatını etkiliyor direk. HC girmeye başlıyorum bu feedbackler üzerine, sniperfest oluyor diye girmiyordum, ama bu kadar seviyosanız geliyorum lan.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 chemical hardcore oynuyor gerçek erkek gibi. onay veriyorum kendisine, ağlayabilir sdfsd.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 gercek erkek olsa ne olursa olsun aglamazdi.
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Hardcore iyi ya ama tek uyuz oldugum yanı alttan arkadan vbz bi yerden sinsice adamlara yaklasmaya calisirken takimdan bir malin arkadan gelip uzaktan beni dusman sanip saydirmasi ya da gene takimdan mallatin olur olmafik yere nade spam yapip beni vurmasi. Sirf bu yuzden cogu zaman oynayasim gelmiyor hc. 100 killde 1 bende fk yaparim ama cok sigir adamlar var surekli seni vuran -.-
df Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ben 2-3 oyunda bir anca tk yiyorum. şanslıyım heralde =)
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 bazen ally olsan da karşılıklı olarak takım arkadaşınla kafanda mavi mark çıkmıyor. ben adamın ally olduğunu anlıyorum ama karşılıklı olduğunu bildiğim için farkedince başlıyorum kaçmaya. bazen kovalayıp öldüren falan oluyor. özellikle vehicle kullanan varsa kesin ölene kadar bırakmıyor yani asdg.
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Şu supportlarin ucan gadgeti nekadar etkili kullanan var mi ?
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 yine ne indiriyo abi bu oyun hergun 1 gb gomuyor
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 birkaç gün önce çıkan patch olmasın o
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 hadi oyun saçma baya da HC ayrı bişey, AA aldım random önüme çıkınca, karşı base'e doğru bakınca bitti herşey resmen, ne bot, ne jetski, ne helikopter kaldı, attack boatları bile haraslıyor. Çok homojen oluyor insanlar haritada HC modunda, her tarafa insan yayılıyor böle her yerde random adamcıklar var. Sandbox gibi oluyor lan. Normal de tam tersi, yığılma oluyor genelde aynı yerlere. Çok garip kafalar.
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 USAS alıdm yerden adam girdi dibime, sıktım. Ben öldüm frag self damage yiyerek. Adam damage almadı, 100% devam etti, hit register etmedi. Ama kendi silahım beni öldürmeyi başardı. *Mind blown*
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Normal: - Aaa priority target. Yanında durayım bana da ekmek çıkar. Hardcore: - Ya priority target olmuşsun şimdi kafamıza birşey yiyeceğiz uzak dur lan!11
aente Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Bu arada elimde bir tane BF4 + China Rising DLC'si dahil key var, playstore'da 96 TL sadece düz BF4. Ben DLC'li halini 80'e veriyorum. Burada da konusu var hatta, görmeyen varsa şöyle dursun; http://forum.paticik.com/read.php?27,7334003
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 paracel storm'da D'deki bina yıkılınca oluşan exploit... DICE'a da, EA'e de kafam girsin. testinginizi, quality assuranceınızı, market shareinizi, patch processinizi, bug fixinginizi, development cycleınızı, fiscal quarterınızı, shareholderınızı, boardunuzdaki directorları, ofisinizin kahvecisini ayağa RPG havada stingerlayayım. downloadable content çocukları.
liberal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Chemical said: USAS alıdm yerden adam girdi dibime, sıktım. Ben öldüm frag self damage yiyerek. Adam damage almadı, 100% devam etti, hit register etmedi. Ama kendi silahım beni öldürmeyi başardı. *Mind blown* sniper limit
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Edriel said: Şu supportlarin ucan gadgeti nekadar etkili kullanan var mi ? açtım ben ama denemeye zamanım olmadı akşam yazabilirim hala açmadıysan denedim baya baya iyi, ama 1 tane var ve tekrar cıkmıyor sanırım sure geçse de. Tank'a 50 hit + mobility hit vurabildi
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 yok açmadım henüz şu air sup. da oynamak lazım tanklara falan ne kadar dmg veriyor acaba birde etki alanı ne yani böyle 5m içinde duran 3 kişiyi öldürebiliyor mu acaba
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Haaaaaaaaaaa lan bomber bomber diye supporta yazan bumuymuş ak, bende diyom neylen patlatıyor bu hibneler tankımı sdf
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 damage chart gibi birşeyler var mı? link pliz RPG tam upgradeli tanka arkadan kaç vuruyor merak ettim. 2 rokette tank aldım bugün. SRAWMAW boşuna mı uğraşıyoruz sdfsd.
Öne çıkan mesajlar