bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 hardcoreda en unfair recon ya. eline elite scout u alıyorsun, gördüğüne instant kill. /kill yazıp dolaşmak gibi sadece adama tıklayacak kadar hayatta kalman gerekiyor. bacağından vursan öldürüyor. agresif oynuyorum ben çüf çüf çüf akıyor direkt.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Goering said: hardcore'da shotgun ile oynayanları not edip hepsini teker teker kuytuda sıkıştıralım http://www.tech.sc/wp-content/uploads/2011/07/Come-At-Me-Bro.jpg
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Ragefreakyo said: o mapin tamamı 3 koridor, ama o da yetmiyor. Dışarısı var dağdaki patika, içeride ya sag sol, ya da alt üst diye ayrılıyor koridorlar. abi 3 gibi gözüküyor da aslında 2 route yani biri içeride biri dışarıda. içerideki iki koridor da aynı choke pointlerde buluşuyor çünkü. lord_gorthaur said: shotgun akıyor hardcore da ya. arkadan girdim mi pestil gibi eziyorum milleti çünkü ilk shotgun çooook iyi. inanılmaz bir rate of fire var. yalnız shotgun epey nerflenmiş ehueh hatırlarım eskiden 40m'den headshotlar falan atardım. şimdi 40m'den vur en azından o ilk shotgun gıdıklıyor adamı hardcore'da bile. gerçi haklı bir nerf malum shotgun scopeluk silahtı be eheuh. shotgun recon FTW ehueh depar depar, sensor at, radyo dik, çok eğlenceli conquestte bile. DMRların hepsinin sunuculardaki sniper limitine takılması içler acısı. bari en azından x1 ile kullanabilseymişiz. Ben stilini seviyorum, 200-300 metreden çakmasam da olur ki zaten entry level silahlarda o iş acayip zorlaşmış eheh. bingildak said: shotgun ve roket kullanan (infantry'e karşı) adamlardan nefret ediyorum. nişan almıycaksan fps oynamak neden demiş atalarımız. beni support oynarken izlemelisin. bazen basılı tutup mouse'u çeviriyorum sadece, nasıl olsa mermi çok sdfsd. Esh said: Sniper limit yuzunden oynayamiyorum hardcore sdf. ağlama melis x tane sniper limitsiz sunucu var. hardcoreda en unfair Xaenin. böyle team killler yok arkadaş adam gülmek için yapıyor bazen. yangın tüpüyle öldürdü beni. hayır bir de sonra önüne bakmadığı için claymoreuma falan basıp ölüyor laf ediyor böyle birşey yok. bunu havacı yapıcan helikopterle takılacak bütün gün. ayağı yere bastı mı iki takıma da zarar sdfsdfsd.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 abi biz old school'uz semi-auto bozar bizi. UTS-15 açıldı babalar gibi katliyam. (tabi normal şartlar altında)
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 haahaha abi üşenmedim profilini açtım ve silahlarla accuracy'ine baktım spray and pray yapıyorum diyince. LMG'ler ile 5% civarındasın, sana 200 mermi yetiyosa iyidir asdadsadsadsads
marksman Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 aldım sonunda. playstoreden indirimle 86 ya geldi maybadiçoktanredi 200.07 kb ile çekiyor. sabaha kadar inmez bu emenike
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 bu arada 28kasım-5aralık arası double xp event var ve şu battlepacklerden çıkan % xpler ile stack oluyor, Geçtigimiz hafta bi gece yapmışlardı habersiz, en azından bizim haberimiz yoktu, Yani double xp de üstüne %100 patlatırsan 4 kat, 200 patlatırsan 8 kat xp gelicek. Boostları saklayın, boostunuz yoksa çıkartmaya bakın etc.
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 DMR silahları arasında SKS en iyisi bence, heavy barrel ve stubby taktım silah akıyor, scar sv deneyen oldu mu ? adamın birini gördüm 20 kusur service star almış o silahla
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 nobocan modu normalde butun silahlar pattiz.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 sabit oynamıyorsan her türlü close quarter hip fire yapmak zorunda kalıyorsun dmr hip'i ilk mermide kafa denk getiremezse 700 rpm silahlar bile patlatıyor
reampage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 abi etrafta koşturucaksan dmr almıcan zaten, alıosanda secondarylere güvencen close quarter zira hardcoreda secondaryler normal silahlardan daha iyi cqda.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ben cq, med, long herşeyde scout elite kullanıyorum hc'de. tam bir canavar. 80% hit chance falan oluyor cq'da hip fire ile bile. baş parmağından vursan adam ölüyor. hiç secondary'e geçmiyorum.
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 aynen bende scout elite kullanıyorum.
reampage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 scout güzel alet, rate of fire en iyi olan sniper. ama ben nedesen srr-61 sevdim epey. m40 sonra favorim. yerli malı sniperda güzel. bolt action sniperlar keyifli olmuş bu oyunda.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 scout elite aggresive oynayacaksan iyi zaten ben bir de susturucu takıyorum, bullet drop çok kısa mesafede başlıyor. 3.4x zoomla kullanıyorum zaten öyle 200 metrede falan adam vuramıyorum asdasd rifle gibin cüf cüf cüf power word : kill direkt asdasd
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 reampage said: scout güzel alet, rate of fire en iyi olan sniper. ama ben nedesen srr-61 sevdim epey. m40 sonra favorim. yerli malı sniperda güzel. bolt action sniperlar keyifli olmuş bu oyunda. L96 > all
reampage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 exp almadım hala ama bf3'de tek kullandıgım bolt action oydu
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 marksman said: aldım sonunda. playstoreden indirimle 86 ya geldi maybadiçoktanredi 200.07 kb ile çekiyor. sabaha kadar inmez bu emenike Ben 5,5mb/s ile indirince baya orgazm yasamistim, 2 saatte falan inmisti heralde
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bu china rising yazanları unlock etmek için exp i almış olmak mı gerekiyor? gerekmiyormuş mp7 i açmışım ben
reampage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 premium yada exp işte, premium almak gerek
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bende ikisi de yok silah açılmış?
Öne çıkan mesajlar