Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müzakerelere başlanmış kimin umrunda, ata ile sineme bakarız biz...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yahu entellikle ne alakası var.
Ben burada DUYARLILIKDAN BAHSEDİYORUM.
eğer sen Başbakanın konuşmasını izleyip ne olup ne bittiğini merak edip açıyorsan bu bir duyarlılık göstergesidir.

Tabiki yayınlayacak.Ama duyarlı bir türk insanıda ülkesinin gelecğini merak eder.ve onu açar.
Sonuç olarak benim görüşüm budur...[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
ya benim anlamadığım bu insanlar nasıl bu kadar saf oluyor

sanane kardeşim semra dan feyzadan

onlara mal mal enayi gibi kontor yolliyacağına şu devletimize yardım yapsanız coktan kurtulurdu türkiye bu durumundan
bunada şükür şu an durumumuz iyi ben bu oy atan gerizekalıları bi türlü anlamıyorum neyine oy atıyorsun bu salak programa niye izlerler böle boş işler ya[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
Mesaj tarihi:
Bu ülkeye ne olacak diye düşüneceğinize,bu vakitte daha yararlı şeyler yapın.Semra hanım ve denkleri popüler kültürün geçici malzemeleri.Her gelişmekte olan ülkeler bu devreleri geçirdi,şimdiki çağdaş devletler bu halde doğmadı.Zamanla tüm evreleri geçirerek,halkı herşeyi hazmederek geldi bu hale.1 yıl sonra ne semra kalır ne ata.[signature][hline]shinsetsu desu..
Gamers
Mesaj tarihi:
Ya sanki o programı izleyen kadın kesimin büyük bir bölümü(özellike kuşum aydına gidenler) hiçbir işe yaramayan insanlar zaten... İzlemiş/izlememiş kimin umrunda ?[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

For The Horde!!!
Mesaj tarihi:
Tvyi açtım zaplıyodum show tvye geldim 17 aralık büyük gün vs vs bişiler zırvaladı aha noldu acaba ab diye merak ederken bi anda o psikolojimizi bozan insanı gördüm ve konusmaya basladığını gördüm...
Baya bi zamandır da show tvyi açmıyorum..
Dumurlardan dumur beğenme olayı oldu yani..
[signature][hline]msn/mail|mail|icq

Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..

[Bu mesaj Maedhros tarafından 18 Aralık 2004 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya bende cilgin korsan jack in hastasiyim . ayarliyorum pc yi kaydediyor aksam izliyorum . simdi bende ise yaramaz duyarsiz bir adam miyimdir ? yani demem o ki cılgın korsan jack i izleyen birisi hakkındaki engin gorusleriniz nedir onu ogrenmek istiyorum .

duyarlilikmis . basbakanin konusmani izleyip duyarli olunsaydi eger o kadar kolay olsaydi buralar coktan dunyanin en ileri devletine ait topraklar olurdu .

sizinkisi sadece kendiniz yuceltmek icin baskalarina bok atmak . bok attiginiz insanlarda evde yapacak isi gucu olmayan ev kadinlari . kendinizi ev kadinlariyla ayni kulvarda goruyorsaniz zaten yapacak bir sey yok . ha basbakanin konustugu saatlerdede ben muhtemelen arkadaslarla iciyordum . beni de asın beni de asin . eheheh ya birakın bu isleri .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
Huun okuduğunu bile anlayamadığın için senden duyarlılık beklemek imkansız olur herhalde...

Amaç sadece orayı açıpda o kanalda durmasıda değil.
Ev kadınları olayında saçmalamışssın zaten.
Amaç duyarlılık gösterip geleceğini öğrenmek.
Tabi kardeşim kolay sırtın pek karnın tok olunca ab ye girsek nolcak girmesek nolucak sen nasılsa netine giriceksin ab ye girince belki internet hiziniz artar böylede dusunun...
49 yıldır Dışlanan bir ülkeyiz bunları yıkmak için tarihi adımlar atılıyor.Millet atayı semrayı izliyor.
İzleyin... abi
sonra atıp tutarsınız sömürge olucaz cart curt diye.
İzlemessen nerden biliceksin ne mok olucağını...

ota moka muhalefetlikte çok moda bu aralar...[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 19 Aralık 2004 00:02 tarihinde demiş ki:
yahu blackchaos anlamadığın birşey var.

ERDOĞANIN KONUŞMASINI İZLEYİNCE BU DEVLET GELİŞMİYOR !

izleyenin beyni gelişiyor.Duyarlılığı artıyor.
En azından senin için yapılanlara kayıtsız kalmamak lazım.

Tamam abi semra teyzenizi üzmeyin siz sktr edin AB yi de Akp çalışmışmış.Boşver ya hepimiz nete giriyoruz nasılsa sırtımızda pek milli gelir artmış ülke gelişmiş bize ne lan...

tamam abi kapayın konu delirttiniz beni kayışı kopardım sayenizde.
Ulan semraya kafam girsin emi[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
ayip oluyor ama semra teyzemiz en az erdogan kadar halkın gozunde onemli bir kisidir ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
blackchaos son derece haklısın hoca katılıyorum sana. hiç yoruma bile gerek yok. hele karşıt bi düşünce sergilemek ilginç bile ya. cidden uyutuluyoruz ayak üstü ya[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 18 Aralık 2004 20:40 tarihinde demiş ki:
said:
Thestral, 18 Aralık 2004 20:37 tarihinde demiş ki:
Pardon ama Mustafa Kemal burada olsaydı , AB'ye girmemizide istemezdi.

Mustafa Kemal burda olsaydı.
Şu anda Çoğu ülke bizim vericeğimiz karara göre tam üye olucak veya olmayacaktı.
Kıbrıs Rum Kesimi diye bir yer olmayacaktı.
Halamın bıyığı olsa amcam olurdu felsefesinden yola çıkmamalıyız.
Şu an için bize gereken yer AB.
Ama bence bu halk hiçbirşeyi haketmiyor.
Gerçekten çok sinirlendim!

Bilinçsizlik gölgeyi...Bilinçsizliği duyan karanlığı...Bilinçsizliği ad edinip savunan ise cahilliği yayar demiş bir düşünür.. Ne güzel söylemiş..

Birincisi AB ye girip ne yapılıcağını sizden özellikle sizden ÖM olarak sıralamanızı istiyorum..

Kendi kanaatimce sadece şunu söyleyeceğim U.k nin kendi halkı avrupa birliğinden çıkalım diye sayfalarca bildiriler yayınlıyor şimdi lütfen o ÖM i saygı ve sevginiz ile bekliyorum ve talep ediyorum..

Saygılarımla Soul NOKTA[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
benim anlamadığım neyi savunuyolar ?
ab yi takip etmekle semra hanımı izlemek aynı şey mi ?
neyse ya bende girersem şimdi sinir krizleri geçirtirsiniz eminim.

yinede blackchaos +bilmemkaç milyon[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

Mesaj tarihi:
ryan ab ye girmedik sadece muzakerelerin baslamasi icin tarih aldik bu semra hanımın tv ye ciktigi saatlerde biliniyordu . zaten bir suredir -2 hafta- konuyu takip edenler neyin ne oldugunu biliyor . 1 aydir tv de ab gazetede ab radyoda ab . tarihi aldigimiz aksam yıllardir ayni seylerin tartisildigi tartisma programlarini ya da basbakanin konusmasini dinlemediler diye insanlarin duyarsiz olmakla ve ulkenin geri kalmis olmasinda sorumlu olduklariyla suclanmasi cok sacma .

black neyin davasini guduyor onu da anlamis degilim . yani herkes basbakanin konusmasini dinlemedi diye mi bu ulke gelisip kalkinmayacak ya da lan bunlar basbakanlarini bile dinlemiyor diyip ab ye almayacaklar mi bizi ?

he nedir[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 19 Aralık 2004 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benim anladığım kadarıyla konunun özü bu tarz programlara ülkemizin kendisini çok kaptırdığı ve diğer daha önemli olaylara ilgisiz kaldığı ki bende böyle düşünmekteyim , herkes biliyor almadıklarını yada kararın ne olduğunu ama olayları daha yakından takip etmek, bu konularda daha bilgili olmak, söyleyebilicek 2-3 çift lafımızın olmasının bize hiçmi yararı olmaz ? eminimki avrupa birliğine girmenin avantajlarını, dönen oyunları bilmeyen dışarda zilyon adam var gelinim olurmusun hastası.
yani siz şunu diyebilirmisiniz ki bizi yakından ilgilendiren böyle güncel olayları takip etmekle salak saçma (bana göre) programları takip etmek aynı şey ?[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

Mesaj tarihi:
Huun benim kızdığım nokta şu.
Başbakanı dinlemiş dinlememiş önemli değil.Önemli olan duyarlılık göstermek bu konuya.

Abi siz böyle birşeyde ne düşünürsünüz.İzlenme oranlarına bakıp.
Bir milletin abuk subuk bir yarışmada yarışmacının konuşmasını kendi başbakanının zafer konuşmasına tercih ediyor.

Haberlerde vericek diyorsunuz.Yahu yemin ediyorum Gelinim Olurmusun daha çok çıkıyordur haberlerde.
Ben her anahaber bülteninde fix günün özetini görüyorum.Hiç sektirmiyorlar vallahi.

Cahil kalmasın istiyorum.İngiltere , İtalya çıkmak istiyor neden biliyorlar.Öğrendiler çünkü konuyu araştırdılar biz 100 sene gelinim olurmusun izleyip çekirdek çıtlatırsak.Ne kadar ilerliyebiliriz.

Ben burada kimin ne izlediğine karışmıyorum Yada AB nin ne işe yarayıp yaramayacağını tartışmıyorum.

Ben sadece duyarsızlıktan söz ediyorum.
Halkımız görsün kafa yorsunki başkasının akıl edemediği oyunları o akıl etsin.
Mehmet çıksın şöyle şöyle olucak desin ahmet muhalefet olsun.
Halkında sözü dönsün ortada....

yoksa sürü gibi yaşayıp gideriz...[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
Abi sokaktan 19 yaşlarında bi tip seçin.

Sorun bakalım.Avrupa birliği , kısıtlamalar hede hödö iki kelime tartışın.
-Avrupa çok iyi bişey girmeliyiz. der biter.
Sonra dön sor
Lan bu sinemle ata ne ayak?

Sana bütün yarışmanın seceresini dökerler...[signature][hline]tuana...
  • Yeni Oluştur...