sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Lütfen banlamayın. http://cdn.rsvlts.com/wp-content/uploads/2013/10/Sports-Illustrated-Swimsuit-South-Africa-2013-018.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 iyi yolculuklar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 olm bu topic karı-kız fotosu topiine nası döndü lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Vingthor said: iyi yolculuklar kadim dostum. sen yokken vatanı seveceğiz senin yerine. eyvallah vingthor kardeş. Esnaf said: iyi yolculuklar.fb-gs maçından sonra git ama kaçmak yokk ah be kardeşim,2 senedir hep fb-gs maçlarına denk geliyor seyahatlerim.Çoktan uçtum bile. Masakari said: Adam kutsal mekanlara hac vazifesini yapmaya gitti lan. Abi yedilemeden gelme bak. Detaylı caps istiyorum. :))) paylaşacağım detayları. sipeyskeyk said: fak mi sör dendi mi bu arada çok ayıp :) pascalnouman said: iyi yolculuklar abi sağol canım kardeşim. Mr_Hand said: olm bu topic karı-kız fotosu topiine nası döndü lan? valla benle alakası yok B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Dün Dubai'deydim. Az önce Pakistan'a geldim. Lahore'a uçakla geldim.Oradan 2 saatlik bir araba yolculuğu ve şu an Faisalabad'dayım. Dubai'de gezme fırsatım olmadı.1 gece konaklama,otelde müşteri ile yemek,sonra koştur koştur uçak ve Pakistan.Yalnız Dubai'ye ilk kez gittim,birkaç ay önce Abu Dabi aktarmalı Pakistan'a geldiğimde duty free'nin inanılmaz ucuz olduğunu görmüştüm.Dubai'yi de hep duymuştum.Grçekten inanılmaz ucuz.Ben çok anlamam elektronik işlerinden ama IPHONE5 774 dolar beyler.10 paketli marlboro box 24 dolar...10 paketli pal mal new orleans(orijinal amerikan olanı,bizdeki pal mal dandik,içimi boktan ama bu gerçekten çok iyi,sigara içenlere amerikan mamerikan tavsiye ederim)12,5 dolar...SONY VIAO'nun hemen aynı özellikte modelini teknosada daha yeni 1200 dolara görmüştüm,dubai'de 664 dolar. pakistandan sabahtan itibaren fotolu bilgiler paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Gelirken ne getireceksin bize ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 valla harbiden buluşma ayarlayacağınızı bilsem tayland'dan her türlü ağrıyı sürdükten sonra 30 saniye civarında kesen bir mucize krem var,150 senelik falan formülü,her gittiğimde getirirdim eskiden herkese ve herkes yeniden isterdi.ondan getiririm.net. onun haricinde de pakistan'dan AHMAD TEA getirebilirim çay tiryakisi dostlara. hindistan'dan valla ne getirebilirim bilmiyorum? çin'de şangay'a gideceğim,orada da bilmiyorum ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 çekirdek kahve getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ağrıyı 30 saniyelikmi kesiyor, yoksa 30 saniye içinde tamamen mi yok ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ya tiger balm'ı diyo heralde ya da masaj yaparken kullanıyolar taylandda mentollü yagdan mı bahsediyorsun acaba güzel bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 pakistan'ın nesi meşhur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 @certhas...ağrıyı 30 saniye içinde kesiyor.baş ağrısı,romatizma,yel girmesi ve hatta (kendimden biliyorum) mide ağrısı sürdükten hemen az sonra kesiliyor. fistan...kahveyi soruşturayım,buralarda uygun olur mu bilmiyorum çünkü anavatanı brezilya,o taraf sanırım kahvenin. tiger balm değil,ona benziyor ama dur adı aklıma gelir birazdan,yaşlı bir dede var kremin ambalajının üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 yav said: pakistan'ın nesi meşhur :D baharatlı yemekleri ve özellikle onlarca çeşit tavuk kebapları,köfteleri.ve normalde tavuk yemeyen ben pakistan ve iran'da bolca tavuk yiyorum çünkü kesinlikle çocukluğumuzda yediğim tavuğun tadını alıyorum burada.sanırım gdolu tavuk burada henüz üretilmiyor. onun haricinde bolca sakallı,entarili tip tip adamlar. kadın neredeyse hiç yok sokaklarda.bu bakımdan benim gezdiğim müslüman ülkeler içerisinde en bağnazı tartışmasız pakistan.acentam benim 15 senedir tanıdığım birisi.ve evlerine misafir ediyor beni ki bu normalde olmayacak bir şey çünkü evde NAMUSları var.kızları,hanımı falan...buna rağmen ben odadan tuvalete geçerken aradaki odada tv izleyen evin kızları ve hanımı hemen odadan koşarak mutfağa veya salona kaçıyorlar.bu konuda ki rahatsızlığımı geçen geldiğimde söyledim arkadaşa.o da dedi ki,"biz de böyle,sen boş ver,kendini rahatsız hissetmene gerek yok". komik olan,ben odaya girdiğimde şu beren saatin eski dizisi vardı ya hani,şu tecavüz edilen kızın hikayesi(valla yol yorgunluğundan herhalde,adı aklıma gelmedi),onu izliyorlardı pakistan tvndan :) hee,bir de dedim ya, AHMAD TEA güzel burada.çay tiryakisiyiz eşimle ve bu zamana kadar içtiğim en güzel çay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Ahmad diye çay mı olur? Hoş olur ya. Mahmood diye üçü bir arada kahve oluyorsa olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bak ne zamandır aklımdaydı.burada mevzusu olunca gugılladım.şöyle bir site buldum.firma İngiliz aile firması.4 kuşaklık.ama o çaylar bildiğin pakistan,hindistan çayları aslında. http://www.ahmadtea.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bu ahmad tea ingilterede falanda satılıyo çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 evet.doğru.ingiliz içim zevkine de uygun versiyonları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 @kuddusimavra mesaj kutun dolu boşaltır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 yav said: o kadar geziyon bi aşamıyosun şu oryantalist kafayı ona yanıyorum asfasfasfasf cya nerd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 pakistan'da en çok ne meşhur sorusunu da doğru cevaplamadı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Bu Kuddusi bir harika dostum! İyi yolculuklar, hadiöptmbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Certhas said: @kuddusimavra mesaj kutun dolu boşaltır mısın? boşalttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 yav said: pakistan'da en çok ne meşhur sorusunu da doğru cevaplamadı zaten valla benim 2inci gelişim.15 senedir tanıdığım bir kontağım var,daha önce o hep gelir giderdi.ama eğer benim bilmediğim bir şey varsa mutlu olurum öğrenmekten.söylesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Bi seyâhatnâme bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ahmad tea cok kotu abi. ben burda icemiyorum resmen onu, onun yerine turkiyeden karadeniz cayi istiyorum her gelenden. lipton dogu karadeniz/ dogus karadeniz vs. hepsi daha guzel o ahmad tea den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar