Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Exodous said: Fransuxa said: Ben kareli boxerin distraction indan dovmeye bakamadim. Pazarda armani gucci dolce gabbos donlar 2 liradan satilirken neden hala 93 yasinda dede donu. Esefle kiniyorum. Edit: abv iphone Niye ki? Onlar g.tü daha mı iyi ısıtıyor? Pamuklu abi pazardakiler. Oburleri efil efil aradan dereden surekli ruzgar. Ondan sonra testislerim usudu yok gotumun iki yanaginda everest olustu
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Aiko said: http://www.slightlywarped.com/crapfactory/curiosities/2012/july/images/tattoo_19.jpg nasıl olmuş ? adamın koltukaltında çoğu kele yetecek kıl var lan.. abi early 2k lerin modası kareli donamı odaklanıyım yoksa iğrenç meme ucu-kıl-göbek üçlemesinemi yoksa fotonun başarısızlığınamı? dövme ayrı bi tırt o ayrı bi konu..
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Aiko said: bütün hevesimi kırdınız try harder
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 kardeş adam dövme resmi koyduğunda kıla göbeğe memeye bakıyosan orda bi terslik olması lazım
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 hiç kimseye aldırış etme sevgili aiko. bunlar seni kıskanan insanlar öncelikle bunu aklından çıkarma. en güzelini yapmışsın. başarılarının devamını dilerim.
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Sigara içen, çift çift cinsiyetli, cin çarpmış sağı solu karışmış, sisko bir buda dan başka bişi Yokmuydu dövmecinin katalog da. Bu arada iki sağ bacağı çizmiş herif
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 of sitede gerçek olamayacak kadar kötü çizimler var ya. hapisane dövmesi bile cok daha iyi
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bi eliyle de hareket çekiyor buda..
Öne çıkan mesajlar