spompas Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 kasaya talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 aksdgakjdsajkşdad basligi okumayan yanlis anlicak agali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 hardware iyi, temiz. ama arşivden pek birşey beklemeyin. yorum falan okumadan, resimlere bile bakmadan toptan indiriyordur kesin sdfsdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 arsivli diski yavas cevirin sektorler yapismistir, yirtilmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 dvdroom 2 malbuşa veriyomusun daha doğrusu ipnelerle alışverişin olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 arşivini söyle bize bab the kenk ona göre fiyat biçelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Tamam bi resim koyariz artik. Ama cok bisi beklemeyin sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 harddisklerden kalan varsa onun karşılığında susurluktan geçtiğin bi zaman tost + ayran ısmarlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 hddleri arşivsiz alırım. kaç malbuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Hdd ler dagildi, Simdi elimde bir adet Dell monitor ve dvd rom var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Dell G2410 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 konuyu tam olarak okuyamadım iş yerindeyim monitör kaç inch ve fiyat nedir ? benim ikinci monitor arızalandı bir daha çalışacak gibi durmuyor. alıştım da rahatlığına. uygunsa alayım senden kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 monitör kaç malbuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Esh said: nasıl ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 aa benim monitör bozuldu 5 ay önce.ucuza veriyosan alayım ben illa takas diyosan köy yumurtası yollayım kargoyla veya nü fotoğrafımı lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 monitörün sıfır fiyatı yok 2010da 700 lira bayılmıştım. 350 falan eder şu anda heralde. Moet veya veuve cliqot şampanya, bi kaç şişe kaliteli chianti şarap, , tween den ceket, kalite ikinci el amfiyle takas yaparım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 moriarty said: nasıl ama :) mükemmel (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Esh said: monitörün sıfır fiyatı yok 2010da 700 lira bayılmıştım. 350 falan eder şu anda heralde. Moet veya veuve cliqot şampanya, bi kaç şişe kaliteli chianti şarap, , tween den ceket, kalite ikinci el amfiyle takas yaparım sdfsd asus vg248qe satsan anında alırdım. 1 keçi, 1 de koyun verirdim hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 onu daha yeni aldım abi, kullanıyım biraz. monitörle şarap dolabı da takas ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 bence sana eizo 2333 yakışır. sen asus u bana sat onu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 hdd için olan teklifim monitör içinde geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 aa kalite single malt da olur bak. teyzenizden macallan, lagavulin falan geldiyse onlarla da takaslarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ekrana karşı kondüsyon istasyonu verim dicem de taşıması ayrı külfet. hele bodruma pehee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Dworgian said: ekrana karşı kondüsyon istasyonu verim dicem de taşıması ayrı külfet. hele bodruma pehee İstanbulda adam şuan bodrumda değil. Benden 2 parlament çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar