daria Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 mesela ben taksilerdeki pantolonunu indirmiş işeyen oğlan çocuğunu anlamam..neden ki? ne alakası war yani.. tabi dolmuş yazılarıda ayrı efsane..
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 işerim ben böle hayata diyolar[signature][hline]:))) !!! ........................
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Ben bi dolmuşta gördüm, otobüslerdekine benzer bir dijital ekran koymuş adam ön cama, ordan sırasıyla akıyor yazılar: yıkılmadım, o şimdi asker, vs vs. Kopmuştum. :D[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39)
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ohara nerde görüdün oglum öle dolmuş ben bi taksi dolmuşlarda tv var onu biliyom adamlar çoşmuş yakında plaza tv koyup şöförtv kanalını açarlar full yazılar geçer sesli larak dolmuşların güzergah reklamları falan[signature][hline]:))) !!! ........................
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 mesela taksilerin arkasında yazar ..yine o çocuk.. ..rahmetlide sollardı.. ..istedim vermediler sen şöförsün dediler.. ..Dünyada MAN ahirette iMAN.. ve benzerlerii aklıma geldikce yazarım...[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu?
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 BEN ÖLDÜM.PAUAHA lcd ekran haa :) :)[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti...
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bende bi kez görmüştüm adam arabanın yan tarafına boydan boya ( dev gibi ) O ŞİMDİ ASKER yazıyodu. Arkaya da dev gibi asker resmi koymuş.[signature][hline]Am i Locco ? Icq:161010949 José Fernandos wants brain
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Büyünce otobüs olcağım<-----Dolmuş Arkasından[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
pan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 kroyum ama arabanın kralı bende, bi mercedesin arkasında yazıodu[signature][hline]wtf?
uncla Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 eve dönerken görmüştüm kırmızı bi murat 131'in arkasında aynen şöyle yazan : ismi lağzım değil o vefasız çıktı hayatımda ilk defa lazım kelimesini yumuşak g'yle yazılırken gördüm bide asi şehrin serseri delikanlısı yazıyodu arabanın arkasında bide,kırmızı bi kadın resmi tırnaklar uzun siyah böyle araba kral anlayacağınız bişeyler daha yazıyoduda hatırlamıyorum :D[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Şahin'in arkasında Too Fast Too Furious yazıyodu hehe , Dolmuştaki en kral laf da Benim için ne düşünüyorsan Allah sana iki katını versin[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları
Deli333 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Canısı yazıyorlardı bir ara baya. kıl oluyordum ya. Bisikletlerde bile vardı. [Bu mesaj Deli333 tarafından 31 Ekim 2004 19:47 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Sollama beni sollarım seni<---Taksi Babam Sağolsun<---Her araçta var Yolların ustasıyım , gözlerinin hastasıyım<---Kamyon Ben doyamadım yarim doysun sana kara topraklar<---Kamyon Aklım sende kaldı liselim<---Kamyon Böyle gidiyor bu liste[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: HerenIstiaron, 31 Ekim 2004 19:45 tarihinde demiş ki: Şahin'in arkasında Too Fast Too Furious yazıyodu hehe , Dolmuştaki en kral laf da Benim için ne düşünüyorsan Allah sana iki katını versin ahah o yazıyı bende görmüştüm :) okumadan tam öncede kızıyodum adama geç kalıo , çok yolcu alıo vs vs diye :) , sonra da yazıyı okudum zaten :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mix Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 yazı degil ama minibüsle ilgili. bugün oldu anlatayım bari :) minibüse bindim duraktan. doldu minibüs tam kalkacaz. şoför şöyle dedi." baylar ve bayanlar. lütfen cep telefonlarınızı fazla kurcalamayın. aracımda abs vardır"[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Selocan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 "Ateşim ol, beni yak" yazıyordu Petrol Ofisi tankerinin arkasında.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: daria, 31 Ekim 2004 18:42 tarihinde demiş ki: mesela ben taksilerdeki pantolonunu indirmiş işeyen oğlan çocuğunu anlamam..neden ki? ne alakası war yani.. tabi dolmuş yazılarıda ayrı efsane.. Belki taksici Brüksel hayranıdır :P ( DipNot: İşeyen çocuk Brükselin sembolüdür)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bende bir anı anlatayım :) 3 Sene önce karlı bir kış günüydü . Ben kızılaya gitmek üzere dolmuşa bindim , yer olmadığı için tabureye oturdum (yar kazanmak için bir tabure koyuyrlar ya işte ona) , gayet güzel dümdüz giderken adam firene bastı , botlardan arta kalan kar parçaları , minibüsün zemini buzlu hale getirdiği için tabure ile birlikte öne kadar kayıp dümüştüm :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Buralar böleeeee bostandı beee[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: daria, 31 Ekim 2004 18:42 tarihinde demiş ki: mesela ben taksilerdeki pantolonunu indirmiş işeyen oğlan çocuğunu anlamam..neden ki? ne alakası war yani.. tabi dolmuş yazılarıda ayrı efsane.. o işeyen çocuk benzin kapağının orda olur hep gelburdan doldur gibilerinden bişi sölemeye çalışıo galiba onla[signature][hline]
TooRan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 "a kere eşittir b kare artı c kare" odtü de aynen görülmüstür :)
sheref Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Narstil, 31 Ekim 2004 18:45 tarihinde demiş ki: işerim ben böle hayata diyolar muhahhaaaa[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 "YIKIK KENTLİ" ====> Adapazarı'nda bir dolmuş.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39)
Daniel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ben bi taksi görmüştüm arkasındaki tofas amblemini çıkarmıs bmw yapıstırmıs akıllı :)[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons
uncla Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Daniel_Xavie, 31 Ekim 2004 20:54 tarihinde demiş ki: ben bi taksi görmüştüm arkasındaki tofas amblemini çıkarmıs bmw yapıstırmıs akıllı :) taksicilerin yüzde doksanında m3 amblemi vardır zaten :D[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Öne çıkan mesajlar