Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gündüzleri ölü adsl hattı


Silphatos

Öne çıkan mesajlar

bugün tam 54 kere hat gidip gelmiş, modemde line up count'tan görüyorum. ama işten geldim 1 kere patladı sonra 8den itibaren falan hiç gitmedi. gündüzleri patlaması bölgenin yoğunluğuyla alakalı olabilir mi? ttyi aramak da istemiyorum dl ve ul falan kısıyo mallardüzeltecez diye, neyse bu değerlerdehattın çok stabil olması gerekmez mi yav anlayan varsa. birkaç ay önce altyapı çalışması falan yaptılar caddede, ondan önce daha leşti hat değerleri ama patlamıyodu, şimdi 1 haftadır falan sürekli koplalar başladı. santralden falan mı ki acaba.

geçen haftadan önceye göre tek fark edebildiğim downstream line attenuation 2 küsürdü, o 4 olmuş (düşük daha iyi sanırım bunda), up noise marginde 25 falandı, bunda da yükseğin iyi olması lazım. ama yinede cillop gibi kağıt üstüünde hat, ama 10 saatte 53 kopma ne amk

Statistics Downstream Upstream
Line Rate 8191 Kbps 797 Kbps
Attainable Line Rate 16752 Kbps 1132 Kbps
Noise Margin 21.1 dB 15.3 dB
Line Attenuation 4.5 dB 2.4 dB
Output Power 17.6 dBm 12.8 dBm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eğer sorun ttnet santraleriyle alakalı değilse bunu dene; benimde geçen sene çok kötüydü bağlantı sorunları kopmalar, son çare olarak apartmanın girişinden eve yeni kablo çektirdim elektrikçiyle konuş kablo kaliteli bişi olsun, dandik ucuz bakır kablolarda sorun yaratıyo birde düzgün bağlanırsa kablolar sorun kalmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim de aynısı akşamları oluyor. yeni taşındık sayılır işte, gece hızım düşüyor 4'e sabah 8. dün akşam odaya çektiğim kabloda sorun mu var dedim direk splittersız bağladım biraz kullandım bu sefer düşmedim ama hızım düşüktü. şimdi emin de değilim düşme sebebimden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...