Masticore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/3lu-Avantaj-Kampanyasi.aspx 12 ay taahhüt var. Modem bedava + tivibu ev var + telefon sabit hucreti dahil 56 tl'ye geliyor. Fibernet (20 Mbps'ye kadar) (75g kota limit aşımı 3mbps' dusuyor hız) Sordur bizim burada var (superonline yok mlsf) ama bir sorun var sadece evine interneti yeni baglatanlara var bu kampanya. eve yeni hat almaktan başka çare göremedim,değer mi ?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Fiber değil Hiper bunun adı, ben aldım eylülde ve telefonu Tivibuyu kullanmıyorum, güzel kampanya.
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Yok fiber'de var ikiside ayni fiyat. Evine fiber baglanti olmayan hiber bagliyorlar. fiyat,kampanya hersey ayni. Benim yapacagim gibi yapanlar var mi peki ? Yeni hat actirip alan yani
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Sana kalmış aslında,telefon+internet toplam 90Tl ödüyordum,şimdi telefon kullanımına bağlı olarak maksimum 60 Tl ödedim.Arada ciddi fark var,hız bursada fena değil,stabil diyebiliriz. Ya aslında tanıdık varsa TT de yeni hat açtırmadan halledersin :))
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ev pederin üstüne,yeni telefon hattı kendi üstüme aldırabilirmiyim ?
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 abi salak gibi superonline varken gidip ttnet fiber bağlattım fiber dedikleri şeyi de adsl yuvasından veriyorlar artık vdsl midir nedir lol ah ulan
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Ben öğrendiğime göre o paket itelemeleri keyfiymiş. Yani sen telefonda müşteri hizmetlerini arayıp yalın internet istiyorum sadece dediğin zaman onu vermek zorundalarmış. Bunu kabul etmeyen müşteri temsilcilerini şikayet etmek gerekiyormuş.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 bu ttnet fiberde modem icin user/pass vermiyorlar mı? bugun sırketin subeye kurulama gelip vermemisler ne ayak ya. hayır tutup modemı opecez sanki.
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 modemde veya kutusunda yazmıyor mu? yazmıyorsa bile gogullayınca çıkıyor id/password.
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 admin / admin oluyor genelde bana verdikleri modemlerin id passı
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 dediklerine gore yok ayarlar kalıcı olmuyormus da, musteri hizmetlerinden telefonla ayar degıstırmelıymısım. neyse dedıgınız gibi modem modeline gore bi bakayım.
Öne çıkan mesajlar