Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mohamed Zidan

cemad

Öne çıkan mesajlar

sezon başında çok konuşulmuştu ama spesifik bir topuğu yokmuş herhaldeki aratmada çıkmıyor muhtemelen bir transfer topicinde geçiyordu.

her neyse konuya dönelim. demin maratonda gösterdi shubuo tribün paketinden de mesaj yollanmış. Beşiktaş bu sefer alacak gibi. devre arasında gelirse harika olur bence

gelsin de o da alexi tokatlasın :P
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle gelmeli kesinlikle.. başkalarının dediği gibi kolpa bi adam değil. danimarka liginde oynuyor olaiblir ama adam gerçekten harika işler yapıyo 10 maçta 12 golü var adamın ilk geldii sezonda..

şu andada bu sezondada takimi midtyjlland 'ın sahasında hiç puan kaybetmemişo olması bunun göstergesi zaten..

çünkü adam bencil olmasına rağmen iyi işler başarıyo
sezon başından beri adamı takip ediyorum ya attığı çalımlar hareketler şut tekniği c.ronaldo'ya çok benziyor..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Kobe-, 13 Aralık 2004 00:49 tarihinde demiş ki:
biraz egoist.

Danimarka liginde oynayan adamın egoist olması normal. Adam kime pas verecek ki, kendinden yetenekli adam kaç tane var pas atabileceği, o yüzden kendi çabalıyor. Tuncay gibi mesela... Tuncay da pas atacak adam bulamadığından hep kendi gidiyor farkındaysanız...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçi daha bikaç saat önce GSye yenilen bir takımın taraftarı olarak hala üstünlük taslaman ilginç tabii fordcus...

Kim var Tuncay'ın pas atacağı adam? Alex zaten gerisinde, Serhat desen iktidarsız arı, Nobre var bir tek, ona atacağına kendi gitsin daha iyi...[signature][hline]

[Bu mesaj Rewendor tarafından 13 Aralık 2004 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dün bir televizyon programında ve bugün bazı gazetelerde, Kulübümüz’ün Danimarka’nın Midtjylland takımında forma giyen Muhammed Zidan ile ilgilendiği yolunda haberler yer almaktadır.

Kulübümüz, haberde adı geçen futbolcu ile hiçbir görüşme yapmadığı gibi, ilgilenmemektedir.

Bilgilerinize saygılarımızla sunarız,

BEŞİKTAŞ JK

:(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 13 Aralık 2004 00:54 tarihinde demiş ki:
said:
-Kobe-, 13 Aralık 2004 00:49 tarihinde demiş ki:
biraz egoist.

Danimarka liginde oynayan adamın egoist olması normal. Adam kime pas verecek ki, kendinden yetenekli adam kaç tane var pas atabileceği, o yüzden kendi çabalıyor. Tuncay gibi mesela... Tuncay da pas atacak adam bulamadığından hep kendi gidiyor farkındaysanız...

bu ne şimdi yetenekli adam yok diye pas atmıcak mı_? ne biçim bi yorum bu?

Boş kafa mezara :tdown:[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
-------------------------------------------
BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ
ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ
KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI
ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 13 Aralık 2004 18:11 tarihinde demiş ki:
fm de benim oyunumda galatasaraya geldi 8.750.000 euro ya, sonra sıkıldı döndü :) ehue

bende aldım denemek için bi kaç hazırlık maçında oynattım napolide,iyi oynadı şimdi sağ kanatta vazgeçilmez..Direk içeri bindirio herif..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
-------------------------------------------
BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ
ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ
KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI
ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız yazdığım mesaj silinmiş, bana bir açıklama da yapılmamış. Eğer üstte bana hakaret eden insan müsvettesinin (daha hafif tanım bulamadım kusra bakmayın) mesajı silinmezken aynı sertlikte, tek farkı "ağırcana ayar vermek, ağzının payını vermek" olan ama hakaret olarak hiçbir daha ağır yanı olmayan mesajım siliniyorsa burda ben artniyet ararım kimse kusra bakmasın. Zaten özel mesaj olur başka bir şey olarak falan olur en azından bir bilgilendirme vs de yapılmazsa bi daha da zaten uğramam spor bölümüne.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...