cemad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 sezon başında çok konuşulmuştu ama spesifik bir topuğu yokmuş herhaldeki aratmada çıkmıyor muhtemelen bir transfer topicinde geçiyordu. her neyse konuya dönelim. demin maratonda gösterdi shubuo tribün paketinden de mesaj yollanmış. Beşiktaş bu sefer alacak gibi. devre arasında gelirse harika olur bence gelsin de o da alexi tokatlasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 kesinlikle gelmeli kesinlikle.. başkalarının dediği gibi kolpa bi adam değil. danimarka liginde oynuyor olaiblir ama adam gerçekten harika işler yapıyo 10 maçta 12 golü var adamın ilk geldii sezonda.. şu andada bu sezondada takimi midtyjlland 'ın sahasında hiç puan kaybetmemişo olması bunun göstergesi zaten.. çünkü adam bencil olmasına rağmen iyi işler başarıyo sezon başından beri adamı takip ediyorum ya attığı çalımlar hareketler şut tekniği c.ronaldo'ya çok benziyor..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 çok yetenekli.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} Mail = Editör@CmTürk.com Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Valla BJK'nın açığı olan forveti çok güzel kapatır ve Carew'den de kat kat iyidir bence, umarım gelmez... Gelirse iyi iş yapar BJKda çünkü...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 biraz egoist.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} Mail = Editör@CmTürk.com Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 yannız şöyle bir durum var ortada. sezon başı erol kaynar sözleşmeyi getirmişti yıllık 400bin dolar bonservisi de 1-1,5 milyon dolar filandı. şimdi bizim teklifimiz bu miktarların 2 katı filan. onların istediği ise daha da fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Son vuruşları iyi değil pek gelirse forvette oynamaz forvet arkasında oynar.Ancak pahalı bi fiyatı var daum istese biz anında alırız da..bjk yi bilemem.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} Mail = Editör@CmTürk.com Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: -Kobe-, 13 Aralık 2004 00:49 tarihinde demiş ki: biraz egoist. Danimarka liginde oynayan adamın egoist olması normal. Adam kime pas verecek ki, kendinden yetenekli adam kaç tane var pas atabileceği, o yüzden kendi çabalıyor. Tuncay gibi mesela... Tuncay da pas atacak adam bulamadığından hep kendi gidiyor farkındaysanız...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 tuncayın pas atacağı adam yok? o zaman sizin takımda egoist adam bile olamaz.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Gerçi daha bikaç saat önce GSye yenilen bir takımın taraftarı olarak hala üstünlük taslaman ilginç tabii fordcus... Kim var Tuncay'ın pas atacağı adam? Alex zaten gerisinde, Serhat desen iktidarsız arı, Nobre var bir tek, ona atacağına kendi gitsin daha iyi...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 13 Aralık 2004 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikron Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 hey allahım tya bunlar heryerde böle..[signature][hline]www.akvadi.com Benim hakkımda ne düşünüyorsan,iki katı senin olsun.Hadis-i Şerif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 adamın videoları izledim şebek ediyor karşısındakileri,yetenekli bi adam belli ama biraz sorunluymuş sanırım birçok avrupa kulübüde takip etmiş ancak disiplinsiz hareketlerinden ötürü almaktan vazgeçmiş adamı maratonda izledim[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Dün bir televizyon programında ve bugün bazı gazetelerde, Kulübümüz’ün Danimarka’nın Midtjylland takımında forma giyen Muhammed Zidan ile ilgilendiği yolunda haberler yer almaktadır. Kulübümüz, haberde adı geçen futbolcu ile hiçbir görüşme yapmadığı gibi, ilgilenmemektedir. Bilgilerinize saygılarımızla sunarız, BEŞİKTAŞ JK :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Valla ne yalan söyliyim, sevindim cemad. Çünkü BJK'nın bence en önemli eksiği olan forveti tam giderecek oyuncuydu. Yani çok şey katardı takıma. Bu da bir GS'li olarak benim işime gelmezdi doğrusu ;)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 2. Pascal Nouma olayı yolda desenize =)[signature][hline]Kırmızı 145! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Oda gelsin bir iki bizim medya ile yüz göz olsun anlasın bir anyayı konyayı[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Rewendor, 13 Aralık 2004 00:54 tarihinde demiş ki: said: -Kobe-, 13 Aralık 2004 00:49 tarihinde demiş ki: biraz egoist. Danimarka liginde oynayan adamın egoist olması normal. Adam kime pas verecek ki, kendinden yetenekli adam kaç tane var pas atabileceği, o yüzden kendi çabalıyor. Tuncay gibi mesela... Tuncay da pas atacak adam bulamadığından hep kendi gidiyor farkındaysanız... bu ne şimdi yetenekli adam yok diye pas atmıcak mı_? ne biçim bi yorum bu? Boş kafa mezara :tdown:[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: fizban, 13 Aralık 2004 18:11 tarihinde demiş ki: fm de benim oyunumda galatasaraya geldi 8.750.000 euro ya, sonra sıkıldı döndü :) ehue bende aldım denemek için bi kaç hazırlık maçında oynattım napolide,iyi oynadı şimdi sağ kanatta vazgeçilmez..Direk içeri bindirio herif..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 adam hakkaten ıyı çalım atarken poz bıle çektıren bırı yanı bjk ye buyuk katkı saglar[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Şimdi fanatik ten yarın şöyle bir başlık bekliyorum Zidan dedi ki : - bileğimi kessen kanım siyah beyaz akar![signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Euehueh kolpa haber :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ikinci nouma vakasi olabilirdi pek profesyonel bir yonetim takdir ettik[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Bu arada yönetim almıyoruz dedi[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Yanlız yazdığım mesaj silinmiş, bana bir açıklama da yapılmamış. Eğer üstte bana hakaret eden insan müsvettesinin (daha hafif tanım bulamadım kusra bakmayın) mesajı silinmezken aynı sertlikte, tek farkı "ağırcana ayar vermek, ağzının payını vermek" olan ama hakaret olarak hiçbir daha ağır yanı olmayan mesajım siliniyorsa burda ben artniyet ararım kimse kusra bakmasın. Zaten özel mesaj olur başka bir şey olarak falan olur en azından bir bilgilendirme vs de yapılmazsa bi daha da zaten uğramam spor bölümüne.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ben sana hakaret etmedim?[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar