Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 mazdanın yeni kasası içi ve dışı çok güzel gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mazda 3 bende düşünüyorum ama benim için önemli bir unsurda altı biraz yüksek olmalı. Girip çıktığım yollar herzaman güzel değil sağda solda çukur olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Bu arada mazda3 otomatik vites dizel yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mazda 3ün yeni kasası çok güzel zaten ve yakıt sarfiyatı konusunda da ciddi yol aldıkları söyleniyor. Ama tabi 60k civarı bir fiyatta girecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 58.000 şuan dizel olarak 2013 model comfort. Bayide falan yerinde yine bir 2-3k indirim sağlıyorlar ama pahalı halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Nissan Juke dizel'i de aklımı çeliyor. Hiç beğenmiyordum ama içine binince fikrim değişti. Ne yapmak lazım bikaç güne kadar almam lazım arabasız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar