Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ben abs workout diye bişi bitirdim ipadden daily takılıyordum 5cm inceldi pantolon bıraktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 insanity kilo vermeye baya yardımcı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 stormeagle said: Bu nedir arkadaş, normal bir insanın bunu yapabilme olasılığı yok. 2000mg carnatine ile başladım dakka 20 pertim abi 2000 mg fazla degil mi ben gncden aldim 1000 yeterli dediler. Aras dedigin gibi sprintede baslayayim bari 200 metre sprint en fazla 5 dk alir lan bunun disinda her aksam 1,5 - 2 saat spor yapiyorum 30 dk kosma (4 - 4.5 km kosabiliyorum toplamda) 10 ar dakika bisiklet ve yatay bisiklet sonra mekik falan kasiyorum. Ama tik yok sanki ya. Ki 1000 mg carnitine ve CLA aliyorum her gun. zayif falanda degilim hayvan gibi gobek var neyi yanlis yapiyor ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 2 hafta zor yaptım bunu. şahsi düşüncem kilolu bir insanın kilo verme amacıyla yapacağı bir iş değil, fit bir adamın formunu korumak için yapacağı bir spor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 arşasfkmcaşs carnitine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 sisman bir insanin adi insanity olan bir programa baslamasi zaten sacma asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 şişman bir insanın adında "insan" geçen bişeyi kendine layik görmesi saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 safsAFDSAFSd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Ben karnimi iceri cekiyorum aklima geldikce. Daha bir bok olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 karnı içeri çekince göt çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Ne gotu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Cons said: şişman bir insanın adında "insan" geçen bişeyi kendine layik görmesi saçma senden daha fazla insan olm onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 fazlalıkları insanlıkları değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar