stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Bu nedir arkadaş, normal bir insanın bunu yapabilme olasılığı yok. 2000mg carnatine ile başladım dakka 20 pertim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Birebir yapacaksın diye bir kaide yok zaten. İlk başlarda yapamıyorsun sonra vücut yavaş yavaş alışıyor. Fit testin amacı zaten bu gelişmeyi görebilmeye yarıyor. Her hafta artıyor yapabildiğin hareket sayısı. en çok dikkat etmen gereken şey stretchingleri birebir ve hiç aksatmadan yap. Aşırı önemli onlar yoksa yuruyemiyosun bir hafta boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 alışırsın 1 haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 abi sigara içen için o kondisyon yetmez ya, bildiğin hardcore sağlık lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 abi alışırsın 1 haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 düzenli spor yaparken sigara bir dönemden sonra etkilememeye başlıyor. nasıl oluyor bilmiyorum. moriye katılıyorum alışırsın bir haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 aynen ben günde 2 paket içiyorum etkilemiyor mesela şuan anca 1-2 hafta bırakırsam etkiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 30 day shred var da oda gay işi gibi.. lcarnatine+cla ile 40 günde 109 dan 95 oldum. koşubandı, bisiklet, mekik yaptım. gerçi şu carnatine ve cla bir işe yarıyor mu hala muamma bir konuymuş ama psikolojik etkisi yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 sana tavsiyem tüm hafta sırf cardio yapacağına p90x yap. bir şeye yarasın o kadar spor. veya insanity yapcam abi diye diretiyosan p90x + insanity hybrid yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 p90x duymadım bi check edim.. insanity'den daha mı ağır, öyleyse hiç girmim. Adı terminator gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 kilo içinse afterburn programları korkunç başarılı bide sabah aç karnına 200-300 metrelik sprint. 2 haftada 8 kilo verdim yazın sadece sabah sprintleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 p90x evde yapılabilinecek bişey değil tam ya. 1-2 alet gerektiriyor. insanity tamamen insanın kendi kendine deli danalar gibi zıplayıp hoplayabileceği bir etkinlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ev işini ben sana özetliyim hem kilo verip hem güzel bir altyapı kurmak istiyorsan yine fitliğe geliyoruz p90x türk kızlarının sadece 3 gün yemek yemeyerek göründüğü gibi fit olmak istiyorsan, cacık yani insanity hacim istiyorsan body beast -- zamanını boş yere insanity ile harcama, p90x yap 1x yerine 15x kazanırsın vucudun açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 kek said: p90x evde yapılabilinecek bişey değil tam ya. 1-2 alet gerektiriyor. insanity tamamen insanın kendi kendine deli danalar gibi zıplayıp hoplayabileceği bir etkinlik. abi sadece dambıl ve barfiks gerektiriyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 var evde alet aslında 6kg x 2 dumbell şu germeye yarayan esnek zımbırtıdan mekik - bench masası koşu bandı şimdi yazıcan çok oldu gören baskül ailesi sanacakda, bikere koşu bandı alınmıştı onunla birlikte geldi hepsi. bide p90'a girim bakim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 direk p90x gir. 1. haftadan sonra alışacaksın merak etme, sen beni dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ona bide aç sprint ekle. gg 602 kilo verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 bende öküz gibi bi enerji var ya. böyle deli dana gibiyim yorulmuyorum. spor salonu üyeliğim bitince p90x yapıcam kesin. vitaminsizlik kötü bişey sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Aynen tv yi hazırlıyorum p90 için. Birde şeyden korkuyorum 40 gündür sabah öğle akşam her öğün salata, peynir, yoğurt, akşam yemekleri yağsız tuzsuz makarna çorba, binbir türlü sebze yiyorum. Baklagil ve et ağzıma sokmadım. Gerçi çok ağır kas çalışmıyorum ama protein eksikliğinden kas erimesi/gerilemesinden korkuyorum. 3 gündür sabahları yumurta beyazı içiyorum. O kurtarır diye düşünüyorum ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 bişey olmaz ağır çalışmıyosan korkma gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ızgara et ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Lan olm gelin sanayiye 2 günde gandiye çevireyim sizi ne uğraşıyorsunuz p90 la ak47 yele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 p90 değil p90x yap pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 we meet once again, mr. karnitin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 insanity bi ise yaramaz p90 yap diyenler , aranızda kim bitirdi programı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar