Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

araç tavsiyesi vol. 21421312312

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Selam

Arkadaşlar şu anda 2010 Golf VI TDİ sahibiyim

Aracımı satıp 15k lık banka borcumu ödeyip kalan parayada bir araç alayım diyorum

30k gibi bir param kalıyor elimde

Şimdi soruyorum size ?

Sıfır Seat İbiza - Skoda Fabia - VW Polo nasıldır bu araçlar alınıp binilirmi

İkinci el bir araç ta olabilir mesela 2007 - 2010 arası honda civic

Çok kararsız kaldım bazen sık dişini senin golf ün hepsinden güzel kıyma araca diyor içimdeki ses

Ama bi yandan da artık 4 yaşına geldi sat sıfır fabrika kokulu bir araç al diyor

Hadi bakalım bekliyorum tavsiyeleri
Sosyal ağlarda paylaş

Borc kapatmak icin arac satip sonra fabia almak olu yatirim. Kasa cok eskidi artik, yenisi yakinlarda yok. Yoksa cocuklu vs aile icin giris seviyesi araba olarak en iyisi bu ucu arasindan.

Ibiza bunlarin icinde aile araci olayina en uzak araba, golften sonra izolasyon, surus sertligi cok baska seviyede. Goz onunde bulundurup uzun bir test surusu yapmadan dusunme bile.

Polo sunduguna gore overpriced, arzi da az oldugu icin bi turlu doyuramadilar marketi fiyatlar inmek bilmiyor. Ama benim onerim yine de bu olurdu, polo bluemotion senin aracindan sonra cok yabanci bi yerde hissettirmeyecek yegane araba.

yazidan vw grubu disina bakmak istemiyorsun diye anliyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

Borc kapatmak icin arac satip sonra fabia almak olu yatirim. Kasa cok eskidi artik, yenisi yakinlarda yok. Yoksa cocuklu vs aile icin giris seviyesi araba olarak en iyisi bu ucu arasindan.

Ibiza bunlarin icinde aile araci olayina en uzak araba, golften sonra izolasyon, surus sertligi cok baska seviyede. Goz onunde bulundurup uzun bir test surusu yapmadan dusunme bile.

Polo sunduguna gore overpriced, arzi da az oldugu icin bi turlu doyuramadilar marketi fiyatlar inmek bilmiyor. Ama benim onerim yine de bu olurdu, polo bluemotion senin aracindan sonra cok yabanci bi yerde hissettirmeyecek yegane araba.

yazidan vw grubu disina bakmak istemiyorsun diye anliyorum?

volkswagen ilk tercihim

Ama başka araçta olur
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

çoluk çocuk var mı sende?
varsa ibiza hoş bir tercih olmaz
ama bekarsan go go ibiza
cuprasını alma normalini al :)
onlar 30k civarında zaten.
ama işte boş geliyor araç o kötülüğü var.
cupra bile full+full gelemiyor seat'ta sdf
değişik.

kızım doğacak aralıkta inşallah
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Abi işin içine çocuk giriyorsa önce güvenlik, sonra puset için falan bagaj genişliği, arka camlarda film veya güneşlik falan filan :)

Küçük araçlara pek bakma çünkü çocuk koltukları iri olabiliyor ve ayakları koltuğa falan çarpmaya başlıyor. Arka koltuk için ayrılan diz mesafesinin bu sebeple geniş olması gerek. Scenic o bakımdan çok rahat. Yüksek olması koltuğa ufaklığı torutup kaldırırken iki büklüm olmayı da engelliyor. Yürümeye başlayınca da eşik olmadığı için rahat inip çıkıyorlar hatta ayakta durabilecek hacim bile yaratıyor.

Bakınız Superb bakınan 2 erkek babası mod...

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...