synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 magnumu saymazsak uo cemiyetinde birinç miyim http://www.oynasana.com/kullanici/sintisyzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 sintisayzır yazmayı sonradanmı öğrendin yakışıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 apparently sdfa duzgununu ogrenince bidaha acc almışım hatta orda da, http://www.oynasana.com/kullanici/synthesizer basarili gene 13 yasimda bilmedigim kelimeyi 15imde ogrenmisim safdjan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 benim bu var başkada vardır kesin dsflkbvmsl http://www.oynasana.com/kullanici/eagle_war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Dostlarım listesi: 0 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Kartallar yalnız uçarmış Orçun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 konu geçmişteki utanç olunca herif spawn oldu amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 abi bende 99senesinde üyeydim ama kesinlikle o zamanki nickimi söylüyemem anca 2003senesinde almısım nolax nickini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 olm oynasana ps2 de kalmış lan. birileri dürtsün adamları 4 ü çıkıyo şş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Hala duran ss lere bak be peh peh SS Helesilaha gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 snn ne zaman oynasana olmustu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 2002 veya 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ulan ben çok geç başlamışım uo a :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 nup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Herkes sananeden bahsetmiş... Üzüldüm lan. Sananeye başladıktan sonra neden bilinmez kafedeki herkes "Sallayın olum bu oyunu. Starcraft diye bi oyun var onu oynayak." diye başlar başlamaz bırakmıştık. Sonra Nebula'ya girdik. Zegna ve editçi tayfasıyla uğraştık durduk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 noraka deli saygı duydum. snn deki admin alkor mu alkon mu vardı. patiden mi o? bide harbiden kamyon kimin dragonuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Aceace said: Herkes sananeden bahsetmiş... Üzüldüm lan. Sananeye başladıktan sonra neden bilinmez kafedeki herkes "Sallayın olum bu oyunu. Starcraft diye bi oyun var onu oynayak." diye başlar başlamaz bırakmıştık. Sonra Nebula'ya girdik. Zegna ve editçi tayfasıyla uğraştık durduk.. edit için 7k teklif ettilerdi de yapmadıydım. kafamı sevim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 sdfhasah metalon yaaa *snif* TIARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Dworgian said: şuraya nebula dayken gm lere atılan küfürlü page ss lerini koyasım var da banlanır mıyız acep? zira kayıt tutun diyordu büyükler küfürden ceza verirken. ulan speed yapanı bile itiraf ettirebilirsek içeri alıoduk sajdasldja. speed ss leri de var elbet bir yerlerde speed in ss i nasıl oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 abi adamı çekiosun gm zone a, konuşup itiraf ettiriosun klasjdkslajd. valla bak edit: sonra o chat history yanda açıkken ss alıosun işte. sonra ss i yüklüoduk sisteme kanıt olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Bazı geri zekalı playerlar foruma ss atarken altta speed açık şekilde atıyorlardı. Ahahahaha sonra guild arkadaşları falan bir ton yalan atıyordu, afrikadan muzun içinde gelmiş kıvamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Hiç speed açmadım, hep onurumla döğüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Şerefli bir demirci olan babamı speed açan orçlar öldürmüştü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Forumun yarıdan fazlasının demirci babasını orclar öldürmüştür zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 kaç gündür uo muhabbeti dönüyor bi server açında başlayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar