Trans Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 selamlar, yeni bir eve taşınıyorum,mobilyalar yeni alınacak,mutfak yeni yapılacak. fakat bunlardan önce evi boyatacağım. bir önceki ev sahipleri komple saçma sapan bir şekilde duvar kağıdı kaplatmışlar. bunların hepsi çıkacak ve tüm odalar yeniden boyanacak. evde L şeklinde bir balkon var ve bu balkon boyunca denk gelen tüm duvarlarda büyük pencereler ve kapılar var balkona açılan,dolayısıyla ev 2 cepheden resmen camdan ibaret. o yüzden aydınlık bir ev. sadece hol ve 1 odası ışık almıyor. ne renge boyatsam bir karar veremedim 3 gündür, bir an önce bir karara varmam gerekiyor artık. kafamda olan hol veya ışık almayan odayı çakıl taşı,fil dişi tarzı açık bir renge boyatmak. salonu çift renk(koyu-açık) düşünüyorum. kül bulutu denen renk yerine daha koyu,füme tarzı bir şey geçiyor aklımdan. bu tarz yatak odasını ise bu tarz mavi tonu düşünüyorum. bu tarz mutfak konusunda bir fikrim yok. Bir yardım edebilir misiniz bu konuda. Karar veremiyorum bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 mobilyalar ve zeminin rengine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 fotolar açılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 yanlız o duvar kağıtlarını çıkartmak kolay değil. acelen fln varsa ilk iş o kağıtları çıkartsınlar. 160m2 evin duvar kağıtlarını sökmeleri 1.5 hafta sürdü. banyo, mutfak hariç tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 günlük yövmiye mi verdin lol 1,5 hafta ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 abi doğru söylüyor,bir de benim evdeki durum biraz kompleks,adamlar bazı odalara duvar kağıdı döşetmiş,bunun üzerine 2 kat duvar kağıdı daha atmışlar.sonra utanmamışlar üzerine boya yapmışlar :D normalde duvar kağıdı ıslatılıp ardından sökülür fakat boya olduğu için ıslatsanda bir şey farketmiyor. 1 haftadır tadilat devam ediyor,3-4 gün içerisinde boya işlerine girişecekler. o yüzden karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bnm usta tek başına 100m2 evi 2 günde soydu soğana çevirdi aynen dediğin gibi duvar kaadı + üstüne boya vardı boya saten alçı vs vs hepsi 10 gün falan sürdü ( abarttım ) arada 2-3 gün de izin verdim ustaya ( başka yerden iş kapmış çakal ona gitti ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bu aralar kesekaadı rengi modaymış diyollaaa bana koyu geldi sevemedim nedense http://www.dufa.com.tr/kartelalar/buyukboy/ic-kesekagidi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 aga ne kafa yoruyon vur kum beji gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 şimdi düşündüm de tam pati rengiymiş yukardaki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 evi koyu boyamayın abi küçük gösterir. koyu sarı tonlar çok boğar. açık gri falan yap bari. kozmopolit havası verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 kesekağıdı rengi demeleri yanlış olmuş, bildiğin açık bok rengi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar