Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni ev yeni boya

Trans

Öne çıkan mesajlar

selamlar,
yeni bir eve taşınıyorum,mobilyalar yeni alınacak,mutfak yeni yapılacak. fakat bunlardan önce evi boyatacağım. bir önceki ev sahipleri komple saçma sapan bir şekilde duvar kağıdı kaplatmışlar. bunların hepsi çıkacak ve tüm odalar yeniden boyanacak. evde L şeklinde bir balkon var ve bu balkon boyunca denk gelen tüm duvarlarda büyük pencereler ve kapılar var balkona açılan,dolayısıyla ev 2 cepheden resmen camdan ibaret. o yüzden aydınlık bir ev. sadece hol ve 1 odası ışık almıyor. ne renge boyatsam bir karar veremedim 3 gündür, bir an önce bir karara varmam gerekiyor artık. kafamda olan hol veya ışık almayan odayı çakıl taşı,fil dişi tarzı açık bir renge boyatmak.
salonu çift renk(koyu-açık) düşünüyorum. kül bulutu denen renk yerine daha koyu,füme tarzı bir şey geçiyor aklımdan.

bu tarz

yatak odasını ise bu tarz mavi tonu düşünüyorum.

bu tarz

mutfak konusunda bir fikrim yok.
Bir yardım edebilir misiniz bu konuda. Karar veremiyorum bir türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

abi doğru söylüyor,bir de benim evdeki durum biraz kompleks,adamlar bazı odalara duvar kağıdı döşetmiş,bunun üzerine 2 kat duvar kağıdı daha atmışlar.sonra utanmamışlar üzerine boya yapmışlar :D normalde duvar kağıdı ıslatılıp ardından sökülür fakat boya olduğu için ıslatsanda bir şey farketmiyor. 1 haftadır tadilat devam ediyor,3-4 gün içerisinde boya işlerine girişecekler. o yüzden karar veremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

bnm usta tek başına 100m2 evi 2 günde soydu soğana çevirdi
aynen dediğin gibi duvar kaadı + üstüne boya vardı

boya saten alçı vs vs hepsi 10 gün falan sürdü ( abarttım )

arada 2-3 gün de izin verdim ustaya ( başka yerden iş kapmış çakal ona gitti )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...