Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bineklerin Hızları

Papaz

Öne çıkan mesajlar

Skill yeteneğine göre, bineğe speed gibi, move yeteneği verirsen. Mesela skill 50 iken bir adımda 2 kare move yaptırırsan neden olmasın? İmkansızlar, çözülmek içindir... Ne demiş adidas abimiz? Impossible is nothing![signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim?
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Rotweiler Quietsoul
Master Paladin of Clearness
Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Sosyal ağlarda paylaş

düşük timer'lı bir eşya ile baktığın yöne doğru 1 kare ileri atan bir eşya ile yapılabilir ancak

1. buglı olabilir
2. speed vb suçlamaları beraberinde getirebilir.
timer'da riding skill'ile göre ayarlanır. yüksek ise düşük timer konur vs vs...[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro
Alemin En İyi Takvimi

Sosyal ağlarda paylaş

said:
nbl_silencer, 17 Aralık 2004 22:22 tarihinde demiş ki:
1. buglı olabilir
2. speed vb suçlamaları beraberinde getirebilir.

kesinlikle katılıyorum.
buna değmez, binekleri hızlandırmak.
illa riding skill'i kullanacaksanız, başka bir dinamik üzerine oturtmanızı tavsiye ederim.
örn: spell failure chance, combat skill modifier, vs. vs...[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nbl_silencer, 17 Aralık 2004 22:22 tarihinde demiş ki:speed vb suçlamaları beraberinde getirebilir.

ki ben öyle bi server olsaydı speed yapardım :) ne uğraşcam riding miding açarım speedimi yakalarlarsada yeni düşürdüm skilli derim...biter :D (amma uçtum)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

Yapılamıyacak kadar zor bişey değil,üzerinde uğraşacak vaktim olursa bi denicem..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

bence gereksiz bişey :)ata binmek için riding skili iste daha iyi :) skili düşük olan 2 adım atınca attan düşsün ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...