Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir yere ait olmanın verdiği huzur

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

barnacle said:

kızlı erkekli gel, boş gelme

ya ban'ım açılmasaydı zaten önce güzel kızları patiye salacaktım , sonra ruh hastalarını ve ardından u.....u tacirlerini ve son olarak ise sapıkları.. pati asla eskisi gibi olamayacaktı ve belki sonunda pişman olucaktım ama artık bunların bir önemi yok. Ban'ım açıldı ve tekrar yuvadayım .
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Saeros said:

lan yeni boşaltmıştım kutuyu, gene şikayet mesajı dolup taşıcak

Söz veriyorum kimseyi aşağılayıp , rencide etmemeye çok daha fazla özen göstereceğim.

Ayrıca kimseyi de şikayet etmeyeceğim.

böyle yapıncada adamın kutusu doluyo
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

yardır kanka. yokluğunu fırsat bilip çok konuştu bunlar.
hadi bakalım.

ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN!!!

eskisi gibi olmayacağım ya istesem de olamam zaten ama olgunluğumu ve insanlara toleransımı test etmek için pati harika bir yer. Bakalım banlanmadan ne kadar süre tatlı tatlı takılacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

barnacle said:

kızlı erkekli gel, boş gelme

ya ban'ım açılmasaydı zaten önce güzel kızları patiye salacaktım , sonra ruh hastalarını ve ardından u.....u tacirlerini ve son olarak ise sapıkları.. pati asla eskisi gibi olamayacaktı ve belki sonunda pişman olucaktım ama artık bunların bir önemi yok. Ban'ım açıldı ve tekrar yuvadayım .

erkek erkeğe takılcaz o zaman, same old paticik..
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

moncici said:

genel bir stereotype olmaz. stereotype geneldir zaten
şu konuşmayı bi öğrenemedin noyançur ya

aferin çok güzel açıklayıp hatamı düzelttin.

imla kurallarını da öğrendikten sonra önemli olan asıl konu soruma geri dönersek genel bir pati tiplemesi gibi olmam mı gerekiyor ? eğer gerekiyorsa nasıl birşey bu... ? Sence olduğum gibi kabul edilme ihtimalim % ?

kanka bence sen farklı olduğun için bu kadar tepki çekmiyorsun. olayları çok kişisele çektiğin için tepki çekiyorsun. spekülatif bir insansın. e bizlerin de canı sıkılıyor kaşıyoruz seni işte.

biraz kendinden soyutlansan şurada; oyun-film tartışsan, müzik paylaşsan... community feeling yaparken de egoyu ufaktan versen falan ;)
Sosyal ağlarda paylaş

iyi bir paticik üyesi, şu erkek ortamındaki tür içi rekabet simülasyonunu gizli poserlık ile aşma yöntemlerini çeşitlendirebilen bir bireydir.

örn:

chrome said:

3 tane toplantım var daha. nereye yatıyorsun.

senden de böyle hamleler bekliyoruz artık, kendini çok ortaya sürme. kenardan kenardan...
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

chrome said:

yardır kanka. yokluğunu fırsat bilip çok konuştu bunlar.
hadi bakalım.

ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN!!!

eskisi gibi olmayacağım ya istesem de olamam zaten ama olgunluğumu ve insanlara toleransımı test etmek için pati harika bir yer. Bakalım banlanmadan ne kadar süre tatlı tatlı takılacağım.

O zaman şöyle test etmeye başlayabiliriz , pınar hamama girmiş konusunu açıp söyle bir üzerinden geç , sonra tekrar buraya gelip gözlemlerini paylaş lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...