Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ehuh tamam hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 barnacle said: kızlı erkekli gel, boş gelme ya ban'ım açılmasaydı zaten önce güzel kızları patiye salacaktım , sonra ruh hastalarını ve ardından u.....u tacirlerini ve son olarak ise sapıkları.. pati asla eskisi gibi olamayacaktı ve belki sonunda pişman olucaktım ama artık bunların bir önemi yok. Ban'ım açıldı ve tekrar yuvadayım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Ohoo baya güzel planlar varmış haberim yok. 500 de azmış ama olsun çıplak kızların üzerinden mercimek köftesi yerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 blekays sen alsancakta çalışmıyormusun olm. nedir bu güzel kız yoksunluğu rp leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 5 gün 17 saati var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 500 lira verdiğin kişiyi aldın da , aklına gele gele mercimek köftesi mi geldi lan. Fantazine tüküriim senin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 abooo seksçi gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Noyzura said: Saeros said: lan yeni boşaltmıştım kutuyu, gene şikayet mesajı dolup taşıcak Söz veriyorum kimseyi aşağılayıp , rencide etmemeye çok daha fazla özen göstereceğim. Ayrıca kimseyi de şikayet etmeyeceğim. böyle yapıncada adamın kutusu doluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 chrome said: blekays sen alsancakta çalışmıyormusun olm. nedir bu güzel kız yoksunluğu rp leri. yok abi karşıyakadayım da güzel kız yoksunluğu imasını nerden çıkardın mercimek köftesi diyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Seni sınayacaklar Noyaan! Keep it low. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 gerekirse mercimeği de kızı da ben getiririm sorun değil. noyan marul getirsin yeter. marulsuz mercimek köftesinden hiçbişey anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bilmiyorum uykudan kafam iyi oldu benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 pfff ilk sayfayı kaçırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 hepiniz linç ettiniz beni. hepinizden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Welcome back bro :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Kasım güzel geçecek. :) Hoşgeldin hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 chrome said: hepiniz linç ettiniz beni. hepinizden nefret ediyorum. abi uykusuz kalınca alınganlaşıyosun. bi adaçayı kaynatıp biraz kestir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 3 tane toplantım var daha. nereye yatıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 chrome said: yardır kanka. yokluğunu fırsat bilip çok konuştu bunlar. hadi bakalım. ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN!!! eskisi gibi olmayacağım ya istesem de olamam zaten ama olgunluğumu ve insanlara toleransımı test etmek için pati harika bir yer. Bakalım banlanmadan ne kadar süre tatlı tatlı takılacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Noyzura said: barnacle said: kızlı erkekli gel, boş gelme ya ban'ım açılmasaydı zaten önce güzel kızları patiye salacaktım , sonra ruh hastalarını ve ardından u.....u tacirlerini ve son olarak ise sapıkları.. pati asla eskisi gibi olamayacaktı ve belki sonunda pişman olucaktım ama artık bunların bir önemi yok. Ban'ım açıldı ve tekrar yuvadayım . erkek erkeğe takılcaz o zaman, same old paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Noyzura said: moncici said: genel bir stereotype olmaz. stereotype geneldir zaten şu konuşmayı bi öğrenemedin noyançur ya aferin çok güzel açıklayıp hatamı düzelttin. imla kurallarını da öğrendikten sonra önemli olan asıl konu soruma geri dönersek genel bir pati tiplemesi gibi olmam mı gerekiyor ? eğer gerekiyorsa nasıl birşey bu... ? Sence olduğum gibi kabul edilme ihtimalim % ? kanka bence sen farklı olduğun için bu kadar tepki çekmiyorsun. olayları çok kişisele çektiğin için tepki çekiyorsun. spekülatif bir insansın. e bizlerin de canı sıkılıyor kaşıyoruz seni işte. biraz kendinden soyutlansan şurada; oyun-film tartışsan, müzik paylaşsan... community feeling yaparken de egoyu ufaktan versen falan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 iyi bir paticik üyesi, şu erkek ortamındaki tür içi rekabet simülasyonunu gizli poserlık ile aşma yöntemlerini çeşitlendirebilen bir bireydir. örn: chrome said: 3 tane toplantım var daha. nereye yatıyorsun. senden de böyle hamleler bekliyoruz artık, kendini çok ortaya sürme. kenardan kenardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Noyzura said: chrome said: yardır kanka. yokluğunu fırsat bilip çok konuştu bunlar. hadi bakalım. ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN!!! eskisi gibi olmayacağım ya istesem de olamam zaten ama olgunluğumu ve insanlara toleransımı test etmek için pati harika bir yer. Bakalım banlanmadan ne kadar süre tatlı tatlı takılacağım. O zaman şöyle test etmeye başlayabiliriz , pınar hamama girmiş konusunu açıp söyle bir üzerinden geç , sonra tekrar buraya gelip gözlemlerini paylaş lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar