Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 evinde otur bi hafta dışarı çıkma akşamları 6dan sonra çay kahve kola falan tüketme zaten bayıp uyuyorsun 10-11 gibi öyle uyku düzene giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 abi tavsiyelerin hepsi için çok teşekkür ederim. kimileri baya rasyonel fikirler üretmiş. hap dışında da denemediğim yok içlerinden neredeyse. hap da içmek istemiyorum çünkü hap kullanarak uykusunu düzene sokan ama sonrasında depresyona girmemiş kimseyi tanımıyorum. sağolun yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Geçmişinle yüzleş. Seni uyutmayan psikolojik bir problem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 86 kuşağı olarak sorunlu olduğumuzu farketmeyecek kadar sorunlu olduğumuzdan bir problem yok abi. yaşayıp gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ezdin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Gun icinde 1 bardaktan fazla kahva icersem , uyuyamiyorum bende.Misal bu gece sddsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 bi şeyler izlerken uyumayı dene. ama ses duyabileceğin en kısık seste olsun. arada bazı kelimeleri kaçırabileceğin kadar yani. ben öyle uyuyorum misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 kafanı hormonlu erkek memesine bastırıp ağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 reflü yüzünden uyku haram oldu ya 1 haftadır.uyusam da zıplıyorum birkaç saat sonra.sigara alkol falan içemiyorum da çikolata bile yesem yanıyor midem bu nedir arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 masturbasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 kendini gün içinde yoracaksın en temiz çaresi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 temiz hava, hareket, yattigin yerin sicakligi havasi, uyumadan once ekrana mekrana bakmamak, gec biseyler yiyip icmemek, bunlar yardimci seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 kel ilacı bulmuş da patent almak için başvurmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Dark_Soul said: Gun icinde 1 bardaktan fazla kahva icersem , uyuyamiyorum bende.Misal bu gece sddsaf kafeinkolik oldum resmen hergün 4 saat uyuyup zombi gibi geziyorum okulda her an uyku akıyor gözümden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 gün içinde spor yap, yatmadan önce süt iç, koyunları sayarken fapfap bunlar işe yaramazsa uyku ilacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar