Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayatta ödeyemeyeceğin bir aracın test drive'ına gitmek

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Meh. Bugün Dubai Int. Motor Show vardı, ona gittim. Birkaç markayla konuştum, geneli Türk ehliyeti ile test drive veremeyiz şeklinde konuştu. TRde yaşadığım için oluşacak bir hasarda takip edemezlermiş, falan filan. Bi iki tanesi de haberimiz yok, bi görüşelim falan dedi. Devam ediyorum denemeye. Size haber vericem.
Sosyal ağlarda paylaş

Dubai'de çölde Ferrari, Lamborghini falan test ettiren aktiviteler var. Ver bir kaç yüz dirhem git keyfini sür kimse de adam değilsin muamelesi yapmaz hem.

Bir de hatırladığım kadarıyla Dubai'de şehir içinde çok katı trafik kuralları ve kameralar var fakat çölde hız limiti olmayan yerlerde sürat de yapabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Vodan said:

Dubai'de çölde Ferrari, Lamborghini falan test ettiren aktiviteler var. Ver bir kaç yüz dirhem git keyfini sür kimse de adam değilsin muamelesi yapmaz hem.

Ben de böyle şeyler olacağını tahmin ediyordum ama bulamadım bir türlü. Zaten lambosunda, ferrarisinde değilim, Z4'e falan da okeyim yani. Maksat macera olsun, aklıma takıldı çünkü. Ama yok.

Test sürüşü konusunda Leopar haklı. Telefonla arayıp aracı alıcam bile desen residency permit ve buranın driving licence'ını soruyorlar. Residency permit yoksa, turist vizesiyle kasıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...