paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Selam, Binemedin hâlâ anlaşılan :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 5 yıl arabada yatarsın artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Meh. Bugün Dubai Int. Motor Show vardı, ona gittim. Birkaç markayla konuştum, geneli Türk ehliyeti ile test drive veremeyiz şeklinde konuştu. TRde yaşadığım için oluşacak bir hasarda takip edemezlermiş, falan filan. Bi iki tanesi de haberimiz yok, bi görüşelim falan dedi. Devam ediyorum denemeye. Size haber vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 - yabanci ulke vatandasi, dubaide ne kadar kalacagi belli degil - yabanci ehliyet (buyuk ihtimalle 3-5 yillik) - kaparo yatirilmayacak - 20li yaslar kimse su kriterlerde ki adama test surusu icin porsche vermez, cok zorlama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 almancasi var sadece http://www.youtube.com/watch?v=Ugm9RRJqwOg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Çok eğlenceli ya erkekler ne kasıyor tırsmıcaz diye ama nafile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Leopar said: - yabanci ulke vatandasi, dubaide ne kadar kalacagi belli degil - yabanci ehliyet (buyuk ihtimalle 3-5 yillik) - kaparo yatirilmayacak - 20li yaslar kimse su kriterlerde ki adama test surusu icin porsche vermez, cok zorlama bence. Dubaideki herkes yabanci ulke vatandasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ...ve hepsinin oturma izni var. Leopar said: - yabanci ulke vatandasi, dubaide ne kadar kalacagi belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Dubai'de çölde Ferrari, Lamborghini falan test ettiren aktiviteler var. Ver bir kaç yüz dirhem git keyfini sür kimse de adam değilsin muamelesi yapmaz hem. Bir de hatırladığım kadarıyla Dubai'de şehir içinde çok katı trafik kuralları ve kameralar var fakat çölde hız limiti olmayan yerlerde sürat de yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 forgiver said: abi araba bayisine arabayla gidicen yaniahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Vodan said: Dubai'de çölde Ferrari, Lamborghini falan test ettiren aktiviteler var. Ver bir kaç yüz dirhem git keyfini sür kimse de adam değilsin muamelesi yapmaz hem. Ben de böyle şeyler olacağını tahmin ediyordum ama bulamadım bir türlü. Zaten lambosunda, ferrarisinde değilim, Z4'e falan da okeyim yani. Maksat macera olsun, aklıma takıldı çünkü. Ama yok. Test sürüşü konusunda Leopar haklı. Telefonla arayıp aracı alıcam bile desen residency permit ve buranın driving licence'ını soruyorlar. Residency permit yoksa, turist vizesiyle kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Dubai Autodrome bunlar Audi R8 veriyomus ya iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 boşver abi pislet kirala sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mission failed. Emirlik ID'm yok, sıkıntı yaratıyor. Daha sonra tekrar deneyeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar