roket adam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Böyle bir şey yapan var mı? Şimdi Porsche bayisine gidip abansam ne olur? Dubai'de olduğumu da göz önüne alarak yazın. Acayip canım istedi, neredeyse işten çıkıp koşucam adamlara ahahhah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 go for it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Takim elbiseyle git, alirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 iceri almazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 o değil de dubai'de napiyon abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 dubaide bugatti sürüşüne katılsa neyse dicem de neden almasınla porş için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 porşa bindim diye hava atarsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=iPS8GFh1sB8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Yanımda takım elbise falan da yok ki hiç ya, tam fakir modundayım. Du bakayım bi kurcalayayım ben. Olmadı Arapların kıyafetten giyerim, heriflerde şeyh de ondan giyiyor evsiz de. Anlamazlar herhalde. asdjkahsdasd Ciddi ciddi deneyeceğim bunu bakalım nasıl olacak ahahhaha. Lan amma fakirim ya. Bu arada Zikko'nun video çok iyi izleyin derim. yav said: o değil de dubai'de napiyon abi? Şurada anlatmıştım kısaca, http://forum.paticik.com/read.php?13,7265420,page=3#msg-7268234 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 helal len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 yine kutun dolu yine dolu, akşam skype açabilir misin "roket adam" said: Yanımda takım elbise falan da yok ki hiç ya, tam fakir modundayım. Du bakayım bi kurcalayayım ben. Olmadı Arapların kıyafetten giyerim, heriflerde şeyh de ondan giyiyor evsiz de. Anlamazlar herhalde. asdjkahsdasd Ciddi ciddi deneyeceğim bunu bakalım nasıl olacak ahahhaha. Lan amma fakirim ya. Bu arada Zikko'nun video çok iyi izleyin derim. yav said: o değil de dubai'de napiyon abi? Şurada anlatmıştım kısaca, http://forum.paticik.com/read.php?13,7265420,page=3#msg-7268234 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Ya böyle alıyormuş gibi gitmek çok komik olmaz mı şimdi. Kesin belli ederim yani, lan sen de maaşlısın ben de, ver bi tur işte olm diyesim var ahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 tr de hiç görmedin mi porsche bayisi ayırdıkları araba varsa bindirirler, benzin bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ben randevuyla mito test driveına gittim bak randevu diyorum 2 hafta onceden almıstım bole yagmur falan yagdıydı yuruyerek gıttım yakındı falan ıslak kopek gıbı gırdım ıcerı "randevu veren kısıyı tanımıyoruz/izinde arabamızda yok" dediler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 abi araba bayisine arabayla gidicen yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 kaza yapsan dubaide hapislerde curursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 forgiver said: tr de hiç görmedin mi porsche bayisi ayırdıkları araba varsa bindirirler, benzin bedava abi türkiyede birinin porsche bayisine girip gerçekten porsche alma ihtimaliyle dubaide birinin porsche bayisine girip gerçekten porsche alıp çıkma ihtimali arasında yüz milyon ışık yılı fark var. herifler çeşit olsun diye renk renk alıyor, işten dönüşte arabada bunalınca üstünü açıp gideyim diye alıyor. o yüzden adam yerine konulma ihtimalin daha yüksek. mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 adamsan her yerde adamsındır. ofofofofofof... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 panamera falansa sokaktan geçene bindirirler. sen de fiat lineadan çakma sinyal kolunu görüp meh dersin muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 dubaide 4te biri parasi, sahin gibi bentley var ortalikta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Bir de cogunluk hintli/ingiliz/arap oldugundan, bizi araba benzetip zengin zannediyolar. Hintliye benzemiyosan her turlu test surusu yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Geçenlerde yeni cayman s bu haftasonuda boxster olucak altımda. Arabanın hareket ettirilmesi gerekiyor kimse de kullanmak istemeyince bana kaldı haftasonuna. Öylede bir enstantene bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Şaka maka 1570 TL x 60 takside Boxster 2011 model alabiliyorsun. Bizde o paraya VW falan alınıyor. Hatta Golf'ün dizel veya DSG'si o kadar olacak braz daha zorlasan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 arab ruyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 60 taksitte ne ya. Ode öde bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar