Odeon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 http://i40.tinypic.com/2wgspqe.jpg durum su anda bundan ibaret. ram disinda kafama takilan pek birsey yok. tek sorun ramler pahali sitede . 2x4gb istiyorum cokta secenek yok http://www.e-key.it/cat-dual-channel-753.htm?id=753 burdan bakabilirsiniz listeye eger baska birsey onermek isterseniz. kafama tam yatinca alacagim artik aleti ekran karti fiyat inecegi yok bu gidisle. goruslerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 yapıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 işlemci i5 olmamalıydı. ssd seçimi iyi olmuş. gerisine de 7/10 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 nedenlerini belirt pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 önce şunu sorayım. kaç sene kullanmayı düşündüğün bir sistem bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 şu makineyi topla gel sonra apb oynayalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 chrome said: önce şunu sorayım. kaç sene kullanmayı düşündüğün bir sistem bu? 2 sene sonra ekran karti degistirip devam etmeyi dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 amerikadan getirtme şansın yok mu? 4 gb gtx770 şu an 389 dolar gigabyte, evga ise 339 dolar tarzı bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 abi tamam ekran kartını değiştirdin single player 2 sene sonra da go go dersin. ama multiplayer oyunlarda ya da single oyunların toplu combat anlarında i7 olmazsa ekran çok kalabalıklaştığında çok yavaşlıyor. yaşadım oradan biliyorum. i7 yap kafan 3 4 sene rahat olur iyi de bir ekran kartı ile. ya da en azından anakartın i7 destekleyen bir model olsun ileride ekran kartı ile beraber işlemciyi de değiştirirsin. hem de daha ucuza gelir o zaman. gerçi benimkisi tecrübeden ötürü bir düşünce. bilmiyorum belki de yanılıyorumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 işlemciyi bundan al "Core i5 4670K" sabit 3.2ghz 1-2 sene sonra sorun olur bu arkadaşın 4 ghz lere sorunsuz çıkdığı söyleniyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ramleri cl9 kit yap işlemci neden 4570? 4670k niye değil? arasında çok fark yoktur yurtdışı fiyatlarını tam bilmiyorum ama gpu tarafında şu amdin yeni 270 280 serisine bak. tam olarak satışa çıktı mı çıkmadığı emin değilim ama gtx760 serisi biraz ölü seri gibi geliyor bana o yüzden amdin yeni serisini beklemekten fayda var zaten şu sıralar gtx 760ti gtx770ti falanda konuşuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 770 bence de daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 770de olur tabi zaten fiyatları şu sıralar düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 5 gorur o islemci rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Bu bilgisayarla 2 sene sonra combatta 1000 kişilik arena'da takılır, üstüne canlı stream yapar, arkadan pixar'ın yeni filminin renderini alır. edit: Ama almışken arada bulunun az fiyat farkına "k" modeli alman ve ekran kartı fiyatlarında ki oynamayı kovalaman mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 teker teker aciklayayim simdi. islemci neden 4670 degil? fiyat performans acisindan en iyi su anda benim aldigim islemci gozukuyor. 4670 - 4570 arasinda % 5 lik performans farki var. ki bu fark oyunlarda fpsye 10 fps olarak bile yansimiyor. 100€ farkla 770 almamin bi anlami yok diye dusundum. 2 sene sonra bi 760 evgayi havada karada satarim. hatta 2 sene bile surmez satmam daha erken sorunsuz cikaririm elimden. donemin f/p kartini alirim ustune para ekleyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bu arada 2x4gb yazmisim 2x8gb olacakti ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 http://www.cpu-world.com/Compare/505/Intel_Core_i5_i5-4570_vs_Intel_Core_i5_i5-4670K.html bide suna bi bakin islemci secimimin nedeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 çarpan kilidi açık olanlar K serisi işlemciler yani hızıştırmaya müsait 4.6 ghz sorunsuz overclock potansiyeli var tavsiye edilir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 overlock yapmayacagim yapsacak olsaydim k serisi en akillica islemci idi onun farkindayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 işte bizde fikir veriyoruz şöylede olabilir diyerek daha uzun süre performanslı kullanırsın, ama sen kafana koymuşsun almak istediğin sistemi neyse güle güle kullan diyelim o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 f/p 4570>4670k>4670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 4570 alıp 770 sli yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 760 sli da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 i5 i7 çok fark etmez. hatta i3 bile takabilirsin ekran kartını daha iyi bir sürüme çekeceksen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar