Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming PC-1200 € - Son duzeltmeler

Odeon

Öne çıkan mesajlar

http://i40.tinypic.com/2wgspqe.jpg

durum su anda bundan ibaret.
ram disinda kafama takilan pek birsey yok.
tek sorun ramler pahali sitede .

2x4gb istiyorum cokta secenek yok

http://www.e-key.it/cat-dual-channel-753.htm?id=753 burdan bakabilirsiniz listeye eger baska birsey onermek isterseniz.

kafama tam yatinca alacagim artik aleti ekran karti fiyat inecegi yok bu gidisle.

goruslerinizi bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi tamam ekran kartını değiştirdin single player 2 sene sonra da go go dersin.
ama multiplayer oyunlarda ya da single oyunların toplu combat anlarında i7 olmazsa ekran çok kalabalıklaştığında çok yavaşlıyor. yaşadım oradan biliyorum. i7 yap kafan 3 4 sene rahat olur iyi de bir ekran kartı ile. ya da en azından anakartın i7 destekleyen bir model olsun ileride ekran kartı ile beraber işlemciyi de değiştirirsin. hem de daha ucuza gelir o zaman.
gerçi benimkisi tecrübeden ötürü bir düşünce. bilmiyorum belki de yanılıyorumdur.
Sosyal ağlarda paylaş

ramleri cl9 kit yap

işlemci neden 4570? 4670k niye değil? arasında çok fark yoktur

yurtdışı fiyatlarını tam bilmiyorum ama
gpu tarafında şu amdin yeni 270 280 serisine bak. tam olarak satışa çıktı mı çıkmadığı emin değilim ama gtx760 serisi biraz ölü seri gibi geliyor bana
o yüzden amdin yeni serisini beklemekten fayda var
zaten şu sıralar gtx 760ti gtx770ti falanda konuşuluyor
Sosyal ağlarda paylaş

teker teker aciklayayim simdi.

islemci neden 4670 degil?

fiyat performans acisindan en iyi su anda benim aldigim islemci gozukuyor. 4670 - 4570 arasinda % 5 lik performans farki var. ki bu fark oyunlarda fpsye 10 fps olarak bile yansimiyor.

100€ farkla 770 almamin bi anlami yok diye dusundum. 2 sene sonra bi 760 evgayi havada karada satarim. hatta 2 sene bile surmez satmam daha erken sorunsuz cikaririm elimden.
donemin f/p kartini alirim ustune para ekleyip.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...