Mal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 http://k1311.hizliresim.com/1h/5/u7p0t.png sol üst köşede yuvarlak içinde i ikonu çıktı. hiç bi bilgi vermiyor ikonla ilgili. yeniden başlattım kaptıp açtım pili çıkarıp taktım hala duruyor. nedir bu nasıl gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 mobil veri sınırı koymuşsundur belki onun uyarısıdır. onu kaldırmayı bir dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 yok değil 80 gb ta sınır. dışarda dolaşıp eve gelince olmuştu. kullanılabilir wifi bulunca bu ikonmu çıkıyor? kullanılabilir wifi olduğunda bildir seçeneğinide iptal ettim hala duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 status bar notification'ları kapatmış veya açmış olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 anaa harbiden gözümün önündeymiş. hiç kullanmadığım bişeydi. sağol sorun çözüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ne demek geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 o tuş nasıl bir tuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 hakkat one? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 androidde üstten inen ayarlar için kısayol menüsü. onu kapatınca programların msjların felan bildirimleri çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 O değil de 80 gb kota nası bi kotadır ben ona takıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 sınırsız net uyarı vermesin diye 80 e çekmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar