Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmir bisiklet tamiri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar 12-13 senelik bir bisan eldorado bisikletim var. oldukca pas icinde, on frenler hic tutmuyor, arka frenler oldukca gurultulu bir sekilde tutuyor.

genel bir bakim yapacak, gerekirse canti degistirecek, bisikleti kisaca adam gibi bir hale getirecek (gecistirmeyecek) bir tamirci lazim.

izmir guzelyalida oturuyorum, gerekirse atlar feribota bostanliya karsiyakaya da gotururum sanirim.

var mi duzgun tamirci?
Mesaj tarihi:
Sedanin 2 yeri vardi sanki

Birisi goztepe iskelenin tam karsisina dusuyordu sanki. S ile baslayan bi bisikletci. seden falan bile olabilir.

Motis deki elemanlar ise iyidir direkt, onlar da narliderede itfaiyeyi gectikten sonra sagdaydi. Ama tasindilar galiba yakinlara bi yere.
Mesaj tarihi:
Gerci soyledigim yere doruk dusuyor galiba. Onlari karistiriyor olabilirim. Fiyatlari parca almak icin iyiydi ama servisini bilmiyorum.

Motis ise direkt adamlar kendi bisikletci zaten, mekanik ehliyetleri de iyiydi. Motis onerebilirim. Cok uzak da sayilmaz sonucta.
Mesaj tarihi:
adını bilmiyorum da karantina yokuşundan konağa doğru ilk ışıklardan sahile çıkınca sağda ilk dükkan bisikletçi. bi kere orda yaptırmıştım iyiydi yakınsa bi bak istersen
  • Yeni Oluştur...