Katibim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 La bunlar beni Ankara ya yürüyerek götürürlerse bide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 soluğu hakkari savcılık evrak kayıtta alma da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 evrak kayıt olsa yine iyi direk adalet bakanlığı arıtma tesisleri. asddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ahahhaha Gelen evrak kabule verirler beni Her elime aldığımı kabul etmek zorunda kalırım sdfg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ne tesadüf bana da teklif geldi ama reddettim ben haluk hocam. demek ki sıra bizim devrelerde asdasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 gir bence para kazanirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 kavurma said: ne tesadüf bana da teklif geldi ama reddettim ben haluk hocam. demek ki sıra bizim devrelerde asdasds abi bende reddedicem sanırım uğraşamam ben öle şeylerle ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Şimdi hangi sendika olduğu çok önemli, hükümete yakın cemaatçı sendikaysa düşünme gir, başına talih kuşu konmuş. Yok anarşiklerin sendikasıysa uzak dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 kaydolduğumu bile tam hatırlamıyorum , doğum günümde pasta göndermişlerdi kaleme öyle hatırladım kendilerini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 banada porselen kupa üzerinde sendikanın ve adımın yazılı olduğu :D Ya aslında sendikalı olmak mesele değil mesele memurları temsil edecek sendikada olabilmek E memur-sen in de yaptıkları rezillikler ortada BU devirde sendikalımı olunurmuş ?? peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Abi sendika yoksa hak da yok :P Yani hak zaten yok da, iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Its a trap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 sizinkiler gene iyi bizimki kuru bir mesaj atıyor bayramlarda falan. bir de 3 ayda bir 45-tl asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Sendika diyince Pati sendikası sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 dini bütün müslüman adama sendika falan yakışmaz. sorman bile hata, hiç yakıştıramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Sizlerin sendikaları ne iyiymiş. Doğum günü, yılbaşı, kurban, ramazan bi mesaj bile atmıyorlar bırakın hediyeyi bardağı. Anca cenaze haberleri. Bilmem kimin babası ölmüş falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Hangi adliyedesin abi sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 dayım sendikadaydı benim. başkandı hatta bir tanesinin yerel şeysinde. bıyıklı bıyıklı adamlar hep. ama çok sağlam rep kasarsın. bence gogo hacıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 İstanbul Anadolu Adliyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 abi sen biraz saf bi adama benziyosun yıkarlar üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 herkes kendini kurtarir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 olursa olur olmazsa çay demleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?34,4801959,4801959#msg-4801959 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar