Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaşta tıka basa yenilebilecek yer

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Yahu boş vakit yemek yemek için değildi orada , kendi kendimle dalga geçmek için hani hesabını yapa yapa nasıl nerede çok yemek yerimin hesabını yapıyorum bu mu vaktini harcadığın şey falan tarzıydı , yoksa onu yazarken işteydim yine :D

Dün big king xxl king size menü + 12li onion rings yedim sonra waffle yedim gayet tıka basa doyurdu hatta waffle tam bitmedi. Bir yemeği biteremeyecek duruma gelince tıka basa diyorum ben ona , yoksa önüme bütün burger kingi koy al bunları ye de yine bitiremedikten sonra bu civarda yerim.

Birde başlığı açma sebebim şu burger kinge artık mecbur kalmiim adam akıllı bişiler yiyiim istiyodum , gelen cevaplar tatmin etmedi yine burgera gittim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok lan şimdi böle şey var buz gibin, dondurma gibin löküs lokantalarda bulunuyor. Yemeği yedin arkasından bu meret geliyor. Tek atışlık bir şey. Hop bunu bir çakıyorsun 10 dakka sonra sanki yemek yememiş gibisin. Anında sindiriyor yediğin yemeği. Millet iki üç öğün yemeği gömüyor böle mideye.
Sosyal ağlarda paylaş

Ondan burger kingte olduğunu sanmıyorum :D nişanlımda geldi elinde chicken royale beni izliyo napıyo lan bu hayvan bakışlarıyla :D Waffle olayında da tam tersi oldu , şu hatunların tatlı olayını çözemedim , kız chicken royale bitiremedi patatesleri duruyodu ama ver 20 tane waffle yer gibi görünüyo yerken :D
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Burger king var kentucky var mcdonalds var pizza hut var bi ton yer var .

Siz nereyi tavsiye edersiniz , böyle gidip çatlayana kadar yemeyi planlıyorum bugün. Kafamda burger kingte big king xxl ve 12li onion rings planı var , bunu aşabilecek tavsiyesi olan varsa yardımcı olsun diye başlık açtım. Çok boş vaktim var çok.

boş vakit hayaline bak adamın. abv
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Birde başlığı açma sebebim şu burger kinge artık mecbur kalmiim adam akıllı bişiler yiyiim istiyodum , gelen cevaplar tatmin etmedi yine burgera gittim.

tiksindim vallahi. o kadar balkan dendi, the best var barbarosta, sair nedimde dogu karadeniz pidecisi var, daha bin tane yer var ama sana mustahakmis.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

yav said:

arkadaşlar gidiyosunuz balkan lokantasına macar kebabı istiyosunuz yanına bi çorba bi cacık
toplam menü 8-9 tl kadar bir şey tutuyor. doymazsanız bana gelin bi de ben ısmarlıcam aynısından. böyle güzel bi yemek de yok ayrıca

nerede bu loktanda.

deal accept yapsam mı acep :D

elma'nın karşısındaki değilde onun solundaki aradan girince 40 50 metre ileride solda. beşiktaş köftecisini geçince hemen
önündeki kuyruktan anlarsın
Sosyal ağlarda paylaş

balkan beşiktaş'ta 2 tane var

1 tanesi barbaros tarafından çarşı'ya giriyorsunuz,eskiden kartal heykelinin durdugu yerde arkanızı BKM'ye veriyorsunuz 20 metre ilerde sagda

digeri için deniz müzesi karşısından garanti bankası yanından giriyorsunuz, teknosayı geçince ilk sağa giriyorsunuz sol taraftaki sokağın basında karsınıza cıkacak.

2. daha geniş daha büyük yer sıkıntısı olmaz.

porsiyonları doyurucu, ve lezzetli
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...