yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 arkadaşlar gidiyosunuz balkan lokantasına macar kebabı istiyosunuz yanına bi çorba bi cacık toplam menü 8-9 tl kadar bir şey tutuyor. doymazsanız bana gelin bi de ben ısmarlıcam aynısından. böyle güzel bi yemek de yok ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 taraça diye biyer var sinanpaşa pasajının üst katında. hayvan gibi pahalı (yani mekana göre) ama yemekleri çok iyi. paçanga böreğine bitmiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 yav said: arkadaşlar gidiyosunuz balkan lokantasına macar kebabı istiyosunuz yanına bi çorba bi cacık toplam menü 8-9 tl kadar bir şey tutuyor. doymazsanız bana gelin bi de ben ısmarlıcam aynısından. böyle güzel bi yemek de yok ayrıca nerede bu loktanda. deal accept yapsam mı acep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 merakli vardi eskiden balik pazarının arkasinda amele pazari gibi yerdi kuru+pilav+kuru dayıyodu simdi balık restoranı olmuş ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 burger king de yemek yemek için başlık mı açılır lan ttıka basa yemek istiyorsan evinde yiyeceksin dışarda istiyorsan da kaşarlı pide+karışık şiş+künefe yesen 45 tl ye 200 metre tırmanırsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Yahu boş vakit yemek yemek için değildi orada , kendi kendimle dalga geçmek için hani hesabını yapa yapa nasıl nerede çok yemek yerimin hesabını yapıyorum bu mu vaktini harcadığın şey falan tarzıydı , yoksa onu yazarken işteydim yine :D Dün big king xxl king size menü + 12li onion rings yedim sonra waffle yedim gayet tıka basa doyurdu hatta waffle tam bitmedi. Bir yemeği biteremeyecek duruma gelince tıka basa diyorum ben ona , yoksa önüme bütün burger kingi koy al bunları ye de yine bitiremedikten sonra bu civarda yerim. Birde başlığı açma sebebim şu burger kinge artık mecbur kalmiim adam akıllı bişiler yiyiim istiyodum , gelen cevaplar tatmin etmedi yine burgera gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Dworgian said: şu çatlayana kadar yemek oluosa bizim vereceğimiz tavsiyeler hastanede bitebilir sdfgfdg #direngöbek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Yok lan şimdi böle şey var buz gibin, dondurma gibin löküs lokantalarda bulunuyor. Yemeği yedin arkasından bu meret geliyor. Tek atışlık bir şey. Hop bunu bir çakıyorsun 10 dakka sonra sanki yemek yememiş gibisin. Anında sindiriyor yediğin yemeği. Millet iki üç öğün yemeği gömüyor böle mideye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Ondan burger kingte olduğunu sanmıyorum :D nişanlımda geldi elinde chicken royale beni izliyo napıyo lan bu hayvan bakışlarıyla :D Waffle olayında da tam tersi oldu , şu hatunların tatlı olayını çözemedim , kız chicken royale bitiremedi patatesleri duruyodu ama ver 20 tane waffle yer gibi görünüyo yerken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Theridone said: Dworgian said: şu çatlayana kadar yemek oluosa bizim vereceğimiz tavsiyeler hastanede bitebilir sdfgfdg #direngöbek sıs sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mithat said: Burger king var kentucky var mcdonalds var pizza hut var bi ton yer var . Siz nereyi tavsiye edersiniz , böyle gidip çatlayana kadar yemeyi planlıyorum bugün. Kafamda burger kingte big king xxl ve 12li onion rings planı var , bunu aşabilecek tavsiyesi olan varsa yardımcı olsun diye başlık açtım. Çok boş vaktim var çok. boş vakit hayaline bak adamın. abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mithat said: Birde başlığı açma sebebim şu burger kinge artık mecbur kalmiim adam akıllı bişiler yiyiim istiyodum , gelen cevaplar tatmin etmedi yine burgera gittim. tiksindim vallahi. o kadar balkan dendi, the best var barbarosta, sair nedimde dogu karadeniz pidecisi var, daha bin tane yer var ama sana mustahakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Dworgian said: Theridone said: Dworgian said: şu çatlayana kadar yemek oluosa bizim vereceğimiz tavsiyeler hastanede bitebilir sdfgfdg #direngöbek sıs sen benim de göbeğim var beni de aranıza alın //.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 fotonda öyle görünmüyordu en son :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 gidin balkanda yiyin allah askina, fiyat performansta daha iyi yer mi var ogrenciye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Asteroth said: Kasap Döner. galaksinin en kötü dönercisi seçildi kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Dworgian said: yav said: arkadaşlar gidiyosunuz balkan lokantasına macar kebabı istiyosunuz yanına bi çorba bi cacık toplam menü 8-9 tl kadar bir şey tutuyor. doymazsanız bana gelin bi de ben ısmarlıcam aynısından. böyle güzel bi yemek de yok ayrıca nerede bu loktanda. deal accept yapsam mı acep :D elma'nın karşısındaki değilde onun solundaki aradan girince 40 50 metre ileride solda. beşiktaş köftecisini geçince hemen önündeki kuyruktan anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ihlamur tarafindan geliyorsan ucleri gectikten sonra ilk saga donebilirsin. barbarostan carsiya girdiginde ilk sagda portakal internet kafenin yaninda da diger subesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 balkan beşiktaş'ta 2 tane var 1 tanesi barbaros tarafından çarşı'ya giriyorsunuz,eskiden kartal heykelinin durdugu yerde arkanızı BKM'ye veriyorsunuz 20 metre ilerde sagda digeri için deniz müzesi karşısından garanti bankası yanından giriyorsunuz, teknosayı geçince ilk sağa giriyorsunuz sol taraftaki sokağın basında karsınıza cıkacak. 2. daha geniş daha büyük yer sıkıntısı olmaz. porsiyonları doyurucu, ve lezzetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 gitmiş burger yemiş mesele yapıyo burda allahım... migrosun oradaki uzunköprü köftecisi de iyidir ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Tesekkurler herkese. O kadar guzelse gidip deneyeyim bir ara cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 bkm nin oralarda bi esnaf lokantasi daha vardi arada boyle neydi la o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 balkan mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Tamam yeter anladık Balkan, Maltepe'den kalkıp yemek yemeye gidecem adamlara az daha kasarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Balkan dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar