Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş yerinde başarı/başarısızlık sonucu tepkiler

Mithat

Öne çıkan mesajlar

pascalnouman said:

chrome said:

Hata konusuna gelince. Stajer muhendisken bana bir defa gaza gelip santiye emanet etmislerdi. Temeli yanlis dokturdum. Fazladan kiris koyduk temele. Fark edilmedi. Ilk once is isten gecince de fark etmeyenler onlara da patlamasin diye ortbas ettilerdi. Daha saglam oldu falan diye hatta teselli ettiler birbirlerini. Giren fazla demir beton da muteahhite girdi. Adam da gikini cikartmadi. Sonra da bacak soktu ama belediyeye sfdsfds.

bağ kiriştir o bişi olmaz ajhdadkajlgh

abi 120 ye 60 lık bağ kirişi mi olur allasen
Sosyal ağlarda paylaş

Chris_Metcalf said:

Mithat kesin Önbürocu.

Aww yisss , çok belli oluyor. Abi zaten genel olarak otel sektöründe üniversite bitirmene değer bi muhasebe var bi önbüro , housekeeping dediğin bildiğin eve gelen temizlikçi teyze , bellboy desen daha okuyan çocuklar , mutfak aşçı falan dediğin iki dakka evvel döner kesiyoken buraya sokup fransız dish hazırlatalım hadi falan olmuşlar , çamaşırhane zaten ayşe teyze kaynıyo , pek bi başarı değil yani tahmin edebilmen :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
En başta isteklerini harfiyen yerine getirirsin ve herkes seni sever sayar...

Ardından ekipteki bir gavat senden yüksek olmasına rağmen beşeri ilişkilerdeki durumunu kıskanır ve ayağını kaydırmak için kraldan çok kralcılık oynayarak bir şekilde başarır. Menapoza girdi girecek olan patronun gözünde +1 level daha alır ve onu sana karşı kullanır.

Hasbelkader bitmiş bir üniversite bilgileri ile derme çatma iş yaptırmaya kalkar sana ve ortaya beklenildiği gibi bir şey çıkmayınca ihaleyi gene sende patlatır ve aradan çekiliverir.

Son durum ne midir? Bugün iş tesliminde göreceğiz. Ya gg wp yada tech switch.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anki durumu anlatayım. İki revizyon geldi. İki revizyonda da spesifik olarak isteklerini birebir yaptım. (Ki bu arkadaşlar isteklerinin harfiyen yerine getirilmesini isterler, sana bıraktıkları zaman brief bile vermezler.) Şimdi de kalkıp "Vay efendim neden modomod gidiyorsun? Neden kendinden bir şeyler katmıyorsun? Operatör olursun ben sana ne yapman gerektiğini söylediğim zaman..." bla bla trash-talk yedim.

Bir işin iki kocası olunca o iş orspu oluyor bu kadar basit. Harfiyen dediklerini yapıyorsunuz suç gene sizde. Yapmadığınız zaman da "Biz sana öyle mi dedik !?" oluyor gene suç sizde...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...