Chimera167 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Yeter 1 kere daha aşık oldum işte kahretsin !!! Ilk aşkı tattıgımda bu yazdı galiba aşk degildi belkide çok sevmekti , şimdi de başka bi tane ama çok kaptırıyorum olmayınca içkiye vuruyorum triplere giriyorum sorunu kişiligime görünüşüme bişeylere dayıyorum ve kendimi paralıyıp değişmeye çalışıyorum bunları yaparken karşı taraftan nefret etmeye başlıyorum ama bu sefer başarılı olamadım sizinle paylaşmak sizide dinlemek istiyorum elimde %80 i alkol vodka war.. Yine içkiye sarıldım...[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] ! ReSiM aLbUMUM !!! | Home Page | Msn : [email protected]
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 vah vah .[signature][hline]defaultgame WoW TeaM defAultgame - gamerbug postin. greenpeace
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Chimera167, 18 Aralık 2004 00:40 tarihinde demiş ki: ...sorunu kişiligime görünüşüme bişeylere dayıyorum ve kendimi paralıyıp değişmeye çalışıyorum bunları yaparken karşı taraftan nefret etmeye başlıyorum ama bu sefer başarılı olamadım ... burdakı olayı anlasam belkı bı önerı de bulunurdum da neyde ba$arılı olamadın kı$ılık degı$tırmede mı?yanı ehr zmn ı$e yarıyoduda $ımdı mı yaramadı?[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 % 80 alkollü bildiğim tek şey kolonya :) o 80 promildir buda %de 40 alkol yapar, içmek sorun çözmez, zevk için içilik, aşk saçmalıktır, bu güne kadar bi kere aşk'dan çektim artık aşk benden çekiyor....[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Bu gece içelim güzelleşelim kıvamında ilerliyorum ben de. Sen de dolu tutma o şişeyi Devir kafaya Kaybet kendini Salla dünyayı Aşk garip bir şey, ne aşk geçmişin hakkında kesin ve doğru bir yargıda bulunabilirsin ne de geleceğin... Garip tabii...[signature][hline]bir akademik intihar timsali
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 aşk hiçbişeydir kuku herşey.. aşksızlıını dinle...[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Amaaan aşık olun ıcın nası olsa elbet bır gun tekrar asık olucaksınız boşver[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: sheref, 18 Aralık 2004 00:43 tarihinde demiş ki: içmek sorun çözmez +1[signature][hline]Ç.B.A.L.
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 en güzel aşk Vodka Aşkı[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 en berbat aşk içki aşkıdır[signature][hline]Ç.B.A.L.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Bence tam tersı en guzel içki aşk tır ama herseyın fazlası kotudur dozunu ayarlarsan sorun yok[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ya valla Vladimir derlerdi bana kızardım ama vodkayı da buldummu sömürüyorum cidden :) Aşk konusuna gelince, git söyle be kardeşim iç iç nereye kadar söyle at içinden utangaçlığını gerisini o düşünsün[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner TurkPortalCenter *Türkiyenin Portalı...
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Aşk sözcüğünü doyuma duyulan her türlü arzumuz için kullanabiliriz. Çünkü aşk "sonuna kadar tutkudur" Güçlü bir şeydir yani falan.[signature][hline]bir akademik intihar timsali
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 herşeyi kıvamında yaşayan insan yaptığı her işe aşık olur, sık aşık olan insanlara aşk zarar vermez.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Geçicek eninde sonunda, sabır.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 siroz olunca aşk sorunları çözülüyorsa devam et içmeye..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 O ne?? Eski bir inanç mı?[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Soulbringer, 18 Aralık 2004 01:01 tarihinde demiş ki: O ne?? Eski bir inanç mı? sirozu mu soruon?[signature][hline]Ç.B.A.L.
Chimera167 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Off off...[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] ! ReSiM aLbUMUM !!! | Home Page | Msn : [email protected]
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 a$k ne ki ? peh[signature][hline]- Kuzu - Suç benim seni kalbime yazmışım.
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 kusra bakma kardeş sen aşk acısı çekion biz burada ne yapıyoruz sen en iyisi Güzin Ablaya danış[signature][hline]Ç.B.A.L.
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 siroz neden oluyomuşuz ben onu anlamadım her içen siroz olmaz siz rahat olun..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 le pyro sen tartışma çıkarmaya gelmişsin güzel arkadaşım bu gidişle yakın zamanda yörüngemizin dışında kalarak uzay boşluğuna yolculukta bulunabiliten var.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner TurkPortalCenter *Türkiyenin Portalı...
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Her zaman dediğim gibi: R&B (rakı&balık)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 her zaman bakıl bulamıyoruz dalamar napmak lazım? :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News |Mail|MSN [email protected]|Founder of AAL'05|
Öne çıkan mesajlar