Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeter 1 kere daha aşık oldum işte kahretsin !!! Ilk aşkı tattıgımda bu yazdı galiba aşk degildi belkide çok sevmekti , şimdi de başka bi tane ama çok kaptırıyorum olmayınca içkiye vuruyorum triplere giriyorum sorunu kişiligime görünüşüme bişeylere dayıyorum ve kendimi paralıyıp değişmeye çalışıyorum bunları yaparken karşı taraftan nefret etmeye başlıyorum ama bu sefer başarılı olamadım sizinle paylaşmak sizide dinlemek istiyorum elimde %80 i alkol vodka war.. Yine içkiye sarıldım...[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] !
ReSiM aLbUMUM !!!
| Home Page |
Msn : [email protected]
Mesaj tarihi:
said:
Chimera167, 18 Aralık 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
...sorunu kişiligime görünüşüme bişeylere dayıyorum ve kendimi paralıyıp değişmeye çalışıyorum bunları yaparken karşı taraftan nefret etmeye başlıyorum ama bu sefer başarılı olamadım ...

burdakı olayı anlasam belkı bı önerı de bulunurdum da neyde ba$arılı olamadın kı$ılık degı$tırmede mı?yanı ehr zmn ı$e yarıyoduda $ımdı mı yaramadı?[signature][hline]SlayerTr
Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Mesaj tarihi:
Bu gece içelim güzelleşelim kıvamında ilerliyorum ben de.
Sen de dolu tutma o şişeyi
Devir kafaya
Kaybet kendini
Salla dünyayı

Aşk garip bir şey, ne aşk geçmişin hakkında kesin ve doğru bir yargıda bulunabilirsin ne de geleceğin... Garip tabii...[signature][hline]bir akademik intihar timsali
Mesaj tarihi:
Ya valla Vladimir derlerdi bana kızardım ama vodkayı da buldummu sömürüyorum cidden :)
Aşk konusuna gelince, git söyle be kardeşim iç iç nereye kadar söyle at içinden utangaçlığını gerisini o düşünsün[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish Manner
TurkPortalCenter *Türkiyenin Portalı...
Mesaj tarihi:
Aşk sözcüğünü doyuma duyulan her türlü arzumuz için kullanabiliriz. Çünkü aşk "sonuna kadar tutkudur" Güçlü bir şeydir yani falan.[signature][hline]bir akademik intihar timsali
Mesaj tarihi:
siroz olunca aşk sorunları çözülüyorsa devam et içmeye..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
O ne?? Eski bir inanç mı?[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
  • Yeni Oluştur...