Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LG BH6530T 5+1 sistem satılık (sıfır)

stormeagle

Öne çıkan mesajlar

http://www.teknosa.com/urunler/110100726/lg-bh6530t-3d-smart-blu-ray-ev-sinema-sistemi

http://www.lg.com/tr/ev-sinema-sistemi/lg-BH6530T

Teknosadan tv alınca yanında hediye olarak verildi. Fatura tarihi 2 gün önceye ait. Kutusu açılmadı satılmak için bekliyor.

Kargo dahil: 699TL
Elden teslim alırsınız ufak bir indirim daha yapılabilir.
Sanalpazardan taksit yapılır.

İstanbul içi elden teslim yapılır [elden derken evimden alabilirsiniz, koca kutu :)]
Sosyal ağlarda paylaş

iyide ikinci el değil ki, kutusuyla faturasıyla duruyor. Tv yanında hediye verildi, kargo geldi bıraktı gitti. Dokunmadım bile. Eğer böle bir sistem almayı düşünen kişi varsa gidip 800tl vereceğine 150tl daha azına aynısını benden alır. Elden teslim alırsa 650 civarı düşebilirim. fatura tarihi 5 gün önceye ait. Ha ben ha teknosa =)
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

evet, 300tl hediye çeki internetden geçerliydi. Problem ne ki =) Ha mağaza ha internet. Ölü pixel, kırık cizik v.s hiç bir şey çıkmadı. Servise kullanım saatinede baktırdım 00:00 dı. problem yok.

garanti kosulları farklı diye biliyorum. sıkıntı yasamazsın umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

stormeagle said:

evet, 300tl hediye çeki internetden geçerliydi. Problem ne ki =) Ha mağaza ha internet. Ölü pixel, kırık cizik v.s hiç bir şey çıkmadı. Servise kullanım saatinede baktırdım 00:00 dı. problem yok.

garanti kosulları farklı diye biliyorum. sıkıntı yasamazsın umarım.

Garanti şartları farklı ama iyi yönde farklı. Aklınızda olsun. internetden aldığın ürünleri hiç bir mazeret göstermeksizin 7 gün içersinde geri iade edebiliyorsun. Ama mağazalardan aldığın ürünlerde, müşteri görerek aldığı için şartsız iade geçerli değil. Ayıplı mal durumunda iade alabiliyorlar. Yanlışım varsa düzeltilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Detayını bilmiyorum da garantiyi 2 yıl olarak dusunmek lazım. Internetten alınca tv'yi kendin istanbul'a mı ne gonderiyosun (ya da buna benzer bi abukluk) vardı. Tam hatırlamıyorum ama bi fark var yani.

Vazgecme olayın dogru olabilir ama ayıplı cıkarsa sorun olmuyor, zaten servis gelip acıyor kutuyu evde. Kendin acmıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...