stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 http://www.teknosa.com/urunler/110100726/lg-bh6530t-3d-smart-blu-ray-ev-sinema-sistemi http://www.lg.com/tr/ev-sinema-sistemi/lg-BH6530T Teknosadan tv alınca yanında hediye olarak verildi. Fatura tarihi 2 gün önceye ait. Kutusu açılmadı satılmak için bekliyor. Kargo dahil: 699TL Elden teslim alırsınız ufak bir indirim daha yapılabilir. Sanalpazardan taksit yapılır. İstanbul içi elden teslim yapılır [elden derken evimden alabilirsiniz, koca kutu :)] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 hediye satılmaz lan ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 boş boş durucak yapacak bişe yok. Benzer sistem var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 hediye etsene hardcore duva ederiz ailecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 et gönderim sana, kurbanlık buzlukta duruyor. imzanı gördüm şimdi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 bu sistem için 699 lira bile çok fazla ki hediye gelmiş. 500 e satarsan şükret. iyi satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 hangi tv'yi aldın teknosa'dan? ulan biz de lg aldık, bi de ustune lg ses sistemine 700tl bayıldık. ayıp bu yapılan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 sıfırı 800tl den satılıyor çok mu az mı bilemem, almayı düşünen insan için uygun fiyat. 60"670S lg plazma aldım, 3149tl + ses sistemi + 300tl teknosa çek + avantajix 50tl para iades + 60 tl axess puan biraz daha kassaydım bedavaya gelecekti asudh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 teknosa fiyatı 799 liraysa 2. el fiyatı 450 lira falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 iyide ikinci el değil ki, kutusuyla faturasıyla duruyor. Tv yanında hediye verildi, kargo geldi bıraktı gitti. Dokunmadım bile. Eğer böle bir sistem almayı düşünen kişi varsa gidip 800tl vereceğine 150tl daha azına aynısını benden alır. Elden teslim alırsa 650 civarı düşebilirim. fatura tarihi 5 gün önceye ait. Ha ben ha teknosa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 abi internetten mi aldın televizyonu yoksa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 evet, 300tl hediye çeki internetden geçerliydi. Problem ne ki =) Ha mağaza ha internet. Ölü pixel, kırık cizik v.s hiç bir şey çıkmadı. Servise kullanım saatinede baktırdım 00:00 dı. problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 400 lira trink para. gelir elden teslim alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 paticik mezarcı çıktı (:P) 400 tl ye sıfır lg blueray ses sistemi alındığı nerede görülmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 baktım şimdi bluray iyi bişeymiş. 480 veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Akşam 18:00'a kadar 650TL den rezrv edildi. http://p1311.hizliresim.com/1h/4/u6rcu.jpg http://p1311.hizliresim.com/1h/4/u6rd4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ginaly said: baktım şimdi bluray iyi bişeymiş. 480 veririm. et var içinde. demekki iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 stormeagle said: evet, 300tl hediye çeki internetden geçerliydi. Problem ne ki =) Ha mağaza ha internet. Ölü pixel, kırık cizik v.s hiç bir şey çıkmadı. Servise kullanım saatinede baktırdım 00:00 dı. problem yok. garanti kosulları farklı diye biliyorum. sıkıntı yasamazsın umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 toggie said: stormeagle said: evet, 300tl hediye çeki internetden geçerliydi. Problem ne ki =) Ha mağaza ha internet. Ölü pixel, kırık cizik v.s hiç bir şey çıkmadı. Servise kullanım saatinede baktırdım 00:00 dı. problem yok. garanti kosulları farklı diye biliyorum. sıkıntı yasamazsın umarım. Garanti şartları farklı ama iyi yönde farklı. Aklınızda olsun. internetden aldığın ürünleri hiç bir mazeret göstermeksizin 7 gün içersinde geri iade edebiliyorsun. Ama mağazalardan aldığın ürünlerde, müşteri görerek aldığı için şartsız iade geçerli değil. Ayıplı mal durumunda iade alabiliyorlar. Yanlışım varsa düzeltilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Detayını bilmiyorum da garantiyi 2 yıl olarak dusunmek lazım. Internetten alınca tv'yi kendin istanbul'a mı ne gonderiyosun (ya da buna benzer bi abukluk) vardı. Tam hatırlamıyorum ama bi fark var yani. Vazgecme olayın dogru olabilir ama ayıplı cıkarsa sorun olmuyor, zaten servis gelip acıyor kutuyu evde. Kendin acmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 İnternetten aldığın zaman da servisi çağırıyorsun gelip onlar açıyor, kuruyor garanti kapsamı olayı için, öyle yapınca da bir fark olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Alıcıdan ses çıkmazsa ürün halen satılık dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ses çıkmıyomuş almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 çıkıo çıkıo :D kargo ile uğraştırmayıp, evden teslim alan için fiyat 630tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar