Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 popularity at time of releasein ölçüsü nedir acaba? güçteki dalgalanmadan mı çıkarıyorlar ne kadar olduğunu?
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Blade denen yapım Twilight'ı itin gçtüne sokar çıkarır bana kalırsa mesela.
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 twilight ile let the right one in'in yan yana yazilmasi cok uzucu
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 kaç tane liseli kız gidip blade izlemiştir abi ? bu nesilde bilmeyen mi var tivaylatyi
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 applev0dka said: kaç tane liseli kız gidip blade izlemiştir abi ? bu nesilde bilmeyen mi var tivaylatyi izlememeleri değerini yükseltiyor zaten öyle herkes bilmeyecek, izlemeyecek, ben mesela Şibumi'nin filmi yapılmasından korkarım senelerdir, ne kadar az insan bilirse o kadar iyi
chrome Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 O degil de gunumuzdeki liselilerin hali hic iyi degil abi. Cok marjinal olmuslar bizim doneme nazaran.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mc_Lovin said: applev0dka said: kaç tane liseli kız gidip blade izlemiştir abi ? bu nesilde bilmeyen mi var tivaylatyi izlememeleri değerini yükseltiyor zaten öyle herkes bilmeyecek, izlemeyecek, ben mesela Şibumi'nin filmi yapılmasından korkarım senelerdir, ne kadar az insan bilirse o kadar iyi ben de onu diyorum işte. popüler kültür her zaman en iyisi demek degil yani :D ben onun kitabini filmden 1 sene önce okumustum, yabancı bir arkadasım önermişti buldum türkcesi varmış kitapcıda tekti hatta :D aldım okudum,bu nasıl kitap yea falan diyenler filmden sonra sıraya girmişti alıp okumak için, popüler kültür böyle bişey işte
Öne çıkan mesajlar