Biyik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 popularity at time of releasein ölçüsü nedir acaba? güçteki dalgalanmadan mı çıkarıyorlar ne kadar olduğunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Blade denen yapım Twilight'ı itin gçtüne sokar çıkarır bana kalırsa mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 twilight ile let the right one in'in yan yana yazilmasi cok uzucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 kaç tane liseli kız gidip blade izlemiştir abi ? bu nesilde bilmeyen mi var tivaylatyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 i am legend vampir filmi miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 applev0dka said: kaç tane liseli kız gidip blade izlemiştir abi ? bu nesilde bilmeyen mi var tivaylatyi izlememeleri değerini yükseltiyor zaten öyle herkes bilmeyecek, izlemeyecek, ben mesela Şibumi'nin filmi yapılmasından korkarım senelerdir, ne kadar az insan bilirse o kadar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 O degil de gunumuzdeki liselilerin hali hic iyi degil abi. Cok marjinal olmuslar bizim doneme nazaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mc_Lovin said: applev0dka said: kaç tane liseli kız gidip blade izlemiştir abi ? bu nesilde bilmeyen mi var tivaylatyi izlememeleri değerini yükseltiyor zaten öyle herkes bilmeyecek, izlemeyecek, ben mesela Şibumi'nin filmi yapılmasından korkarım senelerdir, ne kadar az insan bilirse o kadar iyi ben de onu diyorum işte. popüler kültür her zaman en iyisi demek degil yani :D ben onun kitabini filmden 1 sene önce okumustum, yabancı bir arkadasım önermişti buldum türkcesi varmış kitapcıda tekti hatta :D aldım okudum,bu nasıl kitap yea falan diyenler filmden sonra sıraya girmişti alıp okumak için, popüler kültür böyle bişey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar