Lidriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Abi evlenmeyi planlamak kadar gereksiz bisey olamaz. Kendini sartlandirmak disinda ne isine yariyor o kafa merak ediyorum. Blendirda tasarliyosun sanki hatunu, sans bu isler. Hayat kurmakta evlenmekle esdeger degil. Yetiskin falan hissediyorsunuz heralde yuzugu takinca. One ring to rule them all. Yukardan bakan bi tat oldugu icin soylemde bunlari yaziyorum, evlilik Tükaka diyorum sonucu cikmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Ya sende haklı olabilirsin tabii , ne biliim evliliğe hazır olmayan biri karşısına muhteşem biri bile çıksa evlenmeye bilir gibi geliyor bana ondan öyle dediydim , elbette seninde haklı olduğun noktalar var bişi diyemem . Belki ben evlenmicem kafalarında biri karşısına biri çıkar evlenir belki evlenmek isteyen biri karşısına tonla insan çıkar hepsine burun kıvırır o belli olmaz o açıdan haklısın aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mithat ın haklı olduğu noktalar da var. 3 senedir ciddi düşünmüyorsan niye bağlanıyorsun a.k bir kadına. Madem çak geç modundasın hiç 3 sene birlikte olma bir kadınla. Boşuna umut verme. Tuttuğunu indir geç yoluna bak. 23 yaş erken bence de. Ama belli olmaz her insanın yapısı aynı değil kimisi o yaşlarda evlenip ömür boyu mutlu olabiliyor herkesin formülü ayrı. Ama 40 yaşına gelip te evlenmemiş bir zampara olmak da istemez kimse. Bazı şeylere doymak lazım belirli bir yaşa gelinceye kadar. Onun dışında raistlin bence ten uyumuna bakmadan bu kadar detaylı düşünme. Belki hoşlanmıcaksın kadından olur mu olur. Önce incele sonra kısmetse olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 siz hakkaten bu işi bilmiyorsunuz bir kişi de dememiş askerdesin yokluktasın ondan bunlar askerlik bitince geçer diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 sen kimsin len gülücük. neyin kimin feykisin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 =)) said: siz hakkaten bu işi bilmiyorsunuz bir kişi de dememiş askerdesin yokluktasın ondan bunlar askerlik bitince geçer diye asdkasda şu doğru ama bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 =)) said: siz hakkaten bu işi bilmiyorsunuz bir kişi de dememiş askerdesin yokluktasın ondan bunlar askerlik bitince geçer diye hahaha abi öyle olsa askerdeyken eski sevgilim aradı ona dönerdim, @mithat daha birini çok net tanımadan evlilik düşünemem 1 sene sonra ancak o dediğin olur,temelleri sağlam olur.Amacım pompa seks değil bunları zaten istedimmi yapabiliyorum ama ben bu hatundan zaten bunları beklemiyorum anladın mı dostum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Anlamadım bi daha anlatsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 mithat 2 sene sonra boşanırsan falan patiye konu açma çok dalga geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mithat said: Anlamadım bi daha anlatsana. senin yaşın gerçekten 23 bence hemen evlenme çocukluğunu yaşa koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Peki abi , sen haklısın abi , doğrusunu diyosun valla abi. Büyüklerimizin sözünden çıkmıyoruz abi. Adamın yaşı 25 , SEN DAHA KÜÇÜKSÜN YAŞIN 23 LÖLÖLÖ yapıyo şaka maka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 yav he mithat he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mithat said: Peki abi , sen haklısın abi , doğrusunu diyosun valla abi. Büyüklerimizin sözünden çıkmıyoruz abi. Adamın yaşı 25 , SEN DAHA KÜÇÜKSÜN YAŞIN 23 LÖLÖLÖ yapıyo şaka maka. 23 de evlenilir mi mithat ya. küçüksünüz daha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 kendini hazir hisseden evlenir abi onda problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 bence var. hazır "hissetmek" yanılgısına düşen binlerce çift boşanıyor. daha ne yaşadılar ki o yaşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 23te evlenmek. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Esh said: 23te evlenmek. (: Gayet normal lan aslında. Siz 30 da bekar kaldınız onu ne yapacaksın değerli kankam. Değil evlenecek sex ihtiyacını karşılayabilecek bir girlfriendin bile yok asdhuyahsduashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Vay ortak hesap mi kullaniyonuz? Baskan, ben evliligin seks kisminda degilim, baglilik kismindayim. Kendime bile baglanamiyorum , sebeke yok diyo bazen, evlilige su asamada imkan veremiyorum. Daha bi 10 sene de veremem muhtemelen. Ama seks konusu cok cazip tabi. O da evlilikten evlilige degisiyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Esh said: Vay ortak hesap mi kullaniyonuz? Baskan, ben evliligin seks kisminda degilim, baglilik kismindayim. Kendime bile baglanamiyorum , sebeke yok diyo bazen, evlilige su asamada imkan veremiyorum. Daha bi 10 sene de veremem muhtemelen. Ama seks konusu cok cazip tabi. O da evlilikten evlilige degisiyo iste. Evlilik sözleşmeli ise cogiyi bişey. Kesinlikle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Haci hayat cok boktan. Simdi sana ne desem tam tersinin gerceklesme ihtimali var. Sana tavsiyem sabit fikirli olma. Olabildigince hayata acil. Ankaraya git, bursaya, istanbula... Olabildigince aktif ol. Bir de cok erken evlenmeyin abi. Cocuk olunca hayatini cocugun ustune kuruyorsun. Genclik, bagimsizlik donemini yeterince yasadin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 lan tamam anladık ikiniz de kizlarla takılıyorum mesajı vermeye çalışıyorsunuz. kimse iplemedi gördüğünüz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 23 yaşında evlenmek lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 "Ve kızla sevgili olmak gerçekten çok istiyorum çünkü bir daha onun gibi birini bulabileceğime inanmıyorum" lol ve yaş 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Tam olarak 25 yaşında hissedilebilecek bi duygu bu, ne var ki bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bu arada hissedilen duyguların direk fizyolojik yaşa odaklanarak yorumlanması da iyiymiş yahu. geride kalan karakter, yetiştirilme tarzı, bulunulan ortam gibi elementler direk irrelevant zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar