Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Raistllin

Öne çıkan mesajlar

Abi evlenmeyi planlamak kadar gereksiz bisey olamaz. Kendini sartlandirmak disinda ne isine yariyor o kafa merak ediyorum. Blendirda tasarliyosun sanki hatunu, sans bu isler. Hayat kurmakta evlenmekle esdeger degil. Yetiskin falan hissediyorsunuz heralde yuzugu takinca. One ring to rule them all. Yukardan bakan bi tat oldugu icin soylemde bunlari yaziyorum, evlilik Tükaka diyorum sonucu cikmasin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sende haklı olabilirsin tabii , ne biliim evliliğe hazır olmayan biri karşısına muhteşem biri bile çıksa evlenmeye bilir gibi geliyor bana ondan öyle dediydim , elbette seninde haklı olduğun noktalar var bişi diyemem . Belki ben evlenmicem kafalarında biri karşısına biri çıkar evlenir belki evlenmek isteyen biri karşısına tonla insan çıkar hepsine burun kıvırır o belli olmaz o açıdan haklısın aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat ın haklı olduğu noktalar da var.

3 senedir ciddi düşünmüyorsan niye bağlanıyorsun a.k bir kadına. Madem çak geç modundasın hiç 3 sene birlikte olma bir kadınla. Boşuna umut verme. Tuttuğunu indir geç yoluna bak.

23 yaş erken bence de. Ama belli olmaz her insanın yapısı aynı değil kimisi o yaşlarda evlenip ömür boyu mutlu olabiliyor herkesin formülü ayrı. Ama 40 yaşına gelip te evlenmemiş bir zampara olmak da istemez kimse. Bazı şeylere doymak lazım belirli bir yaşa gelinceye kadar.

Onun dışında raistlin bence ten uyumuna bakmadan bu kadar detaylı düşünme. Belki hoşlanmıcaksın kadından olur mu olur.
Önce incele sonra kısmetse olur.
Sosyal ağlarda paylaş

=)) said:

siz hakkaten bu işi bilmiyorsunuz bir kişi de dememiş askerdesin yokluktasın ondan bunlar askerlik bitince geçer diye

hahaha abi öyle olsa askerdeyken eski sevgilim aradı ona dönerdim,

@mithat daha birini çok net tanımadan evlilik düşünemem 1 sene sonra ancak o dediğin olur,temelleri sağlam olur.Amacım pompa seks değil bunları zaten istedimmi yapabiliyorum ama ben bu hatundan zaten bunları beklemiyorum anladın mı dostum ?
Sosyal ağlarda paylaş

Vay ortak hesap mi kullaniyonuz?

Baskan, ben evliligin seks kisminda degilim, baglilik kismindayim. Kendime bile baglanamiyorum , sebeke yok diyo bazen, evlilige su asamada imkan veremiyorum. Daha bi 10 sene de veremem muhtemelen.

Ama seks konusu cok cazip tabi. O da evlilikten evlilige degisiyo iste.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Vay ortak hesap mi kullaniyonuz?

Baskan, ben evliligin seks kisminda degilim, baglilik kismindayim. Kendime bile baglanamiyorum , sebeke yok diyo bazen, evlilige su asamada imkan veremiyorum. Daha bi 10 sene de veremem muhtemelen.

Ama seks konusu cok cazip tabi. O da evlilikten evlilige degisiyo iste.

Evlilik sözleşmeli ise cogiyi bişey. Kesinlikle tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Haci hayat cok boktan. Simdi sana ne desem tam tersinin gerceklesme ihtimali var.
Sana tavsiyem sabit fikirli olma. Olabildigince hayata acil. Ankaraya git, bursaya, istanbula... Olabildigince aktif ol.
Bir de cok erken evlenmeyin abi. Cocuk olunca hayatini cocugun ustune kuruyorsun. Genclik, bagimsizlik donemini yeterince yasadin mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...