Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Ya yanlışlıkla patiyi o ana sayfada çıkan sık girilen 8 siteden kaldırdım galiba, bi an ekran kilitlendi sonra pati kalkmış.Nasıl geri getirebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 undo varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Asdasdasd yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 tarama geçmişini ne var ne yok tamamen temizle, tekrar paticiğe gir. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Sana da soru sorulmuyor kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 speed dial diye bir eklentisi vardır kesin onu yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 abi şey de olur backup alacksın son logdan. googlarsan ingilizce bir şekilde çıkıyor. son backuptan geri yüklüyorsun browser ayarlarını eskisi gibi oluyor o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 nickin hakkını vermek için bir ara şu chrome u öğreneyim ben bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 okkkadar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Sorduk adam tırtladı ya.Neyse speed dial yükledim saol canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 o son dediğimi yapsan da oluyordu olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Sen hiç güven vermedin bana ilk mesajda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar