CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Hmm mmo da yanlış mı gördüm yoksa seslerin nasıl yapılıyor mu anlatılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 indi siegecraft'ta gidiyolar.. method garrosh'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 2.wipe method garrosh'ta midwinter malkorok indirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 sektedar said: Wörld best törkiş gild INTENT'in adı değişti de Mid Winter mı oldu yoksa. dünyanın en iyi turkish guild'i bir zamanların en iyi ve en zor realm'i DUNEMAUL'da oynamış olan CATASTROF'tur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Ayrıca dunemaul'da da üst üste realm first yaptıklarını da hatırlatıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Midwinter siegecraft indiriyor yetiştiler. Garrosh 3. denemede method. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 EU > US bir kez daha kanıtlanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 link verin pls serien kasıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Eternal said: EU > US bir kez daha kanıtlanmıştır. link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bu mythic'in olayını düşünen oldu mu hiç? normalde mesela bir raidin ortalama süresi 2 ay ise bunun sayesinde 3 aya çıkacak. normal dungeon bu sayede uzayan sürede daha fazla raid, daha fazla grind daha az içerik gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 daha fazla icerik dedigin, sag tikladigin seyin tipinin degismesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 link yok abi bende ben ticketcıyım.. ordan izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 There will be few or no daily quests at level 100! tamam geri dönüyorum dfgdsfg dediğim herşeyi geri aldım direk kazandılar beni bu lafla ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Ee artık gearlarında pek anlamı kalmadı. Resto druid olarak aldığım leather chest ben feral olunca otomatik agi ye dönecek yuh =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 aa onu görmedim öyle birşey mi vaR? hemen reroll yaparım valla :P Hit and Expertise don't feel like a bonus, so they are now gone! Dodge and Parry, gone! Reforging, gone! şaka mı bu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 uuuu iyiymiş gear dönüşümleri. belki bende alırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnageFactor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 item squish gözlerimi doldurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Lifesteal, avoidance, sturdiness, movement speed (stacks with other bonuses), cleave, and more. OHANNES LIFESTEAL MI Lore fena değil eski konular ama time travel garrosh meh diyordum tamam lore iyimiş cidden iyice okuyup çakınca olayı sakin bir kafayla.. AMA BU YENI AÇIKLAMALAR AMAN YARABBI.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
assembly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 CusTodeM said: Hit and Expertise don't feel like a bonus, so they are now gone! Dodge and Parry, gone! Reforging, gone! şaka mı bu haha bu nedir yav ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bu q&a bölümlerinde çıkanların bir çoğu weird tipler oluyor, seçmece herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 hitle expertise'i herkeste aynı yaparlar işte mana pool'da olduğu gibi. zaten cap yaptıktan sonra reforge ediyordun. bi manası yoktu o bonusların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Yanlız lifesteal ve movement speed eklenmiş.. hmm meleeleri düşünüyorum şu an.. hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/content_folder_media/72ACS6UOQVYK1383780355507.jpg şu iyi olmuş. said: Craft Directly from the Bank: Craft or enchant directly from materials in your bank. There’s no need to withdraw the materials, craft or enchant the item, and then deposit the materials back at the bank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Acaba 3.gün de bi race ve class açıklarlar mı.. gerçi instant 90 getirildiyse gelmez ya da new race a restriction koyulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 3.cu gun yok bugun bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar