chrome Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 100gb in ustunde downloadim var. Evde adil kota falan varmis. Internet kill meeee diye inlemeye basladi. Download ettigim seyler de software, bir an evvel indirip calismaya baslamam gerekiyor. Sitenin orjinal serverindan indirdigim icin seed falan gibi dertlerim de yok. Bana bir yer lazim boyle laptopu koyup lölölö diye neti somurebilecegimiz hizli interneti olan bir yer var mi bildiginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 izmir'de zor bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ege üni kütüphanesine git bağlantı iyiydi 2009da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 internet kafeye söyle gece bıraksınlar downloada. 10-20 lira alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Egede net berbat artik. Internet cafe mi kaldi abi artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ulan hatunu emebilecegim yer var mi diye okudum sdf ieu'nun neti geceleri imba oluyor ama wireless icin mac'in kayitli olmasi lazim, yattara o yuzden. net cafe'den rica etmek en mantiklisi gibi geldi bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Izmir, emmek, hunharca. Oooooooo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 internet cafe +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 yok mu hiç arkadaşın, evine gidebileceğin herhangi biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 superonline fiber var mı oralarda bilmem ama bir gece turboya alırsın 100mb internet kotasız. 5 tl idi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar