pyro5 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Başlıktada sölediğim gibi böle bi dosya varmı yada bu pass yazılı iken öğrenilebilirmi şifre yerinde?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Save ve passwordler derken loglardan bahsediyorsan , serverın içinde save logları vardır. Passwordlerde account bilgilerinin bulunduğu dosyanın içindedir. İyi günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 uo.cfg[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spector Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ..c . windows . system dizinin icinde Passworld.lst sanirim yanlış hatirlamiyorsam o dosyada makinani acitigindan itibaren herhangi giridgin yerdeki sifreleri sakliyor hatta baskasinin bilgisayarina baglandinmi sifrelerini kırmak icin o dosyayi cekiyorsun eskiden o nu kıran program yapilmişti ama herkezin elinde yok bir ara bulmuştum simdi hic ugrasmadigim icin bilmyiorum arastir istersen[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 keylogger :)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla --- --- --- --- --- --- $imdi oyun sunucularına WebHosting sponsorlugu.. --- --- --- --- --- --- KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Evet süper bi UO Emülatörleri sorusu tartışmaya açıkmısınız?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pyro5 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 denemedim ama cevabımı aldım yani ondan deil reklam olmasın ******** adlı serverda conn a yazıon clientte şifre farklı save passwordlü normal clientten asistle aççamda ondan ii olur levelsizde asist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 uo.cfg'nin içinde şifreniz şifrelenmiş bir şekilde yazıyor, ama çok basit bir şekildede şifreleniyor, mesala şifreniz abc, xyz olarak kaydediyor...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 sanırım slayertr dan bahsediyorsun senin yapmak istediğin hoş birşey değil ama nasıl yapacağını açıklayayım: injection gibi bir programla herhangi bir client 203'ü save passwordle açarak parola kaydetme seçeneğinin açılmasını sağla. daha sonra dediğin yere gir, parolan c:ultima onlinedizinidesktopaccountununismishardınismicharınınismi klasöründeki uo.cfg yi notepad ile aç. password=şifren yazar orda bir yerde. yanlış tahminim işe yaramayacaktır.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 kur makinana bir keylogger tamamdır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 keylogger connector programının encrypt ederek programa gönderdiği şifreyi algılayamaz ki[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ben olaya dışardan bakınca görebilir diye düşündüm. denenebilir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 keylogger klavyeden gönderilen byte ları yani kısaca klavyeden basılan herhangi bir tuşun karşılığını bir dosyaya yazar. parola yakalamak için kullanılan başka programlar var. ama bu zaten apayrı bir olay[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ho$ bi$ey degil, nasil donanim-yazilim kisminda cd key, crack vb. yardimlar almak yasaksa burda da bu tur $eylerin yasak olmasi lazim bence.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Spector, 15 Aralık 2004 13:43 tarihinde demiş ki: ..c . windows . system dizinin icinde Passworld.lst sanirim yanlış hatirlamiyorsam o dosyada makinani acitigindan itibaren herhangi giridgin yerdeki sifreleri sakliyor hatta baskasinin bilgisayarina baglandinmi sifrelerini kırmak icin o dosyayi cekiyorsun eskiden o nu kıran program yapilmişti ama herkezin elinde yok bir ara bulmuştum simdi hic ugrasmadigim icin bilmyiorum arastir istersen Araştırsada hiçbişey bulamaz.Çünkü anlattığın şey yanlış. Passworld.lst baştan itibariyle yanlış zaten.Bahsettiğin şey şu;Windows oturumunu hangi isimle açtıysan [örneğin;Spector],o kullanıcı adı ile aynı olarak C:windows dizinine bir Pwl dosyası atar[örnek:Spector.pwl].Bu dosyanın içindede ISS şifresi,internetle ilgili bağlantı şifrelerin olur.FTP leri atıyomuydu tam hatırlamıyorum.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ; UO.CFG for the LoCaL server LastServerID=1 PlayerName=Deneme DefaultChar=0 NextLoginKey=255 ClientFirstLaunch=no LastTip=3 ShowTips=yes SavePassword=on AcctID=d eğer bu şekilde olursa,password alabilirsin.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? [Bu mesaj Korax tarafından 17 Aralık 2004 11:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spector Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 password.cpl idi galiba sanirim ben butur işlerden uzaklasali bayag oldu 2 sene gibi bir suredir ilgilenmiyorum haliyle bazi seyleri unutmuş olabilirim ama buna benzer bi muhabet vardi[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lower Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 uo.cfg ye şifreleyerek kaydediyor. Eğer kırmak istiyorsan aç bi server 3 4 tane hesap aç şifrelerini alfabetik sıraya diz, onların cfg'sinden sırasıyla şifrelenmiş şifreleri al böylece çözersin olayı, çok zor bişi deil. Bu arada hack kötü bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Spector, 17 Aralık 2004 15:45 tarihinde demiş ki: password.cpl idi galiba sanirim ben butur işlerden uzaklasali bayag oldu 2 sene gibi bir suredir ilgilenmiyorum haliyle bazi seyleri unutmuş olabilirim ama buna benzer bi muhabet vardi Böyle bişey olsa bile, Ultima online'ın bununla bi alakası yok. Senin client'a girdiğin şifre,uo.cfg dosyası dışında password.cpl'e veya herhangi bi başka dosyaya gitmez. Bunu ancak,keylogger'la yaparsın.Yada oturur,tuzak bi connector yazarsın.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 kötü adamlar sizi :yapma:[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar