Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Save Passwordların kayıtlı olduğu bi dosya varmı??

pyro5

Öne çıkan mesajlar

..c . windows . system dizinin icinde Passworld.lst sanirim yanlış hatirlamiyorsam o dosyada makinani acitigindan itibaren herhangi giridgin yerdeki sifreleri sakliyor hatta baskasinin bilgisayarina baglandinmi sifrelerini kırmak icin o dosyayi cekiyorsun eskiden o nu kıran program yapilmişti ama herkezin elinde yok bir ara bulmuştum simdi hic ugrasmadigim icin bilmyiorum arastir istersen[signature][hline] Msn Adresim
Revelador Revenant - Rv -
Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin
Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım slayertr dan bahsediyorsun senin yapmak istediğin hoş birşey değil ama nasıl yapacağını açıklayayım:

injection gibi bir programla herhangi bir client 203'ü save passwordle açarak parola kaydetme seçeneğinin açılmasını sağla. daha sonra dediğin yere gir, parolan c:ultima onlinedizinidesktopaccountununismishardınismicharınınismi klasöründeki uo.cfg yi notepad ile aç. password=şifren yazar orda bir yerde. yanlış tahminim işe yaramayacaktır.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

keylogger klavyeden gönderilen byte ları yani kısaca klavyeden basılan herhangi bir tuşun karşılığını bir dosyaya yazar. parola yakalamak için kullanılan başka programlar var. ama bu zaten apayrı bir olay[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spector, 15 Aralık 2004 13:43 tarihinde demiş ki:
..c . windows . system dizinin icinde Passworld.lst sanirim yanlış hatirlamiyorsam o dosyada makinani acitigindan itibaren herhangi giridgin yerdeki sifreleri sakliyor hatta baskasinin bilgisayarina baglandinmi sifrelerini kırmak icin o dosyayi cekiyorsun eskiden o nu kıran program yapilmişti ama herkezin elinde yok bir ara bulmuştum simdi hic ugrasmadigim icin bilmyiorum arastir istersen

Araştırsada hiçbişey bulamaz.Çünkü anlattığın şey yanlış.
Passworld.lst baştan itibariyle yanlış zaten.Bahsettiğin şey şu;Windows oturumunu hangi isimle açtıysan [örneğin;Spector],o kullanıcı adı ile aynı olarak C:windows dizinine bir Pwl dosyası atar[örnek:Spector.pwl].Bu dosyanın içindede ISS şifresi,internetle ilgili bağlantı şifrelerin olur.FTP leri atıyomuydu tam hatırlamıyorum.[signature][hline]Web Tasarım
Web Hosting
Hosting hizmetleri

Kimdir bu Korax?
Sosyal ağlarda paylaş

; UO.CFG for the LoCaL server
LastServerID=1
PlayerName=Deneme
DefaultChar=0
NextLoginKey=255
ClientFirstLaunch=no
LastTip=3
ShowTips=yes
SavePassword=on
AcctID=d

eğer bu şekilde olursa,password alabilirsin.[signature][hline]Web Tasarım
Web Hosting
Hosting hizmetleri

Kimdir bu Korax?

[Bu mesaj Korax tarafından 17 Aralık 2004 11:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

password.cpl idi galiba sanirim ben butur işlerden uzaklasali bayag oldu 2 sene gibi bir suredir ilgilenmiyorum haliyle bazi seyleri unutmuş olabilirim ama buna benzer bi muhabet vardi[signature][hline] Msn Adresim
Revelador Revenant - Rv -
Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin
Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spector, 17 Aralık 2004 15:45 tarihinde demiş ki:
password.cpl idi galiba sanirim ben butur işlerden uzaklasali bayag oldu 2 sene gibi bir suredir ilgilenmiyorum haliyle bazi seyleri unutmuş olabilirim ama buna benzer bi muhabet vardi

Böyle bişey olsa bile,
Ultima online'ın bununla bi alakası yok.
Senin client'a girdiğin şifre,uo.cfg dosyası dışında password.cpl'e veya herhangi bi başka dosyaya gitmez.
Bunu ancak,keylogger'la yaparsın.Yada oturur,tuzak bi connector yazarsın.[signature][hline]Web Tasarım
Web Hosting
Hosting hizmetleri

Kimdir bu Korax?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...