nienna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 25 liraya aylık 1 gb sınırsız var ve doğru dürüst bilgi yok sitesinde. 1 gb sınırsız nasıl yani? hız düşmesi filan mı var, ne kadar düşüyor ve kullanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 turk -sark- usulu ttnet te nasilsa ole..kota bitiminde sizi sinirsiz olarak antik baglanti hizlari bekliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 1gb kotan var. Kota dolana kadar 3g hızında (2-14mb arası, yere ve baz istasyonu uzaklıgına,o bölgedeki kullanım yogunluguna..etc.. göre degisiyo), sonrasında 128kb mi 256kb mi ne öyle bi hıza düşüyo, ama internet kesilmiyo, yavaş da(baya baya yavaş ama) olsa devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 2gb sınırsız kullanıyorum ben yüksek hızda. 2gb dolunca baya düşüyor hız, 96kbps'ydi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 antik baglanti hizi kelimesinin acilimi.. 9600 yada 14400 modem kullandin mi hic? ha iste onun 56k ligi gibi dusun..yani bir resim indirmek icin 1 dakika beklemenin tadini almissan zamaninda ayni zevki yasaman icin sana tarifi imkansiz bir firsat sunuyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 whatsapp, mail vs. gibi resimsiz bir dünya için iyi ama, o açıdan kendini sağlama alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 feysbuka girse yeterli. sürekli açık dursun istiyorum. video falan izlemeyi düşünmüyorum dışarda. bi de uygulamalar çalışmak için veri bağlantısı gerektiriyor oyunlar falan o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 sorun olmaz o zaman face whatsapp mail, rahat rahat yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 En az 2 gb o zaman. Facebook açık kalsa bile her yenilediğinde orada çıkacak olan kişilerin profil fotoğraflarını, paylaştığı fotoğrafları, videoların thumbnail'larını vs. vs. indireceğinden o 1 gb su gibi dolacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 @inyourmind onun da çaresi var, facebook app'sini kullanma. sadece facebook messenger kullan, lazım oldukca acarsın normal uygulamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar