darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 bol bol çamaşır yıka akşamları tüm çamaşırlarını odanda kurut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 onu denedim bir kere ertesi gun ise buram buram yumos kokarak gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 yumuşatıcı kullanma o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Fistan said: chrome said: izmire dönmek isteyen herkese iş ayarlayabilirim hatta.ayarla bana da ö.m. kutunu boşalt abi mesaj atamıyorum. hacıt facebooktan iletişim kurmuyorum forumdakilerle ben. sen nasıl bir şey istiyorsun yapı denetim mi, şantiye mi, ofis işi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 senko said: chrome said: senin sorunun da ayrıca kuru odadan falan kaynaklanmıyor abi. fazla nemli oda da iyi bir şey değil nem ile birleşen toz solunum sonrası akciğerlerinde daha yüksek oranda yapışır çünkü.alerjin var bir şeye. o yüzden böyle oluyorsun muhtemelen. bir test falan yaptırırsan immünoloji bakıyor sanırım ona hallolur sorunun. yoksa izmir ankara değişimi böyle bir sorun çıkartacak kadar farklı değil birbirinden. hacit neye alerjim olucak ki kaloriferler yanmadan once gayet iyiydim ne zaman yanmaya basladi o zaman benim sorunlar da firladi ortaya abi kaloriferin boyasından tut başka bir sürü şey ile ilgili olabilir. primitif bakmayın olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Nem ölçer al bi bak gerçekten kuru mu oda diye. Kalaüfer yanınca hava akımı alerji yapıyo olabilir? Camlar da kapalı temiz hava gelmiyor odadaki mite'lar falan uçuşuyor olabilir mi acaba? Oda nemlendirici alıcaksan türlerine dikkat et, ısıtıcılı olanlar 200 watt çekiyor sanırsam bütün gece, ayda 15-20 liraya denk gelir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 aslında bir kız arkadaşı olsa. seksini yapsa düzenli hiç böyle sorunlar olmaz. kızın nemini de emer hem. yabış yabış uyunur yani. çemikıl kwh ini kaç kuruştan hesaplıyorsun abi sen? 0.42krş şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 yok iyonizerliler az cekiyor 15-30w civarinda nem olcerler nerde bulunur ki? killandim bak simdi hakketen alerjim var mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 chrome said: aslında bir kız arkadaşı olsa. seksini yapsa düzenli hiç böyle sorunlar olmaz. kızın nemini de emer hem. yabış yabış uyunur yani. çemikıl kwh ini kaç kuruştan hesaplıyorsun abi sen? 0.42krş şu an duzenli seks herkesin ihtiyaci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ALERJİN VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 chrome said: aslında bir kız arkadaşı olsa. seksini yapsa düzenli hiç böyle sorunlar olmaz. kızın nemini de emer hem. yabış yabış uyunur yani. çemikıl kwh ini kaç kuruştan hesaplıyorsun abi sen? 0.42krş şu an asdf ben en son hatırladıım fiyattan şeyettim ağustosta ayrıldım tr'den. 0.35 almıştım. Her gün 8 saat açık bıraksa şeklinde gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 kışın üşüyerek uyumak varken ne kaloriferi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Ağzı büyük kaplar koy peteklerin üzerine. Ucuza kapatmak istiyorsan. Yine mükemmel olmuyor ama idare ediyor. Burun içi yaralardan kurtarırsın en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 kapa abi kaloriferi, 2-3 yorganın altına gir yeter herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 camları aç havasızlıktan o iklimden değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 dunyanin parasini oduyorum lan aidata o kadar para verip yorganlarin altinda usucem mi bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ben başka bir şey diyeceğim, kuru hava burnunu neden tıkasın ki? Varsayım yapıyorum ancak bence alerjin var, burnun tıkandığı için ağzın açık kalıyor, o yüzden de ağzın kuruyunca sen odanın havası kuru diyorsun. su zımbırtılarını kaldır, odayı iyice temizle, bakalım fark edecek mi? benim dediğimi diyen olmuş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Chemical said: Nem ölçer al bi bak gerçekten kuru mu oda diye. Kalaüfer yanınca hava akımı alerji yapıyo olabilir? Camlar da kapalı temiz hava gelmiyor odadaki mite'lar falan uçuşuyor olabilir mi acaba? Oda nemlendirici alıcaksan türlerine dikkat et, ısıtıcılı olanlar 200 watt çekiyor sanırsam bütün gece, ayda 15-20 liraya denk gelir bu. ısıtıcılı yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Goering said: Chemical said: Nem ölçer al bi bak gerçekten kuru mu oda diye. Kalaüfer yanınca hava akımı alerji yapıyo olabilir? Camlar da kapalı temiz hava gelmiyor odadaki mite'lar falan uçuşuyor olabilir mi acaba? Oda nemlendirici alıcaksan türlerine dikkat et, ısıtıcılı olanlar 200 watt çekiyor sanırsam bütün gece, ayda 15-20 liraya denk gelir bu. ısıtıcılı yok ki en ucuz olanları sadece suyu kaynatıyor onlar ısıtıcılı diğerleri ultrasonic ya da fanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar